×

Trening er bra for fysisk og mental helse, men betyr ikke at jo mer trening, jo bedre, den overdreven treningen er mer skadelig

Trening er bra for fysisk og mental helse, men betyr ikke at jo mer trening, jo bedre, den overdreven treningen er mer skadelig

Under normale omstendigheter vil for voksne for voksne ofte bli ledsaget av et visst formål, for eksempel å minimere eller forme gjennom treningsmåten, for eksempel å oppnå helse gjennom treningsmetoden. Fordi de liker det.Deretter, på den annen side, for venner som insisterer på trening, vil ikke figurene deres være dårlige, og deres helse er relativt god.
Imidlertid, når vi trener for å oppnå våre egne mål, vil vi ha ekstreme fenomener på grunn av vår egen mentalitet, tid osv. Fremveksten av hetegapet blir mulig, men når du går til trening, vil du velge en relativt ekstrem Metode fordi du vil gjøre deg tynnere, for eksempel trening i lang tid, for eksempel direkte å øke treningsstyrken, etc.Spesielt når tiden din ikke kan balanseres, vil du trene desperat på tidspunktet (helgen).Selv om du legger til daglig forbruk på dette tidspunktet, ignorerer du kroppens bæreevne, noe som vil gi forskjellige ugunstige konsekvenser og til og med true livet.
Uansett hva du vil trene, må du moderere og vurdere kroppens toleranse på riktig måte for å forhindre overdreven bevegelse.

01Først: Hva er overdreven trening?

Enkelt sagt er overdreven trening overdreven trening, og treningen din er mer enn kroppens toleranse.Denne overdreven treningen vil bli delt inn i en tid for overdreven trening og kronisk overdreven trening.

02For det andre: Hva er den overdreven ytelsen til trening?

Under normale omstendigheter, selv om det vil føles trøtt etter passende trening, vil det fortsatt føles behagelig og vil ikke påvirke ytelsen til neste øvelse. Tenk på om du har overdreven trening.
1. Ytelsen i dagliglivet
Overdreven trening vil påvirke ditt daglige liv.
2. Ytelse under trening
Under øvelsen er det vanskelig å finne en tilstand.
3. Fysisk ubehag
I løpet av øvelsen, hvis handlingsstandardene dine ikke har økt belastningen, men hvis problemet med leddsmerter og unormal muskelsårhet etter trening, har disse problemene ikke blitt lettet etter resten. .
4. Ytelsen i kroppen
Normale spill vil øke det daglige forbruket. trening.Fordi overdreven trening kan forårsake overdreven kortisolutskillelse, når kortisol utskiller seg for mye, kan muskel -nedbrytning være forårsaket og fett øker.
For å oppsummere, når du aktivt trener, spesielt når du plutselig øker treningsmengden, vil du ta hensyn til å observere kroppens reaksjoner og gi positive justeringer essens

03For det tredje: Hvordan forhindre eller lindre overdreven trening?

I tillegg til selve øvelsen, er overdreven trening også et viktig poeng at det ikke er bra å hvile.Under bevegelsen og livet bør du derfor ta hensyn til overdreven trening, slik at bevegelsen spiller en positiv rolle.
1. Balansert kosthold
Under normale omstendigheter er gjenstandene for overdreven trening vanligvis personer som har avanserte fattende mennesker og mennesker som har avanserte mål i prosessen med muskeløkning. Reduksjon.
Derfor må de vurdere å forbedre sitt eget kosthold, for å sikre balansen mellom ernæring, for å hjelpe deg med å regulere inntaket av karbohydrater for å hjelpe kroppens utvinning, for de fete. , som vil ha en positiv innvirkning på kroppen din og følelser.
2. Hvil full
Det er en uunngåelig forbindelse med overdreven trening og hvile. og hvile og hvile og hvile og hvile og hvile og hvile og hvile og hvile og hvile og hvile og hvile og hvile og hvile og hvile og hvile og hvile og din hvile og hvile og hvile og hvile og hvile.
Du må vite at en god hvile ikke er bortkastet tid, men for bedre trening, etter å ha hvilt kroppen for å gjenopprette kroppen, vil det forbedre den generelle treningsytelsen, og fremgangen vil være raskere.
3. Reduser treningsintensitet eller treningsvarighet på riktig måte
Overdreven idrett vil hindre fremgangen din og føre til at bevegelsen din presterer dårlig.
Derfor, når du har overdreven trening, må du justere den nåværende sportsplanen i henhold til din faktiske situasjon, for eksempel å redusere treningsintensitet, for eksempel forkortelse av treningstid, for eksempel å redusere belastningen, slik ventetid.Ikke tving deg selv for mye om du har forbedret deg, om du har nådd det forventede forbruket under øvelsen osv. I stedet må du først justere statusen.
4. Juster følelser
Overdreven trening vil også ha innvirkning på følelser, for eksempel utilstrekkelig oppmerksomhet, utilstrekkelig trening og andre dårlige følelser.Motsatt vil dårlige følelser også påvirke bevegelsen og bedringen din.Derfor må vi i dagliglivet lære å regulere humøret, slappe av kroppen og sinnet og holde deg lykkelig, for å hjelpe kroppen din til å komme seg.