×

De beste ti store turistattraksjonene i Kina, spiser, drikker, spiller, spiller, tidlig å kjenne pit reiseguiden

De beste ti store turistattraksjonene i Kina, spiser, drikker, spiller, spiller, tidlig å kjenne pit reiseguiden

Som turistentusiast vet jeg at det er mange vakre turistmål i Kina, noe som får folk til å henge.For å la alle bedre planlegge reiseruten mens de reiser, vil denne artikkelen introdusere de ti beste turistmålene i Kina og dekke strategien for å spise, drikke og moro for å hjelpe deg med å unngå noen unødvendige groper og nyte moroa med turisme.

1. Huangshan

Huangshan er et av de berømte naturskjønne stedene i Kina.Toppene til Huangshan Mountain og den praktfulle Yunhai får folk til å se ut til å være i et eventyrland.I tillegg har Huangshan også mange gamle bygninger og menneskelandskap, som gamle veier, gamle broer, gamle templer, etc., og gir turister et vell av kulturell opplevelse.

2. Zhangjiajie

Zhangjiajie ligger i Hunan -provinsen og er et turistmål hovedsakelig basert på naturlig natur.Zhangjiajie National Forest Park og Tianmen Mountain National Park er de mest populære attraksjonene.I tillegg er det mange folkekulturelle aktiviteter i Zhangjiajie, som det gråtende ekteskapet med TU -familien, og Miaos rushing høst, som bringer en unik kulturell opplevelse for turister.

For det tredje, Jiuzhaigou

Jiuzhaigou ligger i Jiuzhaigou County, den tibetanske tibetanske Qiang autonome prefekturen i Sichuan -provinsen.Jiuzhaigou har en unik tibetansk kultur og Virgin Forest -landskap.Her kan du føle naturens magi og skjønnhet.

For det fjerde, Guilin -landskap

Guilin -landskapet ligger i den autonome regionen Guangxi Zhuang, Sør -Kina.Landskapene til Guilin er representert av attraksjoner som Lijiang -elven, Yangshuo West Street og Xiangshan.Her kan du sette pris på de unike Karst -landformene og landskapslignende vakker natur.

5. Dunhuang Mogao Grottoes

Mogao grotter i Dunhuang ligger i Dunhuang City, Gansu -provinsen.Mogao grotter har rike konnotasjoner av buddhistisk kunst og historiske og kulturelle konnotasjoner, og de mest berømte er «tusen Buddha -huler».Her kan du sette pris på essensen og den unike sjarmen til gammel kinesisk kunst.

6. Budara Palace

Potala -palasset ligger i Lhasa, Tibet autonome region, og er det hellige palasset til tibetansk buddhisme.Budara -palasset har en unik arkitektonisk stil og en lang historie, og er en av verdens kulturarv.Her kan du føle den sterke tibetanske kulturen og den religiøse atmosfæren.

Syv, Sanya Tianya Haijiao

Sanya Tianya Haijiao ligger i Sanya City, Hainan -provinsen.Det er vakre strender, klart sjøvann, unike tropiske planter og marine dyr, som er et ideelt feriested.Her kan du nyte solen, stranden og bølgene.

8. Xi’an Terracotta Warriors

Xi’an Terracotta Warriors and Horses ligger i Xi’an, Shaanxi -provinsen, og er en del av mausoleumet til Qin Shihuang.Terracotta krigere og hester er en av skattene i gammel kinesisk militær kultur.Her kan du sette pris på den dype og dyptgående kinesiske militærkulturen.