×

Det sentrale femte økologiske miljøverntilsynstilsynet for Hunan Provincial Mobilization vil bli avholdt

Det sentrale femte økologiske miljøverntilsynstilsynet for Hunan Provincial Mobilization vil bli avholdt

  Med godkjenning av Party Central Committee og State Council har det femte økologiske miljøbeskyttelsesinspeksjonsteamet i sentralkomiteen nylig bosatt seg i Hunan -provinsen for å utføre økologiske miljøvernsinspektører.9. mai ble inspeksjonsmobiliseringsmøtet holdt i Changsha. møte.Cities (States) parti og regjeringsledere deltok på møtet gjennom videokonferanser.

  Møtet påpekte at utviklingsstrategien til Yangtze River Economic Belt er en viktig strategisk avgjørelse tatt av Party Central Committee med de høyeste lederkameratene som kjernen, som er relatert til den samlede nasjonale utviklingen.Den øverste lederen av lederen har lagt stor vekt på det. Restaurering av det økologiske miljøet i Yangtze -elven i en overveldende stilling, og driver ikke med større utvikling.Central Ecological Environmental Protection Inspector er generalsekretær for den øverste ledelsen.Det er nødvendig å forbedre politisk status ytterligere, implementere den 20. ånden i partiet, og implementere den øverste ledernes økologiske sivilisasjons tanke og ånden til generalsekretæren for den øverste ledelsen, implementere distribusjonen av den nasjonale økologiske miljøet og ånden til generalsekretæren for den øverste ledelsen, implementere utplasseringen av den nasjonale økologiske miljøet til generalsekretæren for den øverste lederen. Beskyttelseskonferanse, og koordinerer grunnlaget for bassenginspektører og provinsinspektører. av økologisk miljø, og betydelige resultater i bygging av det vakre kinesiske Kina.

  Møtet la vekt på at for å gjøre en god jobb i den sentrale økologiske miljøverninspektøren, må vi implementere implementeringen av den øverste ledelsen økologiske sivilisasjonstanker som en stor politisk oppgave, og ta implementeringen av de viktige instruksjonene fra generalsekretæren for Supreme Ledelse som topp prioritet.Inspektør tar ikke bare hensyn til det generelle spørsmålet om Yangtze River Economic Belt, og tar hensyn til kombinasjonen av den økonomiske og sosiale utviklingen av Hunan -provinsen, begavelsen av naturressurser og posisjonering av økologisk sikkerhet, og finner fremtredende spørsmål i Hunan -provinsen.Fokuser på implementeringen av implementeringen av implementeringen av de viktige instruksjonene fra den øverste ledelsen økologiske sivilisasjon og de viktige instruksjonene fra generalsekretæren for den øverste lederen; implementering av Yangtze River Protection Law og andre lover og forskrifter; Ulovlige og brudd på forskrifter for å okkupere det naturlige beskyttelseslandet, bryte gjennom utviklingen av økologisk beskyttelsesrøde linjer, ødelegge strandlinjen og dyrket land for dyrket land økologisk ødeleggelse og utilstrekkelig implementering av fiske i Yangtze -elven i 10 år; , Forebygging og kontroll av jordbruksoverflateforurensning, fast avfall, spesielt konstruksjonsavfallsbehandling og avhending, «tre fosfor» forurensningsbehandling; Folk gjenspeiler fremragende økologiske miljøproblemer;