×

Skjønnhet demp "Stuck Shells" -eksperter i kinesiske nye våpen: grådig for ingen vitenskap

Skjønnhet demp "Stuck Shells" -eksperter i kinesiske nye våpen: grådig for ingen vitenskap

[Global Times Comprehensive Report] Overfor den raske veksten av Kinas militære styrke, er responsen på fem -kornerbygningen fremdeles å utvikle nye våpen.Imidlertid brøt mange utenlandske medier nyhetene på det første at disse «vakre» våpnene og utstyrene nylig har møtt flaskehals for utvikling, og tvang det amerikanske militæret til å justere eller prosjektforbedring.

Super hangarskip blir utfordret

Som et symbol på avskrekking av amerikanske militære styrker, ristet aldri «Nimitz» -klassen og «Ford» -klassen Super Carrier aldri før.Men denne situasjonen står overfor utfordringer.Den amerikanske «Defense News» uttalte den første at mer og mer tvil i den amerikanske marinen mente at «Ford» -klasse -hangarskipet konsentrerte titusenvis av amerikanske militære offiserer og soldater og titalls milliarder dollar i utstyr Synkende, eller en spesiell situasjon der hangarskipet i «Roosevelt» møtte et nytt kronvirus, sto det amerikanske militæret overfor et stort tap av «alle egg plassert i en kurv».

Resultatet av Hudson Institute’s US Haiquan Center -direktør for det amerikanske Haiquan Center mener at «Roosevelt» led resultatet av det nye Crown -epidemiske angrepet, noe som kan bety ankomsten av tiden med lys hangarskip.Under trusselen fra anti-skip-missiler som «Dongfeng-21» i Kina, fra perspektivet av desentraliserte risikoer, må det amerikanske militæret bruke lette hangarskip som et av utviklingsalternativene.

Den amerikanske marinen planlegger også å bruke F-35B «Lightning 2» vertikale start- og landingskjemper for å forvandle et amfibisk angrepsskip til «Lightning» -håndskip.Den amerikanske marinen har signert en kontrakt med BAE-systemene for å oppgradere «Boxer» Amfibious Attack Ship, slik at det kan bære opp til 15 F-35B-krigere.Imidlertid uttalte den amerikanske forsvarssekretæren ESPA offentlig når de lanserer det årlige budsjettet i 2021 at antallet og volumet av amerikanske hangarskip i fremtiden må studeres og diskuteres.

Ingen -båt pålitelighet er tvilsom

En annen rapport fra «Defense News» sa at i møte med den høye hastighetsutviklingen av den kinesiske marinens «Dumpling Dumplings», prøvde det amerikanske militæret å utvikle ubemannede skip for å kjempe.U.S. Defense Senior Research and Planning Administration har suksessivt utviklet «Maritime Hunter» ubemannet båt, «Maritime Train» distribuert mellomstore ubemannede skip og andre prosjekter.U.S. marineanalytiker Eric Wesham mener at en av fordelene med ubemannede flåter er at de kan komme inn i det farlige vannet, utføre høye -risikooppgav menneskelige ressurser «ulempen.

Imidlertid møter ideen om ubemannede flåter fortsatt mange tekniske terskler.Pitt Smo, sjefen for det amerikanske marinens førerløse maritime systemprosjekt, stilte offentlig spørsmål om at den eksterne distribusjonen, kommunikasjonen og påliteligheten til ubemannede skip ikke kan sammenlignes med noen menneskers flåter.Et stort antall små ubemannede båter har en distribuert fordel, men hvis de vil krysse havutplasseringen, vil de uunngåelig trenge å utvikle et større ubemannet skip, og bringe nye teknologiske oppgraderinger og økte marginale kostnader.Og den subtile evnen til menneskelig testutstyr er vanskelig å kopiere selvutstyret og reparasjonsteknologien til ubemannede skip.Suspensjonen av disse problemene betyr at den ubemannede flåten er «langt borte.»

Transformert missil mangler støtte

Det britiske nettstedet «Flying International» avslørte den første at «Perak-15» luft-til-luft-missiler av Kinas utstyr nådde 200 kilometer, som har overgått AIM-120-missilet i det amerikanske flyvåpenet. om det.I mai ba det amerikanske flyvåpenet om luftfartsprodusenter om å gi eksperimentelle ideer for fremtidige lange luft -missiler på lang -range luft -til -air -missiler før 18. juni.

U.S. Air Force Senior Official Iveit Weber sa at for å overgå Kina innen lange raketter, er det nødvendig å endre columnar -missilopptredenen i flere tiår og ta i bruk revolusjonerende heis og til og med deformert missildesign.Weber sa for eksempel: «Air -to -air -missiler med heisdesign kan øke rekkevidden av missiler ved å optimalisere omrisset av flyturen og bruke formen på bombe kroppen.» Opplev knapt bruk utviklingen av nye missiler.

Lett landingsskip er iboende utilstrekkelig

Forbes -nettstedet sa den første at U.S. Marine Corps foreslo begrepet «lette amfibiske skip», og hadde til hensikt å bruke det til å starte en kamp med Kina.I følge planen vil U.S. Marine Corps bygge 28-30 lette landingsskip.Det vil teoretisk endre den ubehagelige situasjonen til det amerikanske militærets «San Antonio» -klasse dokkelandskip, høye kostnader, høye kostnader og lett angrepet.