×

OL -mestere og sportsidrettsutøvere i Hunan, sportsutøvere, heier på de nasjonale nasjonale lekene for de nasjonale nasjonale lekene

OL -mestere og sportsidrettsutøvere i Hunan, sportsutøvere, heier på de nasjonale nasjonale lekene for de nasjonale nasjonale lekene

Huasheng Online 22. mai (reporter Lai Yongyuan -korrespondent Liu Kun> 22. mai, den 12. nasjonale tradisjonelle sportsspill i Hunan ble holdt i Changsha ved bevegelse av bevegelsesfremmeringen av handlingen. Qin Wancheng, sekretær for partiets komité og direktør for The the the the the the the the the the the the the the the Party and Director of the the the the the the Party and Director of the the the Partikomiteen deltok på arrangementet med OL -mester Long Qingquan, Xiang Yanmei og Provincial Civil and Senior Committee, og Provincial Sports Bureau.
▲ Ta et gruppefoto.Hunan Daily Reporter Tian Chao Tian
Qin Wancheng oppfordrer våre nasjonale idrettsutøvere til å jobbe hardt, kjempe for første gang og jobbe hardt for å oppnå gode resultater, avgrense god karakter og vise et godt bilde i konkurransen.OL -mester Long Qingquan, Xiang Yanmei og noen kadrer og ansatte ved Provincial Citizens Commission, National Fitness Team of Jishou University, National Martial Arts Team of Hunan Normal University, og folket i folket i Changsha City samlet seg i Hunan Provincial People’s Stadium for å opptre på stedet og interaktive metoder for Hunan og de 12. nasjonale nasjonale spillene, Hainan Sanya er muntre.
▲ Ta et gruppefoto.Foto av Zhang Jianqiang
De 12. nasjonale tradisjonelle sportsspillene arrangeres i Sanya, Hainan i november 2024. Dette er det første nasjonale etniske minoritetsidrettsmøtet som ble holdt etter 2021 Central National Work Conference, som sammenfaller med 75 -årsjubileet for grunnleggelsen av New Kina er av Stor betydning.Provincial Citizenship Commission vil kaste en solid bevissthet om det kinesiske nasjonssamfunnet for å løpe gjennom hele prosessen med å delta i teamet til Hunan -provinsen, noe som gjør det til et viktig vindu for å vise resultatene fra folket i alle etniske grupper, og fremmer det tett Klem av alle nasjoner som granateplefrø.I neste trinn vil Hunan -provinsen alvorlig gjøre en god jobb med å delta i treningsteamet og omfattende vise stilen til Hunan National Sports Athletes.
Arrangementet ble i fellesskap organisert av Hunan Provincial Civil and Son of Hunan Province, Hunan Provincial Sports Bureau og Hunan Daily. I den 12. nasjonale etniske minoriteten.
Ansvarsfraskrivelse: Huasheng Online uttalelse og synspunkt dom forblir nøytral, og gir ingen eksplisitt eller underforstått garanti for nøyaktigheten, påliteligheten eller integriteten til innholdet som er inneholdt.Artikkelen er bare forfatterens personlige synspunkt, og bør ikke brukes som grunnlag for investering.Leserne bør lære mer om alle relaterte investeringsrisikoer og ta sitt eget ansvar.Noen artikler er publisert av internettforfatteren, og opphavsretten eies av forfatteren.Forfatteren skal være ansvarlig for ektheten og opphavsretten til artikkelen og bildene.Når en copyright -tvist er utløst og riktig innehaver foreslår innvendinger, vil Huasheng Online slette det tilsvarende innholdet i samsvar med relevante lover og forskrifter.Ansvaret for overtredelse skal bæres av innsenderne på egen hånd.Hvis du har noen innvendinger mot denne artikkelen, kan du kontakte oss 38160107#(#Endre til@) qq.com.
Rapport/tilbakemelding