×

Kunngjøring av matsikkerhetsoppsyn og utvalg av inspeksjonsinformasjon kunngjøring av matsikkerhetstilsyn og administrasjonsbyrå (2024, nr. 2)

Kunngjøring av matsikkerhetsoppsyn og utvalg av inspeksjonsinformasjon kunngjøring av matsikkerhetstilsyn og administrasjonsbyrå (2024, nr. 2)

Kunngjøring av matsikkerhetsoppsyn og utvalg av inspeksjonsinformasjon fra Nanhu District Market Supervision and Administration Bureau of Jiaxing City (nr. 2, 2024)

Nylig organiserte markedstilsyn og administrasjonsbyrå i Nanhu -distriktet i Jiaxing City tilfeldig inspeksjon av kornbehandlingsprodukter, krydder, kaker, kjøttprodukter, soyaprodukter, alkoholprodukter, grønnsaksprodukter, catering mat, matlaging av mat, nøtteprodukter, spiselige landbruksprodukter Prøve.I henhold til den nasjonale standardinspeksjonen og skjønn av matsikkerhet: 149 partier av 149 partier med prøvetakingsinspeksjon og 10 partier (se vedlegg).Ukvalifiserte prosjekter involverer gårdsmedisinrester.Den spesifikke situasjonsvarselet er som følger:

Landbruks orbid narkotika rester

1. Yam for salg av ferske supermarkeder som er solgt av Renyao Agricultural Products i Xinxing Street, Nanhu District, Jiaxing City Ingefær solgt av Zhejiang Jiangnan Building Co., Ltd. Jiangnan Supermarket Wanjia Garden Chain Store. matsikkerhet.Inspeksjonsbyråene er Zhejiang Justice Inspection Center Co., Ltd.

2. Ginger, som selges i Yibing Fresh Store, Bridge Town, Nanhu District, Jiaxing City. av matsikkerhet;Inspeksjonsbyråene er Hangzhou China Test Testing Technology Co., Ltd.

3. De innfødte kyllingene som ble solgt i DeDyou, Fengqiao Town, Nanhu -distriktet, Jiaxing City og de innfødte kyllingene som ble solgt i salgspunktet for den hvite kyllingen.

For ukvalifiserte matvarer som finnes i tilsyn med matsikkerhet og tilfeldig inspeksjon, har de blitt overlevert til distriktet (filialen) eller inspeksjonsbrigaden til jurisdiksjonen for straff (avhending).Spesielle påminnelser om forbrukere, hvis du finner ukvalifiserte produkter i markedet, kan du ringe 12345 -klagen for å rapportere hotline, eller gå direkte til de lokale markedsregulerende myndighetene for å klage og rapportere.Spesiell kunngjøring.

Markedsovervåkningsadministrasjon av Nanhu District, Jiaxing City