×

"Sport Zhejiang · Gongfu Island" Zhejiang -provinsens fjerde havspill åpnet i Shengsi, Zhejiang -provinsen

"Sport Zhejiang · Gongfu Island" Zhejiang -provinsens fjerde havspill åpnet i Shengsi, Zhejiang -provinsen

Tide News Client Reporter Gao Huasheng

Den 18. mai åpnet det fjerde havspillene i Zhejiang -provinsen offisielt i Shengsi County, Zhoushan City, Zhejiang -provinsen.

De fjerde havspillene i Zhejiang -provinsen er vert av Zhejiang Sports Bureau, Zhoushan Municipal People’s Government, Zhejiang Ocean Economic Development Department, og arrangert av Zhoushan -kulturen, radio, TV -turisme og sportsbyrå og Shengsi County People’s Govern.Temaet for disse provinsielle marine spillene er «Sports Zhejiang · Gong Fu Island», og sprer sportskonseptet «Kom nær havet, og beriker USA», demonstrerer fullt ut de økologiske ressursene og kulturressursene på Shengsi -øya, og og Akselerer avansementet for marin sport og marin kultur og hav.

Gjester som deltar på åpningsseremonien er: nestleder guvernør i folks regjering i Zhejiang provinsiell folks regjering, Ke Jixin; Zhi, direktør for Zhejiang Sports Bureau; Zhejiang Sports Bureau.

Yu Neng, sjefen for Shengsi County -folks regjering, ledet åpningen.

Å ta himmelen som gardin, havet som bakgrunn, den gylne sanden som scenen, åpningsseremonien for åpningsseremonien til den lange stranden sør for Shengsi er full av «havsmak».Klokka 9 startet forestillingen «for å skille» i musikken. avslørte temaet for åpningsseremonien – – Yang fan · Xiang Dahai.Rett etterpå kom 10 sykler inn i scenen langs scenen.

Klokka 9:11, på bakgrunn av seilbåten, kom 15 representative lag som var sammensatt av idrettsutøvere på stedet etter tur og ble hjertelig velkommen av publikum.Totalt 6.474 idrettsutøvere i de maritime kampene deltok i konkurransen om 15 store varer og 60 små konkurranser i de tre hovedkategoriene rundt øya, stranden og sjørelatert sjø fra 15. mai til 16. juni.

Med musikk voktet æresoldatene det nasjonale flagget til Folkerepublikken Kina og gikk inn i scenen, og flagget og flagget kom også inn på arenaen samtidig.Publikum begynte å synge nasjonalsangen til Folkerepublikken Kina.

Jin Zhi, sekretær for partiegruppen og direktør for Zhejiang Sports Bureau

På åpningsseremonien uttrykte Jin Zhi, sekretæren for partikonsernet og direktøren for Zhejiang Provincial Sports Bureau, en varm velkomst til alle idrettsutøvere, trenere, dommer og kvartettgjester, og håpet at begrepet «alle elsker sport, sunne Å stole på idrett «i denne maritime vil være ytterligere propaganda og popularisering, fremme den høye kvalitetsutviklingen av idrett, injisere ny drivkraft i Zhejiangs konstruksjon med høy nivå av moderne idretts sterke provinser og sterke konkurranseprovinger.

Xu Renbiao, ordfører i folks regjering i Zhoushan City

Xu Renbiao, ordfører i folks regjering i Zhoushan City, sa at han vil bruke muligheten som disse maritime spillene har til å fremme utveksling og gjensidig læring med sportsbegivenheter, utforske den nye veien til den marine sportsindustrien for å hjelpe øyas velstand provinsiell begivenhet med havet og USA «.

Idrettsutøvere representerer Luo Yu og dommerrepresentant Wang Zi.

Ke Jixin, nestleder i folks regjering i Zhejiang -provinsen

Klokka 9:33 kunngjorde nestleder i Zhejiang provinsielle folks regjering, Kohisin, at de fjerde Ocean Games i Zhejiang -provinsen ble offisielt åpnet!Applaus og jubel i publikum endte uendelig.

Qunfans «Yongli · Tide» sparket i gang kunstforestillingen.Åpningsseremonien litterær forestilling er delt inn i tre kapitler i øvre, midtre og nedre, og temaelementet i «seiling» går gjennom publikum.I den siste artikkelen «Hello Island», i lyd- og malingshowet «The His Hometown», tolket danseren tilknytningen til fiskerens liv og fiskerens tilknytning til øya i barns kor. Road of the Communist Party «, scenesangen og danseshowet» Shengsi · Color «bruker livene til fiskere som scenen, demonstrerte levende øyas lokale skikker og den blomstrende marine økonomien; den neste artikkelen» In The Sea «, alle Skuespillere spiller, og de er de samme som idrettsånden og sportsånden i kjærlighet, og resonerer fyren i fyret.Den fantastiske forestillingen flyttet publikum dypt.

Med temasangen «Yang Fan · Xianghai» hørtes, sang alle skuespillere billettene sammen, noe som betyr at de kan seile mot «Sport Kommunistisk skjønnhet «. Atmosfæren presset også til et klimaks.

På slutten av åpningsseremonien, i 2001, dukket den «Asia First Man» kinesiske oppdageren Sun Haibin og hans partner Denmark Explorer Christian Havrehed, som hadde fullført bragden i Atlanterhavet i 2001, opp på scenen, som lyste opp » Liten modell som symboliserer håp i arenaen.

I tillegg til ytelsen, er også åpningsseremonien på stedet veldig marine.Den bølgeformet dragehorn, rullet sky -lignende øyenbryn, maskoten «babe» kom fra bølgene.Som sjef for «Four Sea Dragon King», er East China Sea Dragon King, dens myter og legender mye sirkulert i folket.Den dype og stille marine blå fusjonen livlige og dynamiske bølger, og emblemet til de maritime spillene kan også sees overalt på scenen.Det totale bildet av emblemet bruker «fire» av kursiv stil.

Faktorer som de unike strandstrendene, stjernene og øyene i stjernene, og det hyggelige miljøet i det blå og blå vannet, som gjør at Zhoushan kan utføre de unike forholdene til marine idretter.De siste årene har en rekke internasjonale og nasjonale vann Shanghai -arrangementer landet i Zhoushan.Når han stoler på de maritime spillene, har Zhoushan blitt et pre -prøvested for «One -person, multi -person reise, en -dag -konkurranse, opphold i mange dager, en -person -konkurranse, flermannsforbruk» Sports Tourism Model , og streber etter å bygge destinasjonen for den kinesiske marine bevegelsen.

Etter åpningsseremonien vil forskjellige arrangementer bli utført på en ryddig måte. .Det rapporteres at under disse maritime spillene vil Shengsi County også holde støtte for kulturell turismeaktiviteter som «Confession of the Sea» -bandet, ytelsen til National Tide Magic Acrobatics og «East Sea Ballad» kulturell eleganse.(Bildet er gitt av arrangøren)