×

Guangming Food Group dukket opp på Hong Kong og Shanghai Week Food Festival, og promoterte matkulturelle utvekslinger mellom de to stedene

Guangming Food Group dukket opp på Hong Kong og Shanghai Week Food Festival, og promoterte matkulturelle utvekslinger mellom de to stedene

  Fra 25. til 28. april 2024 ble «2024 Shanghai Week Food Festival» holdt i Central Ring Garden i Central, Hong Kong.Dette er en av 2024 Hong Kong «Shanghai Week» -serie aktiviteter som ble holdt under det sjette møtet på Shanghai -Hong Kong Cooperation Conference.

  Denne begivenheten samler mange kjente gammeldagse merker i Shanghai og viser den unike matkulturen i Haipai.Som et av de mest gamle fasjonerte merkene i Shanghai, ble Guangming Food Group invitert til å delta i utstillingen.

  På scenen var utstillingsområdet til Guangming Food Group overfylt og livlig.Gruppen bringer en rekke stjerneprodukter inkludert lys- og ismurstein, () lunsjkjøtt, og den første maten «One Box of Shanghai» Butterfly Crisp.Personalet introduserte entusiastisk egenskapene og produksjonen av produktene for innbyggerne og turistene, og svarte tålmodig på spørsmålene sine.Hong Kong -borgere har sagt at de gjennom denne hendelsen har en dypere forståelse og forståelse av Shanghai -matindustrien, og de har også utviklet en sterk interesse for gruppens produkter.

  Under dette arrangementet formidlet produktene fra Guangming Food Group konseptene visning fra råvarer til produkter, fra spisebord til bås, fra Shanghai til Hong Kong. Guangming Food Group, overholder seg til merkevaren i innovasjon, og tiden da merkevaren og byene vokser opp.

  Merkeemballasjen er integrert i merkeemballasjen med Shanghai Urban Landmarks, og kulturarven til byen fremmes av mat.Som et nytt produkt i år er Guanshengyuan Tao Crisher et designelement som «Good Cut and Cut», som viser kulturen og stilen til havfraksjonen; Youth of Guansheng Garden gjør de røde kulturelle gener dypere; .. De karakteristiske snacks tilfredsstiller ikke bare appetitten, men byen er enda mer i byen og sjarmen, hukommelsen og følelsene.

  Fra kjøkkenet til standen, visjonen om oppdraget med høy ernæring, høy kvalitet og tykk mat bekvemmelighet og helse.Shanghai Merlin tabletter klassisk lunsjkjøtt og skiver skinke lunsjkjøtt er et nytt produkt som er rettet mot den «korte flat» -livet til unge forbrukere i Z -tiden. er mer praktisk for emballasjeformer. Praktisk og rask, praktisk og rask, praktisk og rask, nyt en bolle; En tid, som er mer praktisk å bruke og lagre mer rolig.

  Te, kaffe, brus … Når merkevaren er infiltrert i den urbane stilen, er merket symbiose med byen.Wang Yutai begynte i det første året av Xianfeng. «Shanghai» -merket av kaffe har feid Kina på 1960- og 1980 -tallet. , den nye hermetiske appelsinjuicen lanseres.

  Mens den guangming matgruppen ikke glemmer sin opprinnelige intensjon, er det et merke med innovasjon.En rekke kalde drinker på scenen var ikke bare de guangmende hvite snø- og ismursteinene som ble investert og investert i markedet på slutten av 1950 -tallet, men også den lyse matgruppen for å spille en intern innovasjonsfordel. Kirsebærblomst jordbærsmak gjæret melk, de lette utmerkede 38 gram protein ren melk og andre gammeldags nye navn -re -fornyede produkter.

  På scenen ble Hong Kong Wanan, New Zealand Silver Farm og andre bedriftsutstillinger nøye presentert.

  Shanghai og Hong Kong Concentric, gourmet sammen.Som målestokken for sikkerhet, høy kvalitet og sunn mat, er guangming matgruppe forpliktet til å dyrke matkvalitet og kontinuerlig merkevareinnovasjon. Arver og videreføring av den kinesiske matkulturen.I fremtiden vil Guangming Food Group fremme utveksling og samarbeid mellom Shanghai og Hong Kong innen matkulturen med en mer åpen holdning og mer pragmatiske tiltak for å fortsette å nå nye nivåer.Guangming Food Group vil benytte anledningen til å fremme innovasjon og utvikling av matindustrien, være vitne til mer fantastiske matfester og kulturelle utvekslingsaktiviteter, og i fellesskap skrive et nytt kapittel i Shanghai -Hong Kong matkultur.