×

The National Health and Health Commission: Mitt lands ultravektige publikum øker, noe som har stor innvirkning på unge menneskers sunne vekst.

The National Health and Health Commission: Mitt lands ultravektige publikum øker, noe som har stor innvirkning på unge menneskers sunne vekst.

18. april holdt National Committee of Health and Health en pressekonferanse for å innføre promotering av utvikling av høy kvalitet av helse- og helseforetak for å beskytte folks liv og helse.
På møtet innførte spørsmålet om «helsevekt» av Patriotic Health Month i år, Mao Qunan, visedirektør for National Health Office og direktør for planavdelingen for National Health and Health Commission, at temaet hvert år, temaet Av arrangementet for hendelsen er basert på de nåværende nøkkeloppgavene og faktorene som påvirker helsenMed forbedring av nasjonale folks levestandard er det mange overvektige overvekt i mengden, og viser en oppadgående trend. fremtiden.»
▲ Mao Qunan, visedirektør for National Affairs Office og direktør for planavdelingen for National Health and Health Commission
Han sa at ifølge Verdens helseorganisasjonsforskning, opptar livsstil og atferd i faktorene som påvirker helse en veldig viktig andel, spesielt urimelig dietter og mangel på trening, noe som er en veldig viktig grunn til overvekt og overvekt.
Mao Qunan påpekte også at ultravekt og overvekt er den viktigste patogene faktoren for viktige kroniske sykdommer som hypertensjon, diabetes og kardiovaskulære og cerebrovaskulære sykdommer. Også overfor forekomsten av kroniske sykdommer. Er familiens vekt overvekt og overvekt?
«Administrer forekomsten av vekt og reduserer forekomsten av store kroniske sykdommer krever at felles innsats i hele samfunnet. Helseavdelingen må gi teknisk støtte og spredt gjennom autoritativ vitenskapelig kunnskap og ferdigheter for å la publikum forstå hvordan de skal bedømme om deres Vekt er helse.Han påpekte også at fordi det å endre livsstil er et problem, må det tas omfattende tiltak fra forskjellige aspekter som sport, medisinsk og helsetjenester for å effektivt håndtere det.
Red Star News Reporter Wang Chenyuan
Redaktør Zhang Xun Blame Official Li
(Last ned Red Star News, det er premier i rapportering!)
Rapport/tilbakemelding