×

Dyrke industrielle klynger, Huazhou Food Enterprise Group gjør en god jobb med "lokale produkter" artikkel

Dyrke industrielle klynger, Huazhou Food Enterprise Group gjør en god jobb med "lokale produkter" artikkel

Huazhou Food Enterprise Group har fremmet utviklingen av hele den industrielle kjeden i den moderne landbruksnæringen gjennom etablering av Huazhou Aquatic Industrial Park og Huazhou’s «One Table Dish» prefabrikkerte retter.Den 6. kom forfatteren inn i Huazhou Food Enterprise Group for å lære at gruppen stoler på de rike ressursene og unike geografiske fordeler med Huazhou, gjennom å integrere ressurser, innovative teknologier og merkevareinnflytelse, dyrke industrielle klynger og fremme høy kvalitetsutvikling av Moderne landbruk.

I Huazhou Food Enterprise Group og Wang Food Company’s utstillingsavdeling, Huazhou Orange Long Chain Distribution Center Engineering Project Department, og slakteriet til Urban Center, ser forfatteren mange produkter.Akvatisk produkt prefabrikkerte retter inkluderer mer enn 30 varianter som surkålfisk, grillspyd reker og gullsuppefiskvifter av karakteristiske landbruksprodukter som kjøtttarmer, voksaktige smaker, peanøttolje, etc. er enda mer merkbare, og tiltrekker seg en gruppe gjester.

Det er underforstått at det ble etablert i 1954 i 1954. Det er en familie som driver med svineavl, svine slakting, dyp prosessering av kjøttprodukter, månekakeproduksjon og salg, spiselig vegetabilsk oljeproduksjon og salg, kaldkjedefordeling av landbruksprodukter, og matforskning og utvikling.Selskapets årlige salg av svineslakterier oversteg 400 000 hoder, med årlig salg på mer enn 800 millioner yuan.

Huazhou Food Enterprise Group har oppnådd utviklingen av hele industrikjeden i hele industrikjeden fra produksjon, teknologi, prosessering og markedsføring gjennom opprettelsen av vannlevende industriparker og «en bordretter» prefabrikkerte retter.Denne modellen forbedrer ikke bare merverdien av produktet, men forbedrer også markedet for markedet, og har lagt et solid grunnlag for moderniseringen av landbruket i Huazhou.

For tiden, i tillegg til å konsolidere slaktingsvirksomheten, implementerer bedrifter også fullt ut «sekundærindustrien», og bygger kraftig merkevaren «Jiwang» og fremmer kraftig konstruksjon av ke -logistikkprosjekter og konstruksjon av «prefabrikkerte retter» -prosjekter.

Som en moderne statlig eid bedrift av matproduksjon og landbruksprodukter dyp prosessering, relevant person som har ansvaret for Guangdong Huazhou Food Enterprise Group Co., sa Ltd. at det neste gang vil følge driften av «Company+Base+Farmers», «Sentralisert slakting, Cold Chain Distribution, Township Distribution» Operations «-modell, Unified Production Management Technical Standards, godkjente godkjenning av produktkontroll, implementerer industrialiseringsoperasjoner og skaper moderne landbruksindustrielle klynger.