×

Hvordan ser verden ut?"Junior China Science and Technology · Future Science+" -serieutgivelse

Hvordan ser verden ut?"Junior China Science and Technology · Future Science+" -serieutgivelse

20. april ble den nye boklanseringskonferansen til «Juvenile China Science and Technology · Future Science+» -serien holdt på Informatization Building of the Chinese Academy of Sciences.Temaet for arrangementet er «Hva er verden etter å ha vokst opp? Forskere og fremtidige forskernes møter», samlet mange populærvitenskapelige entusiaster og unge for å delta.
Redaktøren for serien og arrangøren av «GE Zhi Tao» -arrangøren Sun DeGang, sekretær for partikomiteen og visedirektør for datanettverkets informasjonssenter for Chinese Academy of Sciences, sa i sin tale at mens vitenskapelig forskning har vært Vitenskapelig forskning I mange år har det kinesiske vitenskapsakademiet alltid satt populærvitenskap i en viktig posisjonSom et kjent innenlandsk vitenskapelig talende merke i Kina, er «Gezhi Tao» en viktig plattform for vitenskapelig kommunikasjon. Online videoer, online videoer Antall avspillingene oversteg 2,5 milliarder ganger.Publiseringen av denne serien vil bringe en vitenskapelig fest til unge lesere, som ikke bare formidler kunnskap, men også videreformidle ideene om å kutte og fremme vitenskap og fremragende forskere i Kina til unge mennesker, og injisere ny vitalitet i utviklingen av landets vitenskapelige og teknologisk utvikling.
Peng Boli, sekretær for partikomiteen og styreleder for Hunan Publishing Group, og styreleder i Zhongnan Publishing Media Group, sa at «Juvenile Chinese Technology · Future Science+» -serien i fellesskap lansert med «GE Zhi Tao» er en gave til Young Science Utdanningsutdanning essensDenne serien med bøker samler mer enn 50 kinesiske forskere og forfattere av Chinese Academy of Sciences og mange universiteter i Kina. Plant frøene til vitenskapelige og teknologiske krefter i deres hjerter.Ikke bare det, dette settet med bøker står fortsatt overfor fremtiden.
Aktiviteten satte også opp en forskertale.Dong Weiming, en forsker ved Institute of Automation of the Chinese Academy of Sciences, brakte en hovedtaler med tittelen «Når AI henter en børste, vil den erstatte maleren?»Han introduserte den siste anvendelsen av AI -teknologi i kunstnerisk skapelse på en enkel måte, og hvordan disse teknologiene endrer vår forståelse og verdsettelse av kunst.
Senere, «Det er ikke som en person, det kalles en robot.» Hvordan vil AI endre læring og liv? «Xie Guangming, professor ved School of Engineering ved Peking University, og modellmodellen for vitenskap og populære skapere, Lao Yuaner, lansert i dyptgående utveksling og deling om temaer som de siste teknologiske fremdriften, applikasjonsfelt og fremtidige utviklingstrender i roboten.De mener at utviklingen av robotikk vil gi stor bekvemmelighet og endringer i livene våre, og vi må også ta hensyn til utfordringene og problemene det kan gi.Dong Weiming, en forsker ved Institute of Automation of the Chinese Academy of Sciences, startet fra mange felt som utdanning, medisinsk behandling, transport, og diskuterte hvordan AI -teknologi endret læring og livsstil med doktorgrads- og populærvitenskapelige skapere.
I følge rapporter har den første serien i den første serien av «Youth China Technology · Future Science+» -serien redigert av «GE Zhi Tao» totalt fem bind, som samler 52 innhold av høy kvalitet av 52 fremragende innenlandske forskere i den «GE Zhi Tao» tale.Viser ikke bare mitt lands styrke og prestasjoner innen publisering av populærvitenskap, men fremhever også oppmerksomheten og støtten til vitenskapelig utdanning fra alle samfunnslag i samfunnet.(Dong Xiaoxian Cai Lin)
Kilde: Guangming.com
Rapport/tilbakemelding