×

Real Madrids stigende stjerne Mbappe: et kritisk øjeblik til at bryde igennem tvivl

Real Madrids stigende stjerne Mbappe: et kritisk øjeblik til at bryde igennem tvivl

Real Madrids stigende stjerne Mbappe: et kritisk øjeblik til at bryde igennem tvivl

Efter at have realiseret sin barndomsdrøm om at blive Real Madrid-spiller, har Mbappe følt et hidtil uset pres på en større scene. I denne sæson har han spillet otte kampe i en Real Madrid Fodboldtrøjer , hvor han har bidraget med seks mål og en assist, inklusive tre straffespark. Men for Real Madrid-fans afspejler Mbappes præstation stadig ikke fuldt ud hans værdi. Som man siger, «med stor styrke følger stort ansvar», og siden hans debut på Bernabeu er han trådt ind i et mere stringent offentligt miljø.

Der er ingen tvivl om, at Mbappe er blevet den største vinder i den frie transfer til Real Madrid. På den ene side er hans barndomsdrøm at komme med på dette legendariske hold, og denne drøm har åbnet et nyt kapitel i hans karriere. På den anden side, selvom der var nogle mundtlige aftaler i processen med at forlade Paris Saint-Germain, vandt Mbappe med succes den «første kamp» i lønforhandlingerne.

Mbappes nuværende status i Real Madrid er dog lidt utilstrækkelig i forhold til hans absolutte stemme, når han bærer en Paris Saint-Germain Fodboldtrøjer. Faktisk reducerede Real Madrid hans løn for at bevare harmonien i omklædningsrummet, da han købte ham. Real Madrid er trods alt Champions Leagues overherre, hvilket er en højde, som Mbappe næppe kunne nå i løbet af sin tid i Ligue 1. Som ny spiller, selvom hans styrke er ubestridelig, mangler han stadig at blive understøttet af fremragende data og hæder at blive «leder» af holdet.

Siden den nye sæson har Mbappe oplevet tre runder med «måltørke» i Real Madrids otte kampe, hvilket har fået ham til at stille spørgsmålstegn ved. Han er dog for nylig kommet sig og har scoret i fire kampe, inklusive en opgør mod Real Betis. I betragtning af Real Madrids investering håber de at opnå ære af flere kroner igen under ledelse af denne superskytte. Derfor er den offentlige opinions forventninger til ham ikke bare prikken over i’et, men også håbet om, at han kan vise den dominans og evner, som en leder burde have. På nuværende tidspunkt er Real Madrid undertrykt af Barcelona i La Liga-stillingen, hvilket betyder, at holdet skal forbedre sin status, og Mbappes præstation vil få større opmærksomhed.

Post Comment