×

Beijing: Sikkerhetsstatusen til mat og medisiner fortsetter å være stabil og god

Beijing: Sikkerhetsstatusen til mat og medisiner fortsetter å være stabil og god

Original tittel: Sikkerhetsstatus for mat og narkotika i denne byen fortsetter å være stabil og god (tema)
I år vil personene som matsikkerhet på campus bry seg om enestående problemer for å utføre etterforskning og retting av operasjoner (underspørsmål)
Beijing Daily (reporter Zhang Nan) Byens mat- og narkotikasikkerhetsstatus har fortsatt å være stabil og forbedret.Reporteren har lært fra det nylige møtet som ble holdt av Beijing Food and Drug Safety Committee at i år skulle byen starte fra bekymring for folks omsorg for menneskene som har ført til over -standard, utroskap og svindel, ulovlige tillegg og og Campus matsikkerhet.
I lang tid har byen innlemmet mat- og narkotikasikkerhetsarbeid i viktig levebrødspraksis for utplassering.Reporteren lærte fra møtet at byens mat- og narkotikasikkerhetsstatus fortsatte å være stabil og forbedret. Vant A -nivåklassen i den nasjonale farmasøytiske sikkerhetsvurderingen.
Imidlertid har Beijing, som en stor by, en stor skala av mat og narkotika, og mat- og narkotikasikkerhetsarbeid står fortsatt overfor mange utfordringer.For dette formål foreslo møtet at byen i år vil fortsette å sette de enestående problemene som massene bryr seg om i utgangspunktet, og fortsette å befeste «to ansvarsområder» arbeidsmekanismer for matsikkerhet og territoriell styring og bedriftsfag .Alle distrikter og avdelinger må resolutt bygge hovedstadens mat- og medikamentsikkerhetslinje for mat og medikament, og spesielt må vi fortsette å ta tak i matsikkerhetsinspeksjon og retting av matsikkerhet på campus, og forbedre nivået på matsikkerhet på campus. Sivilisert og bevaring, veilede allmennheten for å spare innsats og resolutt stoppe avfallet av catering.
Samtidig, for å fremme utvikling av høy kvalitet av mat- og medikamentindustrien i hovedstaden, vil byen fortsette å fremme toleranse og forsvarlig tilsyn, og strengt regulere rettferdighet og sivilisert rettshåndhevelse.Akselere konstruksjonen av integrert omfattende tilsynssystem, implementere reformer som ikke er på plass, forbedrer effektiviteten av tilsyn og oppnå «alt» for lov -omførende foretak.
Når det gjelder å dyrke ny produktivitet, vil byen benytte muligheten til å bygge et landsomfattende markedstilsyn digitalt eksperimentelt område for å bruke digitale teknologier som blockchain og kunstig intelligens innen mat og narkotikasikkerhet, og oppmuntre til mat- og medikamentoperasjoner til å drifte ny Formater og sunn utvikling av nye teknologier og utvikler sunn utvikling.
Kilde: Beijing daglig
Rapport/tilbakemelding