×

Shandongs siste prøvetaking av matsikkerhet ble funnet, og Aerospace V9 Seabuckthorn Juice Lead overskred standarden 6,5 ganger

Shandongs siste prøvetaking av matsikkerhet ble funnet, og Aerospace V9 Seabuckthorn Juice Lead overskred standarden 6,5 ganger

For noen dager siden utstedte Shandong Provincial Market Supervision and Administration Bureau de nyeste maten som ikke er kvalifiserte rapporter, i samsvar med relevante forskrifter som matsikkerhetsloven i Folkerepublikken Kina og forskriftene om implementering, og ordningen med matsikkerhetsoppsyn Og tilfeldige inspeksjonsplaner for å sikre matsikkerhet, provinsmarkedet, provinsmarkedet Regulatory Bureau har for helsekost, kjeks, catering mat, doping mat og nøtter, eggprodukter, stivelse og stivelsesprodukter, soyaprodukter, bekvemmelighetsmat, Kaker, alkohol, frosne drinker, kornforedlingsprodukter, kjøttprodukter, meieriprodukter, mat, mat, mat, mat, mat, mat, mat, mat, mat, mat, mattilsetningsstoffer, spiselige landbruksprodukter, spiselige oljer, oljer og produkter , Vegetabilske produkter, potet og puffet mat, vannlevende produkter, hurtigfrossen mat, godteriprodukter, krydder og drikke for 1735 prøver av store matvarer og prøver som serverer mat, konditori, spiselige landbruksprodukter, grønnsaksprodukter, hurtigfrossen mat, krydder, Drikkevarer, helsekost, 22 kategorier av mat er ukvalifiserte.
Blant dem ble Ginza Group Co., Ltd. Laiwu Ginza Steel City -butikken solgt der den nypressede havbanken Fruit Juice Beverage produsert av indre Mongolia Aviation Human Biological Engineering Technology Co., Ltd. var ukvalifisert.Bly er det vanligste tungmetallforurensning og et tungmetallelement som setter menneskers helse, som kan samle seg i menneskekroppen.Mat med langvarig forbruk av blyinnhold kan ha en viss innvirkning på menneskers helse.»Grenser for miljøgifter begrenset til matsikkerhets nasjonal standard mat» (GB 2762-2022) bestemmer at fører (med PB) i frukt og grønnsaksjuice og deres drikke (pluffy) bortsett fra] den maksimale grensen i] er 0,03 mg/kg.Deteksjonsverdien av blyinnholdet i den astronomiske V9 Seabuckthornjuice av denne prøvetakingen var 0,225 mg/kg, som var 6,5 ganger høyere enn den nasjonale standarden.
Informasjonen er ikke kvalifisert informasjon som følger:
1. Problemet med overdreven standarder for medisiner
(1) Sweetpepper solgt av driftsavdelingen i Ledixian Leqi supermarked oppfyller ikke de nasjonale standardene for matsikkerhet.
(2) Det rå svinekjøttet som er kjøpt av Manchu City Manhop Catering Store, natriumpentaol (natriumpentaol) oppfyller ikke de nasjonale standardene for matsikkerhet.
(3) Banana som er solgt av Jianbin Fruit Store i Jiaxiang County, er ikke i samsvar med nasjonale standarder for matsikkerhet.
(4) Yam som ble solgt av Gao Sister Vegetable Wholesale Bank of the Rizhao High -Thech Zone, Mimonamine og Mimonamine Manganese Salt oppfyller ikke de nasjonale standardene for matsikkerhet.
(5) Cowpea som er solgt av Rundu Home Shopping Center i Xintai City oppfyller ikke de nasjonale standardene for matsikkerhet.
(6) Banana solgt av Fengyang Supermarkets i Yanghu Township, Yangxin County, tsarin oppfyller ikke de nasjonale standardene for matsikkerhet.
(7) Leek, kloroflavolin og høyeffektivitet Chlorofnoline Solgt av Sun Jun Vegetabilsk grossistavdeling i Rushan City oppfyller ikke de nasjonale standardene for matsikkerhet.Sun Jun Vegetable Wholesale Department of Rushan City reiste innvendinger mot testresultatene og søkte om re -inspeksjon;
(8) Ginger, som selges av ingefæren som er solgt av Taishan Street, Taishan Street, Taishan District, Tai’an City, oppfyller ikke de nasjonale standardene for matsikkerhet.
(9) Oljehvete grønnsaker som selges av Ningjin Commercial Choan Funing Supermarket, og azorazolen oppfyller ikke de nasjonale standardene for matsikkerhet.
(10) Yam av de gamle Wu -grønnsakene i Sunwu Street i Huimin County, Yam og Mimonamine Manganese Salt som er solgt av det gamle Wu -vegetabilske operasjonskontoret i Huimin County oppfyller ikke de nasjonale standarder for matsikkerhet.
(11) Pepper (tråd pepper) som selges av Pang Zhidong vegetabilsk engros- og butikkbutikker i Zhangdian District oppfyller ikke de nasjonale standardene for matsikkerhet.
(12) Wo Oraki solgt av Jinan Hema Network Technology Co., Ltd., som ikke oppfyller de nasjonale standardene for matsikkerhet.Den andre grenen av Jinan Hema Network Technology Co., Ltd. reiste innvendinger mot testresultatene og søkte om re -inspeksjon;
For det andre, problemet med over -range bruk av mattilsetningsstoffer
(1) De selvproduserte fritters av Baijia Congee -grøt i Jihe County, Surabaya County, og den gjenværende mengden aluminium (prøver, Al -tiltak) oppfyller ikke de nasjonale standarder for matsikkerhet.Baihe Congee -populariteten til JIHE -kontoret i Surabaya -prefekturen gjorde innvendinger mot testresultatene og søkte om en re -inkonspeksjon;
(2) Mung Bean -kaken (produksjonsdato/batchnummer: 2023/9/24, Spesifikasjonsmodell: 550 gram/boks) Dets natriumsalt (med benzosyre) samsvarer ikke med nasjonale standarder for matsikkerhet.
(3) Den gode ingefæren som ble solgt i Xiulan sjømat sjømat i Dongchangfu -distriktet, Liaocheng og svoveldioksidrester oppfyller ikke de nasjonale standardene for matsikkerhet.
(4) Binzhou High -TECH Zone Baixin kjøpesentersalg er nominert til fersk liten Hoard Laba hvitløk (syltede grønnsaker) produsert av Shandong Xiaocu Food Co., Ltd. (Produksjonsdato/batchnummer: 2023/11/15, spesifikasjonsmodell: 750 I GRAM/BOX) utgjorde summen av deres respektive dosering maksimal bruk av konserveringsmidler når blandet bruk av konserveringsmidler ikke oppfyller de nasjonale standardene for matsikkerhet.Shandong Xiaocou Food Co., Ltd. innvendte seg mot testresultatene og søkte om re -inspeksjon;
(5) Den nominelle nominelle solgte av de gode naboene i Leling City er Golden Jujube -eddik (brygget eddik) produsert av Hengshui Jiarun Food Co., Ltd. (Produksjonsdato/batchnummer: 2023/12/1, spesifikasjonsmodell: 800ml /Flaske), tre -klorsukrose oppfyller ikke de nasjonale standardene for matsikkerhet.
3. Mikrobiell forurensning og andre problemer
(1) Spisplater brukt i Guoqiang Dumpling -butikker i Gaqing County, Colonobacteria og anioniske syntetiske vaskemidler (med natriumfenylsulfonat) oppfyller ikke de nasjonale standarder for matsikkerhet.
(2) gjenbruk catering (boller) brukt i Beiguanxiang og Noodle Restaurant i Weicheng -distriktet.
Fjerde, tungmetallforurensningsproblem
Ginza Group Co., Ltd. Laiwu Ginza Steel City Store er nominert til nypressede beater Juice -drikkevarer produsert av Inner Mongolia Aerospace Renior Biological Engineering Technology Co., Ltd. Lead (PB) oppfyller ikke de nasjonale standardene for matsikkerhet.
5. Kvalitetsindikatorer oppfyller ikke standardene
(1) Solding Dumpling Dumpling (Produksjonsdato/batchnummer: 2023/9/2, Spesifikasjonsmodell: 500G/Bag), Peribrasjonsverdier (med FAT) oppfyller ikke de nasjonale standardene for matsikkerhet.
(2) Jining Xinhua Lu Anti -da Pharmacy Co., Ltd. Qufu Zhiquan Road Xinhua Lu Anti -Dali Pharmacy Sales er nominert til Kangtou® Vitamin C Gel Candy (Strawberry Flavor) Produsert av Shandong Zhengqi Biological Products Co., Ltd. (Produksjonsdato/ batchnummer: 23100211, Spesifikasjonsmodell: 2G/ korn), Gjenopprett sukker (med glukosemåler) oppfyller ikke kravene til produktutførelsen.
For ukvalifiserte produkter som er funnet i ovennevnte prøveinspeksjon, har den lokale markedet for markedstilsyn beordret produsenter å finne ut strømmen av produkter, huske og fjerne ukvalifiserte produkter, kontrollrisiko og analysere utbedringen. Sjekk arbeidet.
Spesielle påminnelsesforbrukere, når du kjøper eller fant ukvalifiserte produkter som er involvert i varselet i markedet, kan du ringe 12345 -hotline for å klage eller rapportere.
Rapport/tilbakemelding