×

Å vinne Blue Sky Defense War for å skape et rent, sunt og levelig livsmiljø

Å vinne Blue Sky Defense War for å skape et rent, sunt og levelig livsmiljø

For å vinne forsvaret av den blå himmelen, forbedrer kontinuerlig omfattende styring av cateringoljet, og forbedrer luftkvaliteten i det urbane området, nylig, Zhao -skvadronen til Zhengzhou High -TECH Zone Urban Management Department, I samsvar med de relevante kravene til forebygging av oljerøyk, gjennomførte en omfattende undersøkelse av oljeturforurensning i området under dens jurisdiksjon i området under dens jurisdiksjon.

Å øve«»Hvem rettshåndhevelse, som er populær«»Konseptet med lovhåndhevelsesteam kontrolleres av husholdninger, og om selgeren installerer oljetrinnrensingsutstyret, om oljetrensing av rensing av oljet Registreringer er komplette osv. eller kjøpmenn som ikke har brukt oljetrensingsutstyr for å rette opp.

Gjennom inspeksjonsmåten, grenseloven og veiledningen, populariserer operatørene «loven til folkepublikken Kina» og andre relevante lover og forskrifter og installasjon og bruk av spesifikasjoner for «Prevention and Control Law of the People’s Republic of China «. Bevisstheten om rettsstaten, overholder bevisst relevante lover og forskrifter for å forhindre at oljetrenner forstyrrer folket.

I neste trinn vil Dou Zhao -tilsynsteamet øke det spesielle utbedringsarbeidet med cateringolje og røykforurensning, styrke daglig tilsyn, og effektivt forbedre miljøbevisstheten til cateringoperatører, sikre utskrivning av cateringoljetobakkstandarder og gjøre alt for å gjøre alt for å gjøre alt for å gjøre alt for å gjøre alt for å gjøre alt for å gjøre alt for å gjøre alt for å gjøre alt for å gjøre alt for å gjøre alt for å gjøre alt for å gjøre alt for å gjøre alt for å gjøre alt for å gjøre det mulig Lag et rent, sunt og levelig bomiljø.