×

De seks "tunge smaken" matvarer som kantonesisk elsker å spise.

De seks "tunge smaken" matvarer som kantonesisk elsker å spise.

Kantonesisk mat i Guangdong er et av de fire tradisjonelle kjøkkenene.Kantonesiske mennesker elsker, spiser og tør å spise. lang tekst med tusenvis av ord.

Kantoneserne «kan spise» fordi de tar hensyn til ernæringsmessig matching av alle slags ingredienser, og de vil også ta hensyn til endringene i sesongklima.

Den kantonesiske «tør å spise» er fordi Guangdong har mange «tung smak» mat.

I dag vil jeg introdusere deg for de seks «tunge smaken» matvarene som kantonesisk elsker å spise, slik at du kan sette pris på «skjønnheten» til kantonesisk mat fra et annet perspektiv.

Zhanjiang sand

På grunn av tarmens utseende er sandormen også kjent som sandtarmen.Sandormen ser litt ekkelt ut, men ernæringen er ekstremt rik.

I følge «Chinese Marine Materia Medica» -registreringer av 8 essensielle aminosyrer i menneskekroppen og rike kollagen, har så mange som 14 sporstoffer omdømmet til «Marine Cordyceps».

Sandorm trenger bare å uttømme sanden i kroppen, hele kroppen er spiselig, og den er deilig og mør.Det er også mange måter å spise sandorm guangdong.

Det er mange sandorm i Zhanjiang, Guangdong veldig bra.

Folk i Foshan -området i Guangdong liker også å spise en slags ormorm.

Kirin gjenfødte

Kirins gjenfødte er en berømt rett i Guangdong Hakka -kjøkkenet.Fordi dekket i denne retten refererer til svinekjøttet,

Kirin er en bryster (valp som nettopp ble født) tar noen timer, og produksjonsprosessen er tungvint.

Ingrediensene som brukes av Kirins gjenfødte er veldig rike på ernæring, inkludert rikt protein, vitaminer, sporstoffer, etc., og har mange effekter av å styrke milten og magen.

Kylling tengni kake

Mange ingredienser i feltet ser utseendet til «Chicken Feces Rattan Cake», og lytter deretter til kakene som er laget av navnene deres.

De viktigste ingrediensene i kyllingrottingskaker er kyllingavføring, glutinøs ris, etc. Kyllingavføringen er en slags gressvintreplante.Imidlertid sier mennesker som er vant til denne smaken at «en lang tid lukt av forfriskende duft».

Etter prosessering, selv om den har på seg en svart frakk, er «kaken» ikke tilgjengelig, og smaken er deilig.

Kantonesiske mennesker elsker kylling avføring rottingkaker og har en rekke produksjonsmetoder, men generelt er det færre forskjeller.Kylling rotting kaker er vanligvis laget før og etter Qingming -festivalen.

Niu glede

Navnet på kua ser elegant ut, men det er kjønnsorganene til kua.Niu Huanxi kan bli maten som kantonesisk elsker å spise.Noen eksperter har faktisk funnet at ernæringsverdien til storfe ikke er høy, proteininnholdet er ikke så bra som storfekjøtt, og fettinnholdet er høyt.

Niu hei å spise i Guangdong er veldig mangfoldig.Den største egenskapen til Niu Huan er veldig seig og elsket av mange spisesteder.

Svart kylling demonterte den gamle katten

Se på navnet på denne retten, du kan tro at ingrediensene inni er svarte kyllinger (svarte bein kyllinger), men denne «gamle katten» vet kanskje ikke hva den er.Mange tenker på kattekjøtt når de hører kattekjøtt, og det er definitivt ikke deilig.»Compendium of Materia Medica» registrerer også: «Ran Ran Meat blir spist, kattekjøtt er ikke bra, og kommer ikke inn i mat, så bruken av det er sjelden.» Det antas at kattekjøtt ikke er egnet for mat.

Imidlertid spilles egenskapene til kantonesiske «tør å spise», og kattekjøtt kan fremdeles lage mat.Den svarte kylling demonterte den gamle katten er en slags mat laget av kattekjøtt og svart bein kylling.

I tillegg har en rekke ingredienser, rik ernæring, en rekke effekter som sterke muskler og sterke bein, nærende vitalitet og sparsom luft.

Meixiang saltfisk

Mange utenlandske spisesteder ser at Meixiang Salt Fish føler at dette navnet er bra, og det føles alltid litt galt når det smaker.Faktisk refererer «plommeduft» ikke til duften av plommeblomster, men «muggen», og det enkle punktet er en muggen smak.Imidlertid elsker kantonesisk å spise, og kan bruke Meixiang -saltet fisk for å lage en rekke matvarer, for eksempel Meixiang -saltet fiske auberginepotte, Meixiang saltet fiskedammet kjøttkake, etc.

Faktisk er det mange «tung smak» mat i Guangdong, som slanger, dragon -lus, skorpion, osmanthus cicadas og til og med mus og padder. MerSamtidig er det forbudt å spise ville dyr i Kina, og disse matvarene vil sakte visne ut av folks visjon.

Tør du å spise maten ovenfor?Hvilken «tung smak» mat tenker du i Guangdong?Velkommen til å legge igjen en melding i kommentarområdet.