×

Huaxi -distriktet bar 2024 farlig avfall standardisert miljøstyringstrening

Huaxi -distriktet bar 2024 farlig avfall standardisert miljøstyringstrening

For ytterligere å fremme standardisert miljøhåndtering av farlig avfall i regionen, forbedrer det standardiserte miljøstyringsnivået og miljøvernbevisstheten og juridisk bevissthet om farlige avfallsproduksjonsenheter og avhendingsenheter, 30. april, Huaxi -grenen av det guiyang økologiske miljøet Bureau organiserte 2024 Huaxi District farlig avfall standardisert miljøstyring.Mer enn 100 personer i distriktets enheter for farlig avfall, nøkkelhåndteringsenheter, forenklede styringsenheter, noen registrerte styringsenheter og sykehus, helsestasjoner i byen, samfunnshelsetjenestesentre og andre medisinske institusjoner deltok i opplæringen.
Treningsscenebilde
På treningsøkten forklarte lærerlæreren de relevante arbeidskravene og hovedpunktene i det farlige avfallet (inkludert medisinsk avfall), den kvartalsvise rapporten fra det provinsielle fast avfallshåndteringssystemet, og styringsplanoperasjonen, Guiyang farlige avfallshåndteringstabellmaler og Andre aspekter.
Treningsscenebilde
Møtet ba om at vi må øke bevisstheten og implementere bedriftens viktigste ansvar.Personen som er ansvarlig for bedriften er den første personen som har ansvaret for miljøvern. miljømessige risikoer.Foretak må standardiseres ved innstilling av farlig avfall, standarder for systemet, standarder for veggen, standardisering av farlig avfallsklassifisering, standarder for kontostyring, implementere søknaden om registrering og registrering, formulere beredskapsplaner for nødsituasjoner, gjennomføre miljøet Nødøvelser; vi må styrke miljøtilsyn og hjelp.Huaxi -gren av lagringshåndtering av farlig avfall, overføring, logoetiketter osv. Kompiger videre hovedansvaret for den økologiske miljøvern av bedriften.
Kilde: Guiyang Ecological Environment Rong Media Center
Wen |
Forsyning |.
Rapport/tilbakemelding