×

Yantai 120 Emergency Center minner: Vårøvelsen skal være passende, og den overdreven øvelsen vil være kontraproduktiv

Yantai 120 Emergency Center minner: Vårøvelsen skal være passende, og den overdreven øvelsen vil være kontraproduktiv

Sun Shuyu Yantai rapporterte korrespondent Zhang Qing
«Ett år er om våren.» Våren om våren kan forbedre kroppens metabolisme og forbedre menneskelig immunitet. Spenning i nervesystemet.Imidlertid minnet personalet ved det 120 akuttsenteret i Yantai City publikum om at selv om øvelsen har mange fordeler for menneskekroppen, vil overdreven trening være kontraproduktiv.
Kl ble behandlet med oksygeninhalering og medisiner, og sendte den deretter til sykehuset for videre behandling.
Klokka 11 23. april hadde Yang, som bodde i Huangcheng, som bodde i Longkou, symptomer på tetthet i brystet og varte i 20 minutter. Utvikler som skulle ankomme.
Beredskapsekspertene til Yantai City 120 First Aid Command Center minner alle om at selv om vårøvelsen er god, må du ta hensyn til riktig treningsmengde og velge passende treningsintensitet.
Det mest anvendelige treningsprinsippet er: trinn for trinn og kraft.Å velge riktig treningsintensitet er viktig for fysisk helse.Overdreven trening vil forårsake stort tap for kroppen, spesielt for mennesker som ikke har treningsvaner, trening utover kroppens belastning er mer sannsynlig å forårsake kvalme og besvimelse.Når symptomer som svimmelhet, tetthet i brystet og traumer oppstår etter trening, fortsetter ikke å trene med tvang.
Hvilken trening er mer egnet for våren?Eksperter antyder at innbyggere kan velge en trygg og enkel aerob metabolsk bevegelse som jogging, rask turgåing, sykling og fjellklatring, noe som kan forbedre kardiopulmonal funksjonen til menneskekroppen, redusere kroppsfetthastigheten og redusere kroniske sykdommer som kardiovaskulær og cerebrovaskulær Sykdommer, diabetes, hypertensjon og andre kroniske sykdommer.
Rapport/tilbakemelding