×

Science Movement Olympic Quality: Resultatene av innovasjonen av Shuhua Sports and Science Movement dukket opp på Kina Sports Expo 2024

Science Movement Olympic Quality: Resultatene av innovasjonen av Shuhua Sports and Science Movement dukket opp på Kina Sports Expo 2024

23. til 26. mai ble den 41. Kina International Sports Products Expo holdt i Western International Expo City, Kina.Som den ledende innenlandske vitenskapelige sportstjenesteleverandøren, viser Shuhua Sports sine kuttende vitenskapelige sportskonsepter og olympiske kvalitetsprodukter, og viser resultatene av vitenskapelig sportsinnovasjon i alle aspekter.

På Sports Expo, «Sports Health Promotion Center» opprettet av Shuhua Sports and Chinese Sports Sciences Society, den nye produktutgivelsen av bransjens første sportsresept I5 tredemølle, olympisk kulturell visning og Shuhua Fitness «1+1+1» ny Modell blir et stort høydepunkt i Sports Expo, og tiltrekker mange gamle og nye kunder til å slutte å se og oppleve.Det er verdt å nevne at i 2024 China Sports Expo Smart Fitness Equipment Selection -kampanje vant Shuhua Sports Products også «Gold Award of the Indoor Sports Health Facilities of the Elderly», «Silver Award for Innovative Outdoor Fitness Equipment Products», «Youth Sports «The Theme Sports Park Program Best Plan» og andre priser.

På åpningsdagen for utstillingen, Ding Dong, direktør for Department of Mass Sports of the State General Administration of Sports, og lederne for Sports Bureau and Industry Association på forskjellige steder, ledsaget av Zhang Weijian, styreleder og president i Shuhua Sports, besøkte Shuhua -merkeopplevelseshallen til resultatene av innovasjonen av Shuhua Science Sports kvaliteten på produktet har blitt sterkt evaluert.På ettermiddagen samme dag ble Shu Hua Sports også invitert til å delta på et symposium om idrettsbransjen «15. fem år» og ga forslag til utvikling av sportsbransjen.

Ny oppgradering av vitenskapelig bevegelse

Lås opp nytt spill

Shuhua -merkeopplevelsen Hall dekker et område på 756 kvadratmeter.I boden brakte det nøye setet sportshelsepromoteresenteret og utstillingsområdet for treningstjenester en dobbel fest med visuell og erfaring til besøkende.

Visningen av den nye planen for «Sports Health Promotion Center» har vekket mye oppmerksomhet.Målet med å trene helsefremmende senter har som mål å oppmuntre alle til å ta initiativ til å forfølge helse, begynne å ta hensyn til deres fysiske forhold på forhånd, og aktivt forhindre og behandle sykdommer gjennom trening for å gjøre kroppen sunnere og sterkere.

Denne planen kombinerer den «fjortende fem årlige planen» nasjonal helseplan, som ledes av Chinese Sports Science Society for å integrere Shuhua -produkter og tekniske tjenester. Vitenskapelig veiledning.Utstillerne kan personlig oppleve hele prosessen fra testing, evaluering til utøvelsesintervensjon og føle helsemessige fordeler som den vitenskapelige bevegelsen har brakt.

«Din nåværende sannsynlige hjertefrekvens har ikke nådd det beste hjertefrekvensområdet, og du har justert treningshastigheten for deg.» alle til stede.Denne tredemøllen kan ikke bare gjennomføre risikovurdering og personlige sportsevne -testing for løpere, generere eksklusive treningsresepter, men også automatisk justere hastigheten og skråningen i henhold til statusen til personlig idrett og hjertefrekvens i sanntid.

Det er verdt å merke seg at i5 også er valgt som «2024 China Sports Expo New Product Trends Release and Display» -arrangementet.

Når det gjelder produkter, holder Shu Hua seg alltid til konseptet ergonomisk design, og bruker brukere -sentrert teknologisk innovasjon for å skape vitenskapelige sportsprodukter med høy kvalitet.På denne utstillingen har de fleste produkter som Shuhua 68 -serien, 88 -serien, alle kommersielle aerobe produkter, fysiske funksjonelle produkter og utendørs treningsstudio, blitt intelligent oppgradert, noe som forbedret den vitenskapelige bevegelsesopplevelsen.

Olympisk kvalitet

Hjelp kinesiske idrettsutøvere å kjempe for de olympiske leker i Paris

32 -tommers full HD -berøringsskjerm, bygget -i appen for å imøtekomme behovene til sportsunderholdning; Treningsutstyrsleverandør, Shu Hua Sports brakte en rekke høye endelige produkter som har kommet inn i Beijing vinter -OL og Hangzhou Asian Games i V10 -serien med kommersielle tredemøller, treningsbiler. Det er elsket av nye og gamle kunder.

Så tidlig som i 2013 startet Shuhua den olympiske samarbeidsreisen, og nådde et 8 -årig samarbeid med den kinesiske olympiske komiteen. Hangzhou Asian Games gir profesjonelt treningsutstyr for kinesiske sportsdelegasjoner og globale spillere!

På Hangzhou Asian Games i 2023 ga treningssenteret til Shu Huawei Asian Games ikke bare treningsutstyr, men ga også profesjonelle treningstjenester til idrettsutøvere gjennom Shuhuas profesjonelle fysiske trenerteam.I løpet av perioden mottok over 27 000 mennesker mer enn 45 land og regioner, og mer enn 300 takkebrev ble høstet.

Hovedene og kvaliteten på Shuhua -produkter og tjenester har også vunnet favør for utenlandske selskaper rundt utstillingen på utstillingen.Shu Hua fremmet kraftig internasjonaliseringen av merkevaren.Det er verdt å nevne at Shu Hua i år vil bosette seg i de olympiske lekene i 2024 på vegne av det kinesiske merket, og gir treningsgaranti for den kinesiske sportsdelegasjonen, slik at verden kan se kinesisk makt, så følg med!

Tjenesteopplevelsesoppgradering

Shuhua Fitness 1+1+1 Ny modus «ut av sirkelen»

I tillegg til produktdisplay, promoterer Shuhua Sports også aktivt servicevirksomheten «Shuhua Fitness».Denne virksomheten er basert på treningsplattformen til «Hardware+Software+Curriculum Content+Professional Fitness Coach», og skaper en ny modell på 1+1+1 treningskjede av «Salg av treningsutstyr+vitenskapelig treningstjeneste+Corporate Health Management» forbrukere leverer Omfattende og personaliserte treningstjenester, og utstillingsstedet har tiltrukket seg mange kunder for å konsultere detaljene til China Merchants.

Mange Shuhua treningstrenere på scenen ga også profesjonell vitenskapelig kondisjonsveiledning for besøkende, videre formidlet en sunn livsstil og innlemmet enkel idrett i alles liv.

Shu Hua Sports har dukket opp igjen igjen, og vist sin ledende posisjon og innovasjonsevne i idrettsindustrien, og gjenspeiler også den raske utviklingen av Kinas sportsindustri og forbrukernes forfølgelse av sunt liv.I fremtiden vil Shu Hua fortsette å overholde utviklingsbegrepet «produktintelligens, sportsunderholdning og idrettsvitenskap», kontinuerlig forbedre den vitenskapelige og teknologiske innovasjonsstyrken og vitenskapelig sportserfaring, hjelpe kinesiske idrettsutøvere til å legge farge til landet, og La verden se kinesisk makt!