×

Nevnte måltider med full dekning, Ziyan Food møter de diversifiserte forbruksscenariene

Nevnte måltider med full dekning, Ziyan Food møter de diversifiserte forbruksscenariene

De siste årene har menneskelig etterspørsel etter halogenmat vist en økende trend år for år. Måltidens halogenprodukter beveger seg gradvis fra et bredere familiebord til et bredere forbruksscene.Ziyan -mat har fokusert på utvikling av halogenkokt mat i mange år, og dannet en rik produkttype og smak, som kan dekke forbrukernes diversifiserte behov.

Årsaken til at Ziyan -mat kan skille seg ut i den heftige markedskonkurransen, som er uatskillelig fra sin overholdelse til kvalitet, opprettholder merkevarekonseptet «gode råvarer+god teknologi = gode produkter», lilla yan matvalg på generering råvarer, introduserer avansert ferdigheter bare for å presentere produkter av beste kvalitet for forbrukerne.

Når det gjelder råvarer, har Ziyan -mat etablert langvarig og stabile samarbeidsforhold med en gruppe store leverandører på de viktigste råvarene som kylling, storfekjøtt og andet av -produkter. Å signere langvarig samarbeidsavtaler og priser låser avtalen for å sikre at tilstrekkelig råvarer av høy kvalitet oppnås til rimelige kostnader.

For å sikre matsikkerhet og kvalitetsstabilitet, tar alle produkter fra Ziyan Food uavhengige produksjonsmodeller Miljø, introdusere avansert produksjonsutstyr, visuell testing av produksjonsprosessen, og produktet må oppdages før fabrikken.Etter at produktet forlater fabrikken, i henhold til den optimale distribusjonsplanen, distribueres det selvbygde kaldkjedelogistikkteamet til forskjellige butikker.

Etter mange års utvikling har Ziyan Food laget en serie signaturprodukter med god kvalitet og smak. Midt -halogen er laget av smak, hver bit er rik og frisk, og ettersmaken er uendelig. og krydret smaker tilsettes, og smaken er rikelig.

Når det gjelder emballasje, gir Ziyan -mat ikke bare en rekke lagrede produkter, men forbrukerne kan velge å matche fritt, og økonomien er rimelig og ikke bortkastet. Gavegaver.