×

Le Health | 2 timer i helgene kan redusere risikoen for hjerte- og karsykdommer med 70%

Le Health | 2 timer i helgene kan redusere risikoen for hjerte- og karsykdommer med 70%

Opprinnelig tittel: Le Health | 2 timer i helgene kan redusere risikoen for hjerte- og karsykdommer med 70%
Workers ‘Daily -Ji Wei, en reporter fra China Industry.com
Nylig gjennomførte en studie publisert av Nanjing Medical University i det autoritative magasinet «Sleep Health» en undersøkelse av søvntid og hjerte- og karsykdommer for 3.400 mennesker over 20 år.
Studier har funnet at for de som ikke sover godt på arbeidsdagen min, er helgens komplement en veldig klok oppførsel, noe som bidrar til å redusere risikoen for hjerte- og karsykdommer.
Sammenlignet med personer som ikke velger å gjøre opp for helgen, har folk som har mer enn 1 time i helgen sunket med 63%av risikoen for hjerte- og karsykdommer, spesielt forekomsten av sykdommer som hjerneslag, angina pectoris og koronar hjertesykdom.
Mennesker som sover i arbeidsdagene er mindre enn 6 timer, og helgen kompletterer mer enn 2 timer, og risikoen for hjerte- og karsykdommer er 70%av risikoen for hjerte- og karsykdommer;
Dette betyr at hvis du vil gjøre opp for et godt komplement, kan du dele de to situasjonene: For det første anbefales personen som sover mindre enn 6 timer på arbeidsdagen å gjøre opp i 2 timer i helgen; 1 time er den beste.
Fire metoder forbedrer søvnkvaliteten
Forbedre søvnmiljøet
Et behagelig søvnmiljø kan hjelpe folk med å sovne raskere og opprettholde dypere søvn, slik at kroppen kan hvile og utvinnes helt; All viktig faktor for å forbedre søvnkvaliteten;
Lær å slappe av før du legger deg
Lær å slappe av kroppen og sinnet før du legger deg for å redusere stress og angst og forbedre søvnkvaliteten; Jeg tenker for mye før du legger meg, ikke bidrar til å slappe av og komme inn i dyp søvn.
Oppretthold planreglene
Den vanlige timeplanen kan tillate at kroppen kan tilpasse seg endringene i dag- og nattmiljøet, etablere en normal dag- og nattarbeidsvaner, hjelpe kroppen med å danne en fast rytme, og det er lett å komme inn i tilstanden til dyp søvn; God livsstil og hvilevaner, ikke overarbeid, hold deg oppe, ikke hold deg oppe sent.
Tren på riktig måte om dagen
Tradisjonell kinesisk medisin mener at våren og sommeren tilhører Yang, høst og vinter tilhører Yin, dagtid som tilhører Yang og Yin om natten.På dagtid kan trening gi næring til Yang, og over -øvelse om natten er lett å skade Yang.Derfor må helse være i samsvar med himmelens og jordens natur, og bevegelsen bør også være i samsvar med endringen av Yin og Yang.Det anbefales å trene på riktig måte i løpet av dagen, noe som ikke bare er i tråd med balansen mellom Yin og Yang i kroppen, men som også bidrar til dyp søvn om natten.
Hva er den beste sovetiden?
I 2021 avslørte en forskning publisert i den elektroniske tidsskriftet til American Medical Association forholdet mellom Japan, Kina, Singapore og den samlede dødeligheten av voksne i Japan.
En studie fra University of Kiri i Storbritannia viser at for mye søvn er relatert til økningen i risiko for død på grunn av hjerte- og karsykdommer.Studien inkluderte i 74 relaterte køstudier, som involverte 3,34 millioner deltakere.Forskere har funnet ut at det er et «J -formet» forhold mellom søvntid og dødelighet, det vil si at -Shorter -søvntid kan gi en liten økning i dødsrisikoen, mens søvntiden er for lang.
Hvorfor «føler noen mennesker mer» og noen mennesker «føler seg mindre»?
I 2009 ble Dr. Fu Yinghui (Ying-Hui Fu), en kinesisk nevrovitenskap ved University of California San Francisco, engasjert i søvnrelatert forskning.
Studier har funnet at den gjennomsnittlige søvntiden med «Dec2 -genet» er 6,25 timer/dag, noe som er mye kortere enn de som ikke har denne mutasjonen i samme familie (i gjennomsnitt 8,06 timer/dag).Etter bekreftelsen av forskere blir ikke disse «fødte korte søvnmennene» tvunget til å sove mindre av arbeid eller andre grunner.
Ikke bare det, etter den første oppdagelsen av «kort -sovende gen» i 2019, oppdaget professor FUs forskerteam to gener «ADRB1» og «NPSR1» som vil påvirke menneskelige søvnlengder
Derfor, hvis du er en «mindre bevisst» person, ikke vær engstelig, kan du være «talentfull».
(Omfattende helsetider, CCTV, Popular Science China)
Fokuser på mannen for å holde deg oppe sent midt i midten av ørene langformet helvetesild
Nylig hadde Mr. Chen, 52, Fuzhou Fujian, sterke smerter i ørene og hodene, og han kunne ikke sove om natten.Legens undersøkelse fant at Mr. Chens høyre øre var rødt og hovent, med herpes, og til slutt fikk diagnosen helvetesild med ansiktslammelse.Legen sa at Mr. Chen holdt seg oppe sent i løpet av en halv måned for å se videoen.Etter behandlingen har Mr. Chens tilstand blitt bedre.
Fokus på trening i 30 minutter før du begynner å konsumere fett? 
«Det er mindre enn 30 minutter. Det er ugyldig.» Dette synet villeder mange mennesker.Den «sunne Kina» WeChat Public -kontoen la ut en anmeldelse om at den aerobe øvelsen er mindre enn 30 minutter og ikke bruker fett.30 minutter før starten av aerob trening er mengden energiforsyning i sukker større enn fett; .Derfor blir det ikke mindre konsumert etter 30 minutters aerob trening, men effektiviteten av å forbrenne fett etter 30 minutter har blitt betydelig forbedret.
Kilde: Workers Daily Client
Rapport/tilbakemelding