×

Betydningen av vitenskap ligger i å få folk til å vite det

Betydningen av vitenskap ligger i å få folk til å vite det

Betydningen av vitenskap ligger i å få folk til å vite det

Hva er vitenskap?Den objektive definisjonen er: vitenskap, et ordnet kunnskapssystem basert på test -kan forklare og forutsi formen for objektive ting og organisasjoner, er en systematisk og formulerende kunnskap.Den største betydningen av vitenskapen er å presentere kunnskapen innen objektene som de reaktive objektene, slik at vi kan forstå verdens natur innen objektene de gjenspeiler, slik at vi kan forstå verdens natur .Imidlertid er denne enkle definisjonen faktisk et dypt forslag.Så forskerePlanckJeg har ganske enkelt gitt en enkel signatur «hvor jeg skal gå» og få en enkelt soldater møte en enkelt soldat som de beste menneskene i verden ikke kan forstå hvor mange mennesker i verden som har fattigdom.Så, vil du ikke lese med slik «hvor du skal dra»?

Det skal sies at med utviklingen av tidene, har vitenskap og teknologi faktisk gjort store fremskritt. Alle ting i universet utforskning av universet.Imidlertid, med forbedring av menneskelig kunnskap, har vi også sett at sannhetens vei er så lang.Vitenskap, hvor vil du finne?

Planck, alle kalt Max Carl Erdewig Planck, i fysikkverdenen, kan vi se denne personens grunnlag for hele fysikkforskningen.Samtidig er han også detKvantemekanikkEn av de viktige grunnleggerne.Planck har lagt merke til og studert siden hans doktorgrad.Den andre loven om termodynamikkSenere studerte jeg problemet med svart kroppsstråling og oppdaget loven om Planck -stråling;EnergiKonsept og Planck Constant;KvanteteoriFødselen av fødselen av den nye fysikkrevolusjonen begynte;For en person som har så ivrig oppmerksomhet til fysikkforskning, og en forsker som er så ren, har den vitenskapelige teorien en betydelig oppmerksomhet til tidene og samfunnet.

For vitenskapelig forskning trenger vi faktisk en ivrig forventning om å utforske verdens sannheter.»Where to Go» er en av «Giant’s Shoulder» -serien med Phoenix Yihe, som hovedsakelig forteller oss fra perspektivet til den vitenskapelige visjonen som de virkelige vitenskapsgigantene blir diskutert på hvilken måte de bruker.

Planck legger frem tre erkjennelser av verdensbildet i «Where To the Science»:

(1) Det er en objektiv verden utenfor vår sensoriske verden.

(2) Objektiv lov uavhengig personlig bevissthet

(3) Mål og regulatorisk verden gjennom sensorisk erkjennelse

Derfor ligger forskjellen mellom fysikere og forfattere i utforskningen av denne verden. av denne verden.Men fysikk kan bare beskrive den objektive verdenen vi har oppfattet gjennom den mest nøyaktige, den mest nøyaktige metoden, som er et vitenskapelig synspunkt.

Samtidig foreslo Planck også jakten på naturfenomener.Med andre ord, kan alle teoremer måles av oss?I en slik objektiv verden, hvordan skal vi utforske eller «foreslå spekulasjoner og ideer; men de vil ikke gi et logisk grunnlag for svaret».Planck prøver å forklare sårbarheter mellom årsakssammenheng og den virkelige verden, og til og med sannsynligheten kan ha feil.