×

Hunan: Styrke prefabrikkerte mat- og matsikkerhetstilsyn for å fremme utvikling av høy kvalitet i industrien

Hunan: Styrke prefabrikkerte mat- og matsikkerhetstilsyn for å fremme utvikling av høy kvalitet i industrien

00:19
For noen dager siden holdt Hunan et symposium om å styrke prefabrikkert mat- og matsikkerhetsoppsyn for å fremme utvikling av høy kvalitet i industrien.
Red Net Moment News 15. april Nyheter(Reporter Liu Xuan) For noen dager siden holdt Hunan et symposium for å styrke prefabrikkert mat- og matsikkerhetsoppsyn for å fremme utvikling av høy kvalitet i industrien.
«Det prefabrikkerte Hunan -kjøkkenet starter tidlig og har et godt industrielt grunnlag. Totalt 618 prefabrikkerte grønnsaksbedrifter i provinsen har en viktig posisjon i den nasjonale produksjons- og administrasjonsindustrien. Yan Haobo, en andre nivåinspektør for tilsyns- og administrasjonsbyrået , påpekte at tilsynsavdelingene og bransjemyndighetene på alle nivåer effektivt skulle øke tilsynet og styringen, streng markedsadgang, styrke tilsyn, inspeksjon og overvåking, slå ned ulovlige handlinger, veilede og fremme standard konstruksjon, bygge konstruksjon, bygge Hunan Cuisine kraftig ned på ulovlige handlinger, veilede og fremme standard bygging, bygge bygging, bygge Hunan -kjøkken. som hovedegenskapene til det prefabrikkerte alt -karakteristiske bransjekjedestandardsystemet.
Møtet ba om at bedrifter strengt tatt skulle implementere hovedansvaret for matsikkerhet, etablere og forbedre matsikkerhetsstyringssystemet og styrke kvaliteten og sikkerhetskontrollen til hele kjeden, prosessen og fulle koblinger til matproduksjon og drift.Bransjeforeninger bør styrke bransjens selvdisiplin, øke byggingen av industriens integritetssystem og lede utviklingen av industrien.Vitenskapelige forskningsinstitusjoner bør styrke samarbeidet med bedrifter og foreninger for å styrke viktige teknologiske innovasjon og utvikling.Enheter og enheter på alle nivåer skal gi full spill til sine respektive fordeler, øke populærvitenskapens propaganda av prefabrikkerte retter og veilede hele samfunnet til å gjenkjenne prefabrikkerte retter riktig og konsumere vitenskapelig og rimelig forbruk.
På møtet signerte bransjeforeningene og prefabrikkerte vegetabilske produksjons- og operasjonsbedrifter «beskyttelsen av matsikkerhet».
Rapport/tilbakemelding