×

Eksperter opphetet diskusjon: Styrke vitenskapen om tumorforebygging og kontroll for å bygge en nasjonal helseforsvarslinje

Eksperter opphetet diskusjon: Styrke vitenskapen om tumorforebygging og kontroll for å bygge en nasjonal helseforsvarslinje

For ytterligere å spre kunnskapen om vitenskapsvitenskapelig vitenskap og kontroll av tumorforebygging og øke bevisstheten om den offentlige anti -cancer -anti -kreft, ble mange bransjeeksperter foreslått på «2024 People’s Good Doctor Cancer Prevention Science Action» som som den som de Hovedposisjon og hovedstyrker, medisinske institusjoner og medisinsk personell for helsekunnskap, medisinske institusjoner og medisinsk personell skal vi aktivt utføre helsevitenskapelig arbeid for hele samfunnet. Forebygging og kontroll er bredt popularisert, forekomsten og dødeligheten av svulsten vil bli fremmet, og den nasjonale helseforsvarslinjen får hjelp.
Injiser humanistisk ømhet «lånekraft» for å utvide helsevolumet
«Tumorforebygging og kontroll er en sosialisert systemteknikk, som er nært knyttet til helsestilen og konstruksjonen av helse- og helsekultur i den nye tiden. Det krever innsatsen fra myndigheter og medisinske institusjoner, og det er uatskillelig fra aktiv deltakelse av alle samfunnslag og allmennheten. , styrke ansvaret for personlig anti -krefthelse, forbedre helsebevisstheten og atferden til massene og bidra til den sunne Kina -bidragsstyrken.
«I tillegg til popularisering av medisinsk kunnskap til pasientene, må vi også ta hensyn til rollen som pasientens familie, venner osv., Og gjøre alle til en propagandist av tumorforebygging og behandling.» Cancer Hospital of Liaoning -provinsen sa at leger er helsevitenskap. Forvirrede følelser hos pasienter, det bidrar også til pasientens «ikke -konfuserte» og får aktivt behandling fra den mentale tilstanden.»I tillegg er hver person som kan komme seg ved å samarbeide aktivt med behandling en innflytelsesrik ‘talsperson’ for tumorforebygging og kontroll. Den må også grave ut og bruke kraften til slike grupper til å bygge en vitenskap og vitenskapsbyvegg av tumorforebygging.» Sa Zhang Jingdong.
Gu Jin, dekan ved Shougang Hospital ved Peking University, anser vitenskapelig popularisering som en del av «behandling av sykdommer og redning av mennesker». og reduserer dermed forekomsten av sykdommer.Fra perspektivet til sykehusledelse håper han at enhver medisinsk arbeider kan bli en «populærvitenskapelig propagandaambassadør», og kombinere egenskapene og behovene til forskjellige målgrupper, og innovere forskjellige modeller og midler, slik at medisinsk kunnskap trenger inn i hver familie.
I Chen Xiaobing, visedirektør for Institutt for indremedisin ved Henan Cancer Hospital og direktør for Second Pestinus District of Gastrointestinal Medicine, er medisinsk vitenskap ikke bare arbeidet til en lege, men også en evne til å integrere seg i dagliglivet . I behandlingsscenariet må vi også opprettholde en følelse av popularisering.Han mener at vitenskapelig popularisering ikke bør være kald vitenskap, men å spre seg i en humanistisk metode med temperatur. de faktiske helsebehovene til pasienter.
Utdype betydningen av vitenskap og fremme klinisk diagnose og behandling
Styrking av populærvitenskapelig kunnskapsfremmelse er et sentralt tiltak for å forbedre folkehelseferdigheten, og det er også en viktig del av sykehusene å utføre medisinsk arbeid.Det er like viktig for medisinske arbeidere å popularisere helsekunnskap og utføre klinisk behandling.
«En kirurgi kommer bare en pasient til gode og gjør en populærvitenskap for å komme flere mennesker til gode.» Imidlertid bør mange skjulte farer ved sykdommer være oppmerksom på før begynnelsen av begynnelsen.»Tumor og andre kroniske sykdommer må flyttes frem. Fordi pasienter og familiemedlemmer mangler bevissthet om svulsten, savner de ofte» ledetrådene og sporene «som sykdommen viser tidlig, noe som fører til den beste behandlingstiden for forsinkelser. Dette gjenspeiler Styrking av populariteten til tumorforebyggende kunnskap. pasienter, og fremmer harmonien til leger og pasienter.
«La populærvitenskapen trenge inn i det daglige arbeidet med klinisk praksis, formidle aktivt screening og tidlig diagnosebevissthet, og for å forhindre kreft og vitenskapelig kurere kreft gjennom leger og pasienter.» Hospital of Zhejiang University Medical College, sa at screening av det er en effektiv måte å oppdage og rettidig hemme utviklingen av tilstanden på en rettidig måte.Ved å ta hennes tumorfelt for fordøyelseskanalen som et eksempel, sa hun at de siste årene, sjekkmetoder som gastrointestinal gastrointestinaler gradvis har blitt verdsatt av publikum. Reduser pasientens pasient.»Pasienter på dette stadiet har også en sterk anerkjennelse av klinisk forskning. De er villige til å delta i den kliniske studien av nye medisiner og nye behandlingsmetoder. Dette er også en manifestasjon av fremdriften for popularisering av vitenskap i vitenskap.»
Vitenskapelig popularisering og riktig gynekologisk tumorforebygging og behandlingskunnskap er en viktig måte å sikre kvinners helse. av svulster, knytter viktigheten til propagandaen til vitenskapelig populær gynekologisk tumorkunnskap. «»
Overfor medisinsk kunnskap om blandet fisk og drager på internett, blir publikum ofte forvirret av vanskeligheten med ektheten.I denne forbindelse minnet Li Leping, medlem av partikomiteen og visepresidenten for provinshospitalet ved First Medical University of Shandong, publikum om at publikum ikke tror at det ikke er noen medisinsk informasjon foreslått av ikke -profesjonelle personer uten Medisinsk bakgrunn, «Spesielt for tumorforebygging og behandling er profesjonaliteten veldig sterk. Populærvitenskapen bør overholde forslaget om forebygging og kontroll av leger i relevante avdelinger, som også indirekte minner om at medisinske arbeidere skal bruke språket som massene kan forstå å utføre oppdrag.Han mener at endringer i levende vaner og livsstiler vil påvirke forekomsten og kliniske effekter av sykdommen betydelig.
Bruk en rekke former
Sykehuset bør styrke bruken av flerkanal og multi -form for å gi den vitenskapelige og praktiske tumorforebyggende og kontrollere kunnskapen til publikum.MA FEI, direktør for Institutt for indremedisin for indremedisinen til Academy of Medical Sciences, mener at mens leger gjør en god jobb med klinisk diagnose og behandling, bør de også ta hensyn til vitenskapelig popularisering.Når det gjelder hvordan man balanserer profesjonaliteten og populariteten til vitenskapelig popularisering, kom han med fire forslag til medisinsk personell: «Først må forskjellige grupper som publikum, sykdomsgruppen og familiemedlemmer til pasienten ta i bruk kommunikasjonsstrategien i henhold til lokale forhold ; Videoer osv. «Flere elementer».
Ved å kombinere «tre morgen» -opplevelsen av svulsten, sa Liu Hong, direktør for den andre avdeling for administrativ avdeling ved den andre avdeling for brysttumor sykehus ved Tianjin Medical University, at brystkreft er en vanlig ondartet svulst for kvinnerDette krever at medisinsk personell skal popularisere forebygging av kunnskap til pasienter på en vitenskapelig måte å forstå og tolke behandlingsmetodene, slik at pasienter er sentrert og tumorvitenskap som en bærebjelke, og folkets helse er beskyttet av effektiv behandling og tilstrekkelig Populær vitenskap.»På dette stadiet har de populære vitenskapelige scenedramaene og vitenskapelige taler med hovedrollen i profesjonelle leger gjort innholdet i medisinsk vitenskap som har en tendens til å informatisere og interessante, og formen for populærvitenskap er mer diversifisert.»
«I en tid med rask informasjonsutvikling, må vitenskapen om tumorforebygging og kontroll utføres i stratifisering.» mener at han kan gjøre det gjennom internett og høye strømningsplattformer. Livsstil;»Når du stolte på ren arbeidskraft for populærvitenskap, var det umulig å ta vare på hver pasients tilstand og følelser. I AI -tiden vil informatiseringsverktøy lansere målrettet innhold basert på de forskjellige sykdommene og symptomene på pasientene for å hjelpe til Han lindrer symptomene på sykdommen og lindrer bekymringene og frykten for sykdommen, slik at populærvitenskapen kan utøve den optimale effektiviteten og til fordel for pasienter.
Rapport/tilbakemelding