×

China Food Association og JD Group skyver en spesiell matindustriakselerator

China Food Association og JD Group skyver en spesiell matindustriakselerator

Kilde: Zhonghong.com Guanwei

  12. april presset «China Food Association og JD Group Special Food Industry Accelerator» ved «Rural Revitalization and Function Food Industry Cluster Development Symposium» som holdes i Dongguan, Guangdong.

  Lu Xiangdong, visedirektør for Agricultural Trade Promotion Center for Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Xu Jian, visesekretær -General of the China Food Industry Association, og Feng Quanpu, visepresident for Jingdong Group, deltok på lanseringsmøtet Ordfører Zhao Yang, visesekretær for Wei County Party Committee i Hebei -provinsen, Zhang Wei, Gan Quantao, sekretær for partiets gruppe og styreleder i Fangcheng County CPPCC, Henan -provinsen, Zhang Rui, visesekretær for Huai’an County Party Komiteen, Hebei -provinsen, og Guanghong, nestleder i Zhengyang County, Henan Province, Yue Xiaoyan, en fjerde -nivå forsker ved Nanjiang County Party Committee, GE Zhifa, nestleder i fylkesregjeringen i Guangdong Province, og Cai Ming, Nestleder i CPPCC i Lianjiang City, Guangdong -provinsen, snakket henholdsvis.

  I mars 2023 utstedte industri- og informasjonsteknologien i fellesskap de «veiledende meningene om å akselerere dyrking av tradisjonelt matproduksjonsområde og lokal matindustri» (heretter referert til som «veiledning»).I henhold til kravene i «veiledningen», «innen 2025, har omfanget av tradisjonelle overlegne matproduksjonsområder fortsatt å vokse, og kvaliteten og effektiviteten i utviklingen av den lokale spesialitetsmatindustrien vil fortsette å øke, og danne utviklingsmønsteret av titalls milliarder av ledende, 100 milliarder klynger og billionerindustrier. «Dette målet, egenskapene til industrielle egenskaper, karakteristisk industrialisering og promotering er de tre kjernefartspunktene.

  For å bedre implementere «veiledningsuttalelsene», kunngjorde China Food Industry Association og Jingdong Group at de i fellesskap vil fremme den karakteristiske aksjebransjen for å hjelpe lokale myndigheter med å fremskynde utviklingen av lokal spesialmatindustri, skape karakteristiske industrielle klynger og Gi full spill til matindustrien etter hverandre.

  Spesialmatindustriens akselerator vil bruke ressursfordelene med China Food Association og Jingdong Group. , og drive utviklingen av den lokale økonomien.