×

Chengxian: Xiangmei optimaliserer det landlige bomiljøet

Chengxian: Xiangmei optimaliserer det landlige bomiljøet

Wang Sixuan
Naturmaleri tegnet på veggene i Chengxian County.Ny Gansu · Gansu Daily Reporter Wang Sixuan
På forsommeren gikk jeg inn i landsbyen Yangzhuang, Wangmuo Town, Chengdu County, Gansu.
I landsbyen er veiene krysset, flate og romslige, og det er ikke noe støv bak fronten og husene, pene og ordnede; reflektert, danner en bevegelig scene;
De siste årene har Yangzhuang Village gitt full spill til rollen som demonstrasjon og ledelse i by- og landsbyskadrer, samlet kontinuerlig massenes styrker, forbedrer følelsen av identitet, gevinst og ansvar for massene, og dannet en sterk felles kraft For å fremme forbedring av landlige bomiljøer.
Xiao Tianyu er en kader av Wang Mozhen.
«Unity Yangzhuang» og «rød granateple» … et rikt innhold av innholdet gir de originale monotone veggene med aura.»Yangzhuang Village er både arbeidsplassen min og min andre hjemby. Gjennom min innsats kan folket føle landsbyen vakrere og la alle føle den siviliserte landsbystilen i ørene. Min innsats er verdt det.»
Folkets forhold er direkte forbundet, opinionen er direkte, og reklamen blir direkte holdt, slik at «folks levebrød» kan følge «folks stemme» og la «folks hjerte» samle «sivil makt».
Yangzhuang Village fokuserer på «grenleder, parti og massekonstruksjon, og massene som deler» styringsmodellen, fokuserer på den omfattende implementeringen av Longnan Civil Direct som sier «1234» arbeidsmetode, og stoler på Civil Statement, Theme Party Day, Og ny tid sivilisasjonspraksis frivillige serviceaktiviteter venter, lytt til massenees krav, løser massene med deres hjerter og følelser og fører massene fra «stående» til «å prise» til «samarbeide» for kontinuerlig å forbedre Landsbyboernes livskvalitet.
«Regn vil alltid avta i nærheten av partiet og masseservicesenteret. Det er ikke praktisk for massene å reise, men påvirker også miljøtjønnheten. Kan du finne en måte å løse det på?» respons.
Som svar på massenes krav, organiserte partiets gren av Yangzhuang Village umiddelbart et sivilsamfunn for å si at medlemmene i komiteen og representantene for de aktuelle massene hadde en diskusjon av rådet, gjennomførte en konsentrert diskusjon og nådde en Konsensusorganiserte mer enn 70 partimedlemmer og massene for å bruke 2 maskiner og utstyr for å fullføre jordforbudene for å fullføre jorda med mer enn 400 meter hestelotus og 270 fortaustrær.
Etter at styringen er fullført, er det blomster under treet og naturen i veikanten.»I det siste var det kaotiske Artemisia -gresset, det omgivende miljøet dårlig, og nå har jeg nybygd håndverkshellingsbeskyttelsen. Jeg har en tur her hver dag på fritiden. Vi berømmet dem.
Dette er bare et mikrokosmos av Wang Mozhens fortsatte bruk av Longnan Civil Affairs for å si «1234» arbeidsmetoden.Wang Mozhen vil fortsette å oppsummere erfaring, gjøre det virkelig og strebe etter å utdype utvidelsen, innovasjonsbæreren, forbedre mekanismen, optimalisere tjenesten for å jobbe hardt, søke praktiske resultater, gjøre gode ting på massene, gjør praktiske ting på Massens behov, og fortsetter å forbedre det store antallet følelsen av gevinst, lykke og tilfredshet med massene.
Rapport/tilbakemelding