×

2024 matsikkerhet "du peker på meg jeg sjekker inn i markedet" aktiviteten holdt

2024 matsikkerhet "du peker på meg jeg sjekker inn i markedet" aktiviteten holdt

Guo xiaoning liaocheng rapport korrespondent liu jiarui
Om morgenen 25. april lanserte de provinsielle, kommunale og distriktsmarkedets tilsynsavdelinger i fellesskap 2024 matsikkerhet «du vurderer markedet» i Zhougonghe Farmers Market of Liaocheng City.
Wang Zhigang, visedirektør for Special Eater Office of the Shandong Provincial Market Supervision and Administration Bureau, Han Quan, den første direktøren for Special Eater Office of the Shandong Provincial Market Supervision and Administration Bureau, Chen Yuguo, sekretær for partiet Gruppe og direktør for Liaocheng markedstilsyn og administrasjonsbyrå, og Liaocheng Economic and Technological Development Zone Xia Qinggang, en andre -nivå -kommisjonær for ledelsesutvalget, Gao Bin, minister for markedets tilsyn og ledelsesavdeling for Liaocheng Economic and Technological Utviklingssone, og Guo Changyue, leder for Liaocheng Xingnong Green Agricultural Development Co., Ltd., deltok på arrangementet.Arrangementet ble ledet av Li Bo, medlem av partiegruppen og visedirektør for Liaocheng Market Supervision Bureau.
Chen Yuguo holdt en tale på arrangementet. %.Gjennomføre mer enn 20 aktiviteter med «You Point and I Inspection», anmodet mer enn 2000 spørreskjemaer, fullfører 1 257 partier med tilsyn og tilfeldige inspeksjoner, og fortsett å fremme aktiviteten «du du deg».Samtidig ansatt Liaocheng markedstilsyns- og administrasjonsbyrået takeaway -ryttere som propagandist av «du peker meg» -aktiviteten, og kontinuerlig innoverer og fremmer flere sosiale krefter for å delta sammen, og inspirere publikum til å aktivt delta i sosial co -regjering, og forbedrer alle samfunnssektorer.
Det er underforstått at matsikkerheten «du bestiller meg inspeksjon» -aktivitet er et «Jeg gjør praktisk arbeid for massene» utført av markedet for markedstilsyn. til sosiale bekymringer.
Under arrangementet ga ansatte på stedet på stedet for mer enn 5000 meninger og forslag samlet inn av provinsielle markedstilsyn og administrasjonsbyrå «You Point and I Inspection» -plattformen, og inviterte forbrukere til å trekke ut de ti heldige deltakerne på stedet På stedet en vakker gave.Chen Yuguo ga ut et publisitetspost om «You Point Me» for å samle publisitets -klistremerket for Takeaway Riders.
I tillegg besøkte lederne for de deltagende lederne den resten sikret forbrukerutstilling og kom med relevante meninger og forslag.På stedet undersøkelser på Liaocheng Zhougonghe Farmers ‘Market, la frem konstruktive meninger og forslag til rask inspeksjon av landbruksprodukter.
Liaocheng markedstilsyn og administrasjonsbyrå vil ta denne aktiviteten som et nytt utgangspunkt, fortsette å utføre matsikkerhet «du bestiller meg til å sjekke» aktiviteter, utvide «du bestiller meg inspeksjon» -aktiviteten fra landbruksgodkjenningsmarkedet til campus kafeteria , online mat-, cateringenheter ,, og cateringenheter ,, og cateringenheter, og enheter og enheter, og enheter, og enheter og enheter, enheter, enheter, enheter, og enheter, og enheter og enheter, og enheter, og enheter og enheter, og cateringenheter ,, og cateringenheter ,, enheter og cateringenheter ,,, enheter, enheter ,,, enheter, enheter ,,, enheter, enheter ,,,, pensjonsinstitusjoner, spesielle mat osv., Utvid tentaklene til de mest bekymrede stedene som massene er mest opptatt av, reagerer på kravene og sosiale bekymringene på en riktig måte, og forbedrer kontinuerlig følelsen av folkets følelse, lykke og sikkerhet, og og eskorte matsikkerhet.
Representanter for markedshandler, representanter for matprodusenter, forbrukerrepresentanter, representanter for Meituan Takeaway -ryttere og relevante markedsledere i by- og fylkesnivå deltok i arrangementet.
Rapport/tilbakemelding