×

Yansian District Fifth National Fitness Games Youth Group Svømmingskonkurranse for å avslutte vellykket

Yansian District Fifth National Fitness Games Youth Group Svømmingskonkurranse for å avslutte vellykket

18.-9. mai, arrangert av Yantian District Party Committee og distriktsregjeringen, organisert av Yantian District Culture, Radio, Television Tourism and Sports Bureau, District Education Bureau, District Sports Development Service Center og District Education and Science Research Institute » Femte nasjonale mennesker i Yantian District Fitness Games Youth Group Swimming Competition ble iscenesatt i svømmebassenget i Yantian District. 

Ungdomsgruppen i distriktsspillene svømming har totalt 146 små konkurranser i 10 grupper og 10 grupper på 7-17 år, noe som har tiltrukket seg mer enn 300 idrettsutøvere i 23 barnehager i distriktet for å delta.Konkurransen vedtar de siste «svømmingskonkurransereglene» av China Swimming Association.Til slutt vant fremmedspråkets grunnskole i Yantian District, Haitao -grenen til fremmedspråklig grunnskole i Yantian District, og Tianxin Primary School i Yantian District de tre beste i totale gruppescore.

 

Før spillet startet, ristet utøverne og ivrige etter å prøve, og var fullstendig forberedt på varm opp før kampen.Med lyden av dommerfløyten, det vertikale spranget, skyggen av folket og konkurrerer om å vise den ortodokse posisjonen av svømming, og viser et farts- og lidenskapslandskap i det blå vannet og det blå bassenget.Utenfor svømmebassenget ble ropene av å heie opp etter hverandre, og atmosfæren på åstedet ble klimaks.

Under konkurransen var barna tappert hardt arbeidende og aggressivt, og ga full spill til idrettsånden til positiv og rettferdig konkurranse.Lagene med krusninger av spillerne som svingte armene gjentok publikum for å hjelpe publikum, og viste den uendelige sjarmen til den ungdommelige stilen og idrettene til de unge utøverne i vårt distrikt fullt ut.

Den vellykkede avholdelsen av ungdomssvømmingskonkurransen fra distriktsspill .

I tillegg, under samarbeidet av distriktskulturen, radio, TV -turisme og sportsbyrå og District Education Bureau, undersøker vi i fellesskap utviklingen og innovasjonen av «kroppsøving integrasjon» og integrerer fullt ut.Gjennom de tre partiene som distriktsidrettsskoler, skoler og institusjoner for sosiale opplæringer, vil vi etablere og forbedre modellen for popularisering, forbedring, elite echelon -modell, og danne en talentopplæringsmekanisme og hendelsesaktiviteter med saltfelt.

Mei Song, direktør for District Sports Development Service Center, overrakte priser til utøverne

Peng Fei, visedirektør for Sports Development Service Center for District Sports Development Service, overrakte priser til utøverne