×

"Morsom" Kos deg med sommeren, kom til disse stedene for å trene "Summer" →

"Morsom" Kos deg med sommeren, kom til disse stedene for å trene "Summer" →

Sommerferie starter

Bao da Baomao

Har du begynt å planlegge babyens sommerferie?

Sommerplanen må være uunnværlig

En solid øvelse

I dag har jeg samlet det for alle

Suixin er egnet for sommersteder

Gå til trening sammen ~

Gå til basketballbanesvette

Reporteren kom til Battle Sports Sites Lion Basketball Club som ligger på Jihe Highway of Huaxin Town.

På det fjerne feltet dribler barn, hinder og skutt på en gang.Smarte tall løp og hoppet på basketballbanen.I tillegg er begge sider av basketballbanen også distribuert med fjær og bordtennisarenaer for å møte barn med forskjellige sportshobbyer.

I følge personen som har ansvaret for byrået, er klubben opptatt av å opprette et en -stop sportsopplæringssenter inkludert basketball, badminton og bordtennis, og har nå mer enn 400 registrerte studenter.I tillegg til daglige treningskurs, kan innbyggervenner også komme hit for fritid og kondisjon.For tiden, klokka 8: 00-9: 00 på arbeidsdager, åpner vi badmintonstedet gratis i en begrenset periode for innbyggere og venner.

Gå til rullebanen for å jage vinden

I tillegg til standard stadioner, kan foreldre ta barna sine til fritt åpne stadionsport i løpet av sommerferien.Om sommeren, når natten kommer, på idrettsstedene i lokalsamfunn og skoler, kan mange omliggende innbyggere alltid komme til fritid og underholdning.På plastbanen svetter løpende entusiaster om natten og brisen og nyter komforten og avslapningen av idrett.

På plenen løp barna vilt, spilte fotball, gjemte seg og søkte og moro.På noen få utendørs basketballbaner samlet store venner og barn seg sammen, spilte baller, skyter, ropte … sammen injiserer sammen litt lidenskap for den rolige sommernatten.For tiden er Fengxi Elementary School, Huaxin Primary School og andre lekeplasser på skolen gratis om natten.

Gå til svømmebassenget for å spille vann

Hvordan kan svømming i sommerens treningsliste?I løpet av ferien velger mange foreldre å ta barna sine til svømmebassenget, svømme i det kjølige svømmebassenget og slå på lykken til kjølig «sommer».Reporteren kom til et svømmebasseng i Huaxin og så at barnas svømmeklasse allerede hadde startet.Under ledelse av trenerne gjennomførte barna pusteøvelser igjen og igjen.

Det rapporteres at de siste dagene, antall foreldre og barn som kom for å konsultere og lære gradvis øke, og sommerens svømmekurs blir registrert.Foreldre sa: «Svømming lar barn utøve kardiopulmonal funksjon og forbedre fysisk styrke. Derfor kan det være mer sikret å velge en profesjonell trener som underviser i år som foreldre.»

Tips for sport

1. Stå opp om morgenen, kroppens bein og bein har ikke blitt lettet helt, og det anbefales ikke å utføre anstrengende trening umiddelbart;

2. Sørg for å bruke sportssko under trening.

3. Gjør en god jobb med inspeksjon av frontstedet og utstyret for å sikre øvelsen;

4. Varm varme trening er viktig.

5. Vær oppmerksom på hydrering under trening, drikk mindre tider, omtrent 20-30 ml hver gang.Etter trening er det nødvendig å fylle på vann, men det anbefales ikke å drikke mye kaldt vann, noe som lett kan føre til forekomst av gastrointestinal spasme;

6. Trenes strengt i samsvar med de riktige bevegelsesspesifikasjonene, og fullfør de tilsvarende gruppene i henhold til din egen situasjon.

Lås opp andre sommerliv

Sveip svette i midtsommeren

Nyt sunn sommerferie

Lag trygg sommerferie

Slipp vitalitet om sommeren