×

Cover Commentare 丨 "Academician of the European Academy of Natural Sciences" blåser ut, det sterke fasanpusten kommer fra

Cover Commentare 丨 "Academician of the European Academy of Natural Sciences" blåser ut, det sterke fasanpusten kommer fra

□ Jiang Yanzheng

I løpet av de siste dagene har gullinnholdet til akademikerne ved Academy of Natural Sciences of the European Academy of Nature forårsaket opinionen.Til å begynne med ble en post -90 -talls lege i Xi’an valgt til akademiker ved høyskolen og ble den «eneste post -90 -tallets akademiker i verden», noe som vakte oppmerksomhet.Så med medieundersøkelsen og følgene, fant jeg «European Academy of Natural Sciences». vellykket valgt, og noen indikerer «180 000 pakker.»(Surging News)

«Det eneste akademikeren fra -90 -tallet i verden», våger man virkelig å kommentere, innrømmer man virkelig.Det var opprinnelig et kult tekstskript som var et jevnaldrende geni og berømmelse og formue.Det tilsynelatende ekstraordinære og uoppnåelige European Academy of Natural Sciences har blitt utsatt for «agn» og «samle inn penger».Siden den gang har nudlene blitt revet av og personens omgivelser kollapser, og en sterk fasanatmosfære kommer fra svakheten.Alle svindelene begynte med fart, og til slutt flau.Disse «ønsker å hekte» er villige til å være de samme som European Academy of Natural Sciences, og de blir utsatt for dette øyeblikket.

I møte med tvil svarte den aktuelle personen at «European Academy of Natural Sciences er en vanlig folkelig vitenskapelig forskningsorganisasjon.»En slik retorikk, sløvt og grei!Vitenskapelig forskning og akademiske foretak har faktisk ikke nødvendigvis en offisiell bakgrunn og arrangert av regjeringen.I virkeligheten er et stort antall forskere, foreninger, forskningsinstitutter, tenketanker osv. Alle «uavhengige institusjoner» initiert og drevet av folket.Men likevel er det uunngåelig å gi folk et annet bilde med «Academy of Natural Sciences».Denne «berømmelsen» er stor og ubrutt, og den avviker tydeligvis fra tradisjonene delt på de alvorlige standardene som «faginteresse» og «gruppeinteresser».

Selv om det utenlandske akademiske samfunnet, har enhver seriøs folkeforskningsorganisasjon et sett med klare spillregler.For eksempel annonseres det som «ikke -funksjonbarhet» for å unngå å være involvert i kommersialisering; for eksempel er «fagfellevurdering» for det meste konsentrert om evaluering av spesifikke artikler og resultater, og involverer sjelden generell evaluering og vurdering av lærde selv. Ære -Denne delen av arbeidet bæres fremdeles hovedsakelig av det offisielle byrået!Som et resultat er European Academy of Natural Sciences, som er «valgt», åpenbart korsgrensen.Data viser at de siste to årene har antall akademikere fra European Academy of Sciences blitt tredoblet.Flommen av produksjonen av «akademikere» er sammenlignbar med «mentoren» i butikken.

Engros «akademiker» virksomhet er ikke tilfeldig i det innenlandske markedet.På den ene siden skapte den bevisst informasjonsasymmetri. Forskjell i kinesiske og utenlandske felt.Hvem hadde trodd at det ikke var passende i det hele tatt i familien. eller «regulere navnet på sosiale organisasjoner» utenlands.