×

Fokuser på å løpe for å hylle maratonånden

Fokuser på å løpe for å hylle maratonånden

21. april utfordret Junle Bao 2024 Baoding Marathon og startet, og 20 000 løpere fra hele landet utfordret grensen i denne «City of Championship».For bare noen dager siden ga Junlebao og Sanlian Life Weekly ut en kortfilm «Fokus på hvert trinn full av makt» på Weibo -plattformen, som dypt tolket «fokus- og utfordringsgrensen» for maratonsporten.

Perspektivet på kortfilmen er progressivt fra enkeltpersoner, grupper til liv og urbane lag.Den sunne og positive holdningene og den åndelige stilen som den formidlet har utløst omfattende resonans og diskusjon på Weibo -plattformen.

Viljen til å våge å løpe for løping vil aldri bli utslitt

Marathon, som en idrett som har sin opprinnelse i de første olympiske lekene i 1896, ble opprettet for å minnes en legende i Hippo -krigen.Siden New York -maraton på 1970 -tallet har Marathon gradvis blitt en del av urban kultur og har blomstret i Kina.I følge informasjon om China Marathon -plattformen, holdt Kina totalt 613 maratonarrangementer i 2023, og trakk 5,67 millioner løpere til å delta, med et gjennomsnitt på 10 800 personer som deltok i hvert arrangement.

«Livet er som et maraton. Hver gang den modige starten kommer fra en fast forfølgelse av mål.»Alle ambisjonene må fokusere på føttene for å unngå å bli meningsløse.Bare ved å ta skrittet fremover, er hvert trinn fremgang.Enten det kjører på maratonsporet eller galopperer på livets reise, har de gått frem med viljen uten slitasje.

Fra 2014 til 2024 gjennomgikk kortfilmen løpet av det kjente innenlandske meieriselskapet Junlebao sponset mer enn 50 innenlandske maratonarrangementer, og viste maratonsporten i flere byer inkludert Shijiazhuang, Baoding, Qinhuangdao, Jiangmen og andre cities.Wei Lihua, styreleder og president i Junlebao Dairy Group, deltok ikke bare i maratonet selv, men satte også opp Junlebao -løpsteamet for å lede ledere og ansatte for å gjentatte ganger kjempe hjemme og i utlandet Marathon -arrangementer.De kledde seg i den ikoniske «Junle Blue» har blitt den vakre naturen til mange maraton.Samtidig har maratonånden også blitt en bedriftsånd av Junlebao «Tør å tenke, tør å jobbe og utholdenhet.»

Fokuser på å løpe for å gjøre hvert trinn fullt av styrke

«Fokus er fyret i hjertet av maratonløperen.»Enten på sporet av maraton eller på livets reise, i møte med plutselige utfordringer, er å velge fokus å injisere motivasjon for hvert trinn i fremtiden.

Wei Lihua har sin egen dype forståelse av dette.I møte med Boston Marathons «Heart Broken Poor», opplevde han den ekstreme utfordringen med fysisk og åndelig, og ønsket nesten å gi opp.Men han insisterte på: «På dette tidspunktet er det avhengig av fokus og utholdenhet. Det er steder at maraton og bedrifter utvikler seg veldig like. Målet som er for langt unna er meningsløst. Du må fokusere på føttene dine. Det vil være Enorme gevinster i fortiden. «

Dette fokuset ble også brakt til styring og drift av bedriften av Wei Lihua.Junlebao har bare laget meieriprodukter siden 1995, og har fokusert på utvikling av høykvaliteten i meieriindustrien i 29 år.For å sikre sikkerhet og høy kvalitet på meieriprodukter, fokuserer Junlebao på den dype dyrking av meieriindustriskjeden. Verdensklasse nivåer.

Utholdenhet som løper ut av mesterskapsveien

«Utholdenhet er å gjøre en ting til det ekstreme.» Denne setningen i kortfilmen «Fokuser på hvert trinn full av makt» fanget nøyaktig kjernen i maratonånden.Maraton er ikke bare en sport på banen, men ånden som er avledet påvirker også dypt hver løper.

Som utallige løpere som elsker denne sporten, har maraton blitt en uunnværlig del av Wei Lihuas liv.»Jeg har løpt maraton i mer enn ti år, jeg kan bare løpe to eller tre hundre meter fra begynnelsen, for å fullføre det første Malaysia i livet mitt i 2014, og for å få Grand Slam i 2019. Maraton har nesten omformet omformet Kroppen og konseptet mitt.

På en måte er livet et maraton.Så lenge du holder ut, kan du gå frem et lite skritt hver dag, kan du kjøre en vei til din egen mester.

Wei Lihua la en gang vekt på at maratonet inspirerte ham til å fortsette å bryte gjennom.Som vist i kortfilmen, under ledelse av Wei Lihua, ble Junlebao melkepulver slitt i 10 år og tok ledelsen i å passere de europeiske BRCG -ene (globale standarder for matsikkerhet) AA+toppsertifisering og IFS (International Food Standard) prioritet Sertifisering.Fra ingen til det ledende salgsvolumet kjørte Junlebao innenlandsk melkepulver for å få tillit til det kinesiske folket og fullføre de overveldende utenlandske merkene.L’ORER -data viser at Junlebaos formel leder landet.

Junlebao, som har fått prestasjoner og priser, hadde ikke tenkt å stoppe der.