×

Hva er kjernen i utdanning?

Hva er kjernen i utdanning?

La oss først forstå hva «utdanning» er før vi forstår kjernen i utdanning.
Begrepet «utdanning» ble først sett i «Mencius» i «Mencius», «å utdanne verden med talenter i verden og tre musikk.»I det østlige Han -dynastiet forklarte Xu Shen «utdanning» i «Talende og solid ordene»: «undervisning, gjaldt toppen, og den lavere effekten;
Utdanning er en slags sosial aktivitet for å dyrke mennesker.Den smale utdannelsen refererer til sosiale aktiviteter som påvirker folks fysiske og mentale utvikling som det direkte målet, hovedsakelig til skoleopplæring.I bred forstand har aktiviteter som forbedrer folks kunnskap og ferdigheter og påvirker folks ideer pedagogiske effekter, inkludert familieopplæring, sosial utdanning og skoleopplæring.
Forstå utdanning, begynte vi å diskutere kjernen i utdanning.Når det gjelder kjernen i utdanning, har alle sine egne synspunkter, som kan beskrives som tusenvis av mennesker.
Jeg personlig tror at kjernen i utdanning er «kjærlighet» og rasjonell kjærlighet.
Å ta den varme «Zheng Shuang forlatte» hendelsen på internett nylig som et eksempel.
Analyser først Zheng Shuang.Som voksen refererer Zheng Shuangs prestasjoner i hendelsen til likegyldigheten til det uforberedte livet.
Fra detaljene som ble avslørt av hendelsen, bare Zheng Shuangai bare seg selv.Men dette er ikke helt Zheng Shuangs feil.
Hvis en forelder ikke elsker barnet sitt, er det uansvarlig for romanen for barnet sitt.
«Sa teksten» sier: Yu, den adopterte sønnen er god.Foreldre bør først utdanne barn til å respektere himmelen.I virkeligheten er imidlertid ideene til mange mennesker fulle av ideer om «makt først», «penger først» og «lykkelig først».
Internett -hete diskusjon forårsaket av «Zheng Shuang Abandonment» -hendelsen er basert på stjernestatusen, og det er noen vanlige mennesker som ikke har blitt utsatt.For eksempel er mange kvinner bare villige til å gifte seg, uvillige til å få barn og til og med ekteskap.Skjult bak disse fenomenene er andres egoisme.
På grunn av «forlatelsen» -hendelsen hentet Netizens Zheng Shuangs «kjærlighetshistorie».Dette er en annen feil for foreldre å utdanne barna sine -barn vet ikke hvordan de skal elske seg selv.
Noen jenter får nå venner med banneret for å forfølge personlighet.Bak disse barna er tapet av foreldrene.
Den andre er Zhang Heng, skuespilleren og den opprinnelige skaperen av den «forlatte hendelsen».I begynnelsen av hendelsen fanget Zhang Heng det mektige moralvåpenet, og okkuperte de kommanderende høydene i opinionen.Når du ser på det nå, er det hele planlagt i lang tid, bare venter på muligheten.(Legg til side moralske lover, si det først for Zheng Shuang.)
Fra et pedagogisk perspektiv er Zhang Heng og Zheng Shuang en slags person til en viss grad, og til og med Zhang Hengs oppførsel er verre, og graden av egoisme er enda mer.
Rotsaken er selvfølgelig foreldrene hans.Måten å tjene til livets opphold er et problem.
Foreldre bør utdanne barna sine, og mønsteret skal være større og intensjonen skal være høyere.Ikke krever at alle fremmer sosial fremgang, i det minste ikke inneholder problemer.
Hvis Zhang Hengs foreldre utdanner Zhang Heng godt, og Zhang Heng også vet hva «kjærlighet» er, vil han ikke ha de to barna som ikke vet om folk til å lage artikler, og de vil ikke kunne spille inn «Good Dad» dukket opp i den offentlige visjonen.
Utdanning, for å lære barn å elske.Formålet med kjærlighet er «å gjøre det bra»!
Rapport/tilbakemelding