×

Ungdom har min ungdom, Hong Kong og Macao unge idrettsutøvere, forestill deg å forberede seg til de femten kampene

Ungdom har min ungdom, Hong Kong og Macao unge idrettsutøvere, forestill deg å forberede seg til de femten kampene

Yangcheng Evening News All -media Reporter Long Xi Wang Manqi Spesialforfatter Liang Yuan
Ung er sterk.På idrettsbanen skal flere og flere kinesiske unge idrettsutøvere til den internasjonale scenen.De skriver ungdom med svette, jobber hardt i fremtiden og skriver en ny generasjon unge idrettsutøvere med utmerkede konkurransedyktige resultater, noe som også gjør at lønnen til mitt lands sportsindustri kan bli sendt ned og fremtiden forventes.I anledning 4. mai ungdomsfestival, intervjuet en reporter fra Yangcheng Evening News de unge utøverne av Guangdong -Hong Kong -Macao tre steder å delta i de 15. nasjonale kampene (heretter referert til som «femtende spill»), Lytter til dem som forteller sin nasjonale spillhistorie essens
Guangdong Athlete Chen Aisen: Jeg håper det blir en ny opplevelse neste år
Rio Olympic Double Crown Chen Eisen i 2016 var en autentisk Guangzhou Zai.Som den olympiske mester for dykkerprosjektet, er Chen Aisens følelser for de nasjonale kampene også veldig dypt: «I hodet til mange idrettsutøvere er de nasjonale spillene det viktigste spillet i livet, og det samme er det samme.» I 2025, National Games ,, National Games i 2025, de nasjonale spillene, i National Games ,, National Games, 2025, National Games i 2025. Chen Aisen vil sprint gullmedaljen til herregrupper og menns to – meter bord.
Konkurransen ble holdt i hjembyen hans. Ikke bare vil jeg at de skal oppnå gode resultater her. Jeg håper også at de har vært lykkelige her.
Når vi snakker om vennskapet med Hong Kong og Macao -idrettsutøvere, sa Chen Aisen: «Vi drar ofte til Hong Kong og Macau for å delta i konkurransen. De har en nær forbindelse med Hong Kong og Macao -idrettsutøvere og har mye kommunikasjon. Nå der er en Hong Kong -idrettsutøver for å kommunisere og trene her.
På slutten av intervjuet glemte ikke Chen Aisen å anbefale Guangzhou mat: «Alle må smake på Guangzhou’s tarmpulver.»
Hong Kong Athlete Mo Wanying: Ser frem til Guangdong -Hong Kong -Macao Cooperative Congress
Hong Kong -idrettsutøveren Mo Wanying, en kinesisk Hong Kong -idrettsutøver, som ble en profesjonell idrettsutøver i en alder av 8 år, vendte seg til en profesjonell idrettsutøver i en alder av 18 år, og vant sølvmedaljen på de asiatiske lekene i Jakarta.Mo Wanying fortalte reporterne at hun gledet seg til de nasjonale lekene som ble holdt i Guangdong -Hong Kong -Macao Greater Bay Area.
Når jeg snakket om opplevelsen av å delta i de nasjonale spillene før, husket Mo Wanying: «Da jeg deltok i de 14. nasjonale spillene, var kampsportprosjektet jeg deltok i åpningsseremonien over før åpningsseremonien, så jeg savnet åpningsseremonien. «Vi vil ta hensyn til muligheten til å konkurrere med spillere over hele landet neste år i de nasjonale kampene, og håper å gjøre opp for beklagelsene som ikke har klart å delta i åpningsseremonien før.
I tillegg til å forberede seg til de nasjonale spillene, forbereder Mo Wanying seg også på den tredje kampsport -Tai Chi -rutinen VM.Hun avslørte at det kinesiske kampsportlaget i Hong Kong dro til forskjellige provinser på fastlandet for å trene hvert år.
I tillegg til kommunikasjon, er Mo Wanying også forpliktet til å lære å opprettholde psykologisk stabilitet under konkurransepresset.Hun mener at hvordan hun skal takle virkningen av psykologisk og ytre miljø i konkurransen er avgjørende for den samlede ytelsen til idrettsutøvere.
Mo Wanying, født i 1995, ble hyllet som Tai Chis «Little Flower».Mo Wanying fungerte som promoteringsambassadør for Hong Kong Tai Chi Youth League og åpnet et offentlig velferdskurs for å undervise i kampsport på søndag, og aktivt fremme utviklingen av kampsport i ungdommer i Hong Kong.
Macau -idrettsutøver Guo Jianheng: Ser frem til å skape en god forestilling foran huset
«De nasjonale spillene i 2025 vil sannsynligvis være de siste nasjonale kampene jeg deltok i. Jeg ser frem til de beste resultatene i karrieren min.»
I følge Guo Jianheng var karatekonkurransen fra de siste nasjonale kampene en personlig konkurranse, og reglene for de 15. nasjonale spillene gjorde betydelige justeringer.»Dette er muligheten til å skape vakre minner med mine yngre brødre. Jeg håper vi kan jobbe hardt for å oppnå gode resultater sammen.»
Guo Jianheng vant bronsemedaljen i den 14. nasjonale spill Karate menns individuelle konkurranse.Guo Jianheng sa at han i en alder av 12 år jaget en TVBs TV -serie «Tart Love Sparks».Senere lærte han karate, og denne læringen var nitten år.
«De nasjonale spillene er av stor betydning for meg.» Kunne ikke vinne i noen storskala -konkurranse, noe som gjorde ham veldig frustrert.Når jeg sto ved korsvei i karrieren min, hjalp «medaljen av de nasjonale spillene meg til å gjenvinne kampånden og selvtilliten.»
For Guo Jianheng, som er 31 år gammel, er de nasjonale kampene i 2025 like viktig: i tillegg til de siste nasjonale kampene som han kan delta i de siste nasjonale kampene før han trekker seg, er det også fordi karateprosjektet til disse nasjonale spillene vil bli holdt i Macau for første gang»Som en innfødt Macau håper jeg å vise den beste ytelsen i hjembyen min.» Sa Guo Jianheng.
Rapport/tilbakemelding