×

Lin Feng, styreleder for Nongshan -miljøet, utstedte et aksjonærbrev: Jeg har tillit til å fullstendig snu ulempen med situasjonen i år

Lin Feng, styreleder for Nongshan -miljøet, utstedte et aksjonærbrev: Jeg har tillit til å fullstendig snu ulempen med situasjonen i år

K Figur 300536_0

  »Teamet og jeg er fast bestemt på å komme videre på veien for strategisk transformasjon. Jeg er sikker på at i 2024 for å reversere selskapets ugunstige situasjon med drift og ytelse, for å komme tilbake til tillit og støtte våre investorer.» 6, styreleder for Nongshang Environment Environment Lin Feng utstedte et brev til alle aksjonærer og formidlet tillit til markedet.

  I brevet sa Lin Feng at det siste året hadde den tradisjonelle hovedvirksomheten og transformasjonsvirksomheten en vanskeligstilte situasjon, og selskapets ytelse og fortjeneste har opplevd midlertidige vanskeligheter.

  På den ene siden, på grunn av påvirkningen fra eiendomsmarkedet, har noen hageprosjekter blitt utsatt eller kansellert; Virksomhet som planlagt, noe som direkte påvirker selskapets inntekt og fortjeneste.På den annen side, for å forbedre bærekraftig utviklingsevne, har selskapet søkt forretningstransformasjon, men den nye virksomheten er fremdeles i stadiet av layout og klarte ikke å bidra med ytelse i 2023.

  Lin Feng sa at til tross for ansiktet til tilbakeslag og vanskeligheter, er selskapets forretningstransformasjon fremdeles fast og solid.Selskapets visjon har alltid vært tydelig og tydelig.

  For det første har selskapets databehandlingsutleie virksomhet blomstret.I 2024 signerte selskapet to databehandlingsavtaler, hvorav den ene involverte 54 Computing Power -servere, som nå har levert databehandlingsservere til kunder å bruke;Samtidig nærmer selskapet seg også aktivt andre store modellbedrifter for å strebe etter å signere en større skala av databehandlingsavtale.

  For det andre er ytelsesovervåking og optimalisering av databehandlingsnettverk og utstyr i fokus for selskapets utforming.Stoler på teamet av utenlandske eksperter, gir selskapet kundene resultatovervåking og optimaliseringstjeneste for beregning av strømnettverk og utstyr.

  For det tredje promoterer selskapet aktivt displayet som kjører brikkevirksomhet i det integrerte kretsfeltet.Suzhou Nexia øker innsatsen for å fremme utviklingen av skjermkjøringsbrikken. ,

  Lin Feng sa at Nong Shang er et tradisjonelt foretak med en historie på mer enn 20 år. , og den nye beregning av nye virksomheter var i markedet. Selskapets strategiske transformasjon.