×

Globale reisende er etterspurt av den 24. kinesiske skjønnheten, hvor mange har du vært på?

Globale reisende er etterspurt av den 24. kinesiske skjønnheten, hvor mange har du vært på?

Det kinesiske landet er enormt og eldgamle, med en historie på 5000 år, og har utallige vakre natur.Enten det er fritid eller turisme, det er mange destinasjoner som er verdt å besøke i Kina.

Følgende er sammendraget av 24 unike attraksjoner i Kina valgt av utlendinger.Hvis du har vært på ti, er du en full reisende, men hvis dere alle har vært der, er du definitivt en utendørs reiseekspert!

01. Den vakreste eldgamle bymuren i Kina -den store veggen

Den store muren er et militært forsvarsprosjekt i det gamle Kina.

02 Det vakreste palasset i Kina -Beijing forbudt by

Det er den mest komplette og største trestrukturen i Kina og verden.Det er essensen av gamle kinesiske palassbygg og er kjent som toppen av verdens fem store palasser.

03 Kinas vakreste eldgamle hovedstad -xi’an

Fra Chang’an til Xi’an er det en av de fire gamle hovedstedene i verden.Det er den mest gamle og eldste eldgamle hovedstaden i Kina.

04 Den vakreste våren i Kina -Nyingchi

Om vinteren har ikke sølvfrakken blitt falmet, men det er allerede blomsterhavet.Det ene treet etter det andre, som dekker åssiden, som strekker seg til bredden av Niyan -elven.Under snøfjellet, i elvedalen, blomstrer de heftig.

05 Det vakreste tempelet i Kina -Labrang -tempelet

Labrang -tempelet ligger på det mystiske landet Gannan, Tibet, som står stille på den nordlige bredden av Daxia -elven, som en perle på Qinghai -Tibet -platået, og skinner med Buddha -visdom, og venter på mennesker fra hele hele verden .

06 Kinas vakreste tro -West Sichuan seda

Seda er det mest avsidesliggende hjørnet av det nordvestlige Sichuan.Dette røde buddhistiske riket er et sted for tro for tusenvis av mennesker, og søker indre fred.

07 den vakreste naturen i Kina -erhai -sjøen

Erhai -sjøen er ikke et hav, men det er vakrere enn noe hav.Føl brisen i Erhai -sjøen, bade solen, se på det integrerte treet og vannet, og fordyp seg i den vakre naturen i fjellene og elvene.

08 Det vakreste orientalske datterlandet i Kina -Lugu -sjøen

Å komme inn i Lugu Lake er som å komme inn i en ekstraordinær mystisk verden.Her er det mørkeblå innsjøer, med rare former av fjell og rare innsjøer og fjell.Dette er hjemmet til entusiastisk, romantisk, hardtarbeidende og snill mosuo.

09 Kinas vakreste tropiske regnskog -Xishuangbanna

Den velkjente Xishuangbanna er grønn.Dette er det ideelle og magiske paradiset til folket i Dai -folket.

10 Det vakreste rene paradiset i Kina -Daocheng Aden

Den lange vinden børstet over toppen av snøfjellet, og den grenseløse grønne dekket hver tomme av eng.Alle disse fenomenene er samlet og blomstret.

11 Den vakreste innsjøen i Kina -Kanas Lake

Kanas er en innsjø med en historie.Xuefeng, grønn åsside, mørke skoger, innsjøer og fjell er fantastiske.

12 Den vakreste Karst -landformen i Kina -Luo Ping

Den magiske og vakre Luo Pingfeng -skogen, de majestetiske fjelltoppene og rapsblomstene blomstrer i solen, utvidet til den fjerne Qingshan og til slutt innlemmet i den blå himmelen.

13 Det vakreste gressmark i Kina -Hulunbuir Grassland

Det er uendelige grønne, bølgende daxinganling og vakre og rike innsjøer i nord.Det er for mange vakre natur som får folk til å nøle.

14 Det vakreste skjulte stedet i Kina -Lhasa

Gå for å se den blå himmelen og hvite skyer der, kjenn troens kultur, ryktes Lama alvorlig, ryktet religiøst, så på den mørkeblå himmelen, flyter med hvite skyer.

15 Den vakreste eventyrlandsbyen i Kina -Hemu -landsbyen

En elv, et stykke skoggrasmark, en gammel nasjon og landsby, dette er den vakre Hemu, eventyrverdenen til Kanas.Hold deg borte fra kjas og mas, hold alltid en enkel og tykk folke skikker.

16 Den vakreste Populus -skogen i Kina -he Jina

De forfriskende høstfargene i Kina, ved å bruke høstvind som en børste, malte himmelen med sand, og den mest tøffe poppen på feltet, endret holdningen etter høstfrosten, prikket med blå himmel og innsjøer.

17 Den vakreste skogen i Kina -Daxing’an Ridge

Den nordligste spissen av Kina er ikke så ruvende i det vestlige snøfjellet, og det er ikke så øye -fangende som de berømte fem fjellene.Her er den gyldne høstfrukten dekket med jorden, og høsten her virker mer levende enn andre steder.Den enorme og vakre skogen er iscenesatt de vakreste Autumn -eventyrene.

18 De tre juvene i Yangtze River, det vakreste galleriet i Kina

De tre juvene i Yangtze -elven er kjent for sine særegne landformer, landskap og naturlige landskap.Egenskapene til de tre juvene er stablet og klippene er uendelige.

19 Den vakreste naturen i Kina -Lijiang

Dette er det vakreste Karst -i -stedslandskapet i verden, en perle av den kinesiske elven Jinxiu og essensen av Guilins landskap.Det er Aoyama, Xiushui, Qidong, Xiushi, Cuizhou, Dangerous Beach og Shentan Waterfall.

20 Kinas vakreste blekkmaleri -Wuyuan

Denne eldgamle landsbyen er et sted fullt av poetiske steder, og er omgitt av skyer og tåke, og gamle bygninger White Wall Daiwa, gjemt i tåken, som et sakte utfoldet landskap og blekkmaleri.

21 Det vakreste vannet og fjellene i Kina -West Lake

I tusenvis av år, hvor mange mennesker som har lengtet etter West Lake, ruslet i Suti og satte pris på West Lake.Det er Su di Chunxiao om våren, Qu Yuan Wind Lotus om sommeren, Pinghu høstmåne om høsten og ødelagt snø om vinteren.

22 Den vakreste Tianquan -fossen i Kina -Huangguoshu -fossen

Huangguoshu -fossen har omdømmet til den første innenlandske fossen.Gå langt, lyd inn i ørene og lyd.

23 Den vakreste Danxia-landformen i Kina-Zhangye

Solen skinner, og den er like nydelig som Danxia, ​​og et enormt fargerikt maleri vises foran ham.Toppene og fjellene er nydelige, nydelige som Wordan og lyse som Xia.

24 Xitang Ancient Town, den vakreste vannlandsbyen i Kina