×

La sportskonkurranser en lykkelig scene av flere mennesker, dette parkeringskarnevalet er "spasertur" og kan ikke stoppe

La sportskonkurranser en lykkelig scene av flere mennesker, dette parkeringskarnevalet er "spasertur" og kan ikke stoppe

Chao News Client Reporter Li Ying Wang Qiong

19. mai innledet Huzhou Urban Sports Street -serien i Youth Parkour Challenge.

Når du tar kampen som media, presenterer arrangementets integrering av arrangementer, musikk, fremføring, sportserfaring, mat og snacks og andre sektorer et motekarneval.Dette karnevalet samlet ikke bare lidenskapen og vitaliteten til Parkour Sports, men innlemmet også en rekke aktiviteter, slik at hver live deltaker kunne spille her i navnet Parkour.

På karnevalscenen var Parkour Special Experience -området det høyeste populære.Tenåringene jublet hendene og viste sine ferdigheter på det nøye designet sporet.Alle sluttet å se og applauderte og applauderte for den fantastiske ytelsen til spillerne.

I tillegg til Parkour -konkurransen, har karnevalet også satt opp mange morsomme spill, som Koman, Angry Birds, Sets, Pots, Darts, tauhopping, etc., slik at publikum i forskjellige aldre kan finne sin egen moro.

Ikke -remaining -eksperimenter er også et høydepunkt i dette karnevalet.Tradisjonelle kunsthåndverk viste de håndlagde ferdighetene til ikke -reliske lakkvifter på stedet, og maler malerier med lakk, og fans som papir.

Matutstillingsområdet er like livlig.Alle slags tradisjonell mat og ferskpressede drinker skal være tilgjengelige, rike på typer, deilig og godt å se folk ikke stoppe.

Musikk og forestilling presset atmosfæren i scenen til et klimaks.DJ er entusiastisk, og driver publikum til å danse sammen; Parkour -forestillingen viser de fantastiske ferdighetene og ekstraordinære sjarmen til spillerne, og får folk til å føle de uendelige mulighetene til idrett.

Dette karnevalet på gatene i Huzhou er ikke bare en sportsfest, men også et nasjonalt karneval.Her kan alle finne sin egen lykke og være vitne til idretts skjønnhet sammen.En ung parkourentusiast sa: «Å kunne delta i Parkour -konkurransen i urbane landemerker som Huying Bridge, det føles veldig spesielt. Atmosfæren her er flott!» Døren ved døren til huset i helgen.

Implementere «tre -in» -aktivitetene til sportsbegivenheter, slik at arrangementet kommer inn i det naturskjønne området, nabolaget og forretningsdistriktet.Carnival gir ikke bare et bra sted for mennesker og turister i Huzhou, men gir også nye ideer for Huzhou’s Sports+Fusion -utvikling.Arrangøren sa at i fremtiden vil Huzhou fortsette å utforske den innovative modellen for mer masseaktiviteter, injisere mer vitalitet og entusiasme i den nasjonale treningsbransjen.

(Bildet er gitt av arrangøren av arrangementet)