×

Utskifting av bedriftsutvikling med fordelene med forretningsmiljøet

Utskifting av bedriftsutvikling med fordelene med forretningsmiljøet

Optimalisering av forretningsmiljøet er et viktig utgangspunkt for å øke sosial tillit, stimulere markedets vitalitet og styrke utviklingsstyrken.6. mai holdt provinsregjeringen en pressekonferanse om det internasjonale forretningsmiljøet i første klasser for å bygge et markedsorientert rettsstat for å innføre situasjonen relatert til konstruksjonen av forretningsmiljøet i vår provins i nylig år og neste trinn i arbeidet.

Styrke faktorstøtte, gi «Sunshine Rain Dew»

Forretningsmiljøet er jorden for overlevelse og utvikling av bedrifter. Fisk og vann «.

Lin Kang, visedirektør for Provincial Development and Reform Commission, introduserte at provinsen i 2022 opprettet provinsens ledergruppe for å optimalisere forretningsmiljøarbeidet, utstedte «Jiangsu -provinsen optimalisert handlingsplan for forretningsmiljøet» og foreslo etablering av » 1+5+13+N «Virksomhetsmiljøpolitikk Systemet, integrerer politikk, marked, regjeringssaker, rettsstat og humaniora» fem miljøer «.

—— Fokus på konstruksjon av politisk miljø.Provinsen vår blir styrt av behovene til driftsenheter. privatøkonomien.

—— Fokuser på konstruksjonen av markedsmiljøet.Provinsen vår har fortsatt å optimalisere start -up -tjenestene til bedrifter, og oppnådd den raskeste av 0,5 arbeidsdager for bedrifter å løpe. ut produksjon og drift samtidig.Samtidig har provinsen vår fortsatt å øke støtten til små og mellomstore bedrifter. Samarbeid.

—— Fokus på bygging av regjeringssaker.Jiangsu Integrated Government Services har vært i forkant av landet blant National Affairs Office of State Council i 7 år på rad.722 lister over administrative lisenser ble kunngjort, og det var ingen lisenser utenfor listen.

—— Fokuser på bygging av rettsstaten.I 2020 utstedte «forskriftene om optimalisert forretningsmiljø» i Jiangsu -provinsen, og endret, utstedte lokale forskrifter som budgivning og budgivende forskrifter, fremme og beskytte utenlandske investeringsforskrifter, etc. Provinsen utplasserte tre års administrativ rettshåndhevelse og forbedring Rettshåndhevelsesmyndighetene har formulert målestokken for administrativ skreddersøm.Samtidig har provinsen vår fortsatt å fremme toleranse og forsvarlig tilsyn, formulere mindre ulovlige handlinger uten straff, og 6.978 «tre lister» fra lett straff, redusere straffer, slik at rettshåndhevelse har både styrke og temperatur.

—— Fokuser på konstruksjonen av det menneskelige miljøet.Vår provins optimaliserer ytterligere innovasjons- og utviklingsmiljøet, implementerer provinsiell vitenskap og teknologioppstart inkubasjonsplan, støtter bransje som leder bedrifter for å bygge vitenskaps- og teknologientreprenørskap, og utføre piloter for å gi vitenskapelige og teknologiske prestasjoner for vitenskapelige og teknologiske prestasjoner eller lange – Termbruksrettigheter.

Vannet er dypt, og byen er sterkt og byen jiaxing.En serie «Combination Boxing» akselererer, forretningsmiljøet i provinsen vår har fortsatt å optimalisere, energien til bedriftens vitalitet er kontinuerlig stimulert, og utviklingspotensialet har blitt akselerert

«Fra slutten av fjoråret oversteg det totale antallet driftsenheter i provinsen 14,52 millioner, og ble den første provinsen i landet som overstiger 10 millioner i det totale antallet individuelle industrielle og kommersielle husholdninger; det totale antallet utenlandske selskaper er 43 000, og mer enn 400 av verdens topp 500 er i Sovjetunionen i Sovjetunionen Med jungeltelegrafen.

Responsive bedriftskrav, løse press og sorg

Et godt forretningsmiljø er produktivitet og konkurranseevne.Jiangsu har alltid sett på å optimalisere forretningsmiljøet som «nummer én prosjekt» for å fremme utvikling av høy kvalitet, kontinuerlig fjerne blokkering av kanalene for myndigheter og bedrifter for å kommunisere, svare på bedriftskrav på en rettidig måte, og lansere politikk og tiltak for å lette de bedriftskravene Utvikling av bedrifter for å skape en mer rettferdig, gjennomsiktig og forventet virksomhet.

Fra produksjonslinjen til hovedkvarteret, fra oppfølgingen til den dype investeringen, den utenlandske kapitalen «overtid» jiangsu, fast tillit.Som et utenlandsk investering Highland, hvordan man serverer 43 000 utenlandske finansierte bedrifter, tester «åpenheten» av Jiangsu, og lukker også byggingen av et nytt åpent økonomisystem ———

I september i fjor gjennomgikk og godkjente den stående komiteen for provinsielle folkekongressen «forskriften om å fremme og beskytte utenlandske investeringer i Jiangsu -provinsen». På alle nivåer og gir et godt juridisk miljø for utenlandske foretakers investering.Sun Jin, visedirektør for det provinsielle handelsdepartementet, introduserte at politikksystemet som støtter utviklingen av utenlandske finansierte foretak har blitt kontinuerlig forbedret. Øk utenlandske investeringer «, med fokus på utvidende økninger, stabil stabilitet, stabilitet aksjen og kvaliteten dannes for å danne 28 spesifikke tiltak i Jiangsu.

Fremme implementering av utenlandske finansierte prosjekter og gi full spill til rollen som viktige utenlandske finansierte prosjekter.Sun Jin introduserte at 100 arbeidsklasser i fjor sorterte ut 100 provinsielle nøkkel utenlandske prosjekter som er i tråd med høykvalitetsutviklingsorientering og har en sterk ledende rolle. Miljøvurdering, finansiering, finansiering, finansiering, finansiering, finansiering, finansiering, finansiering, finansiering, finansiering, finansiering, finansiering og finansiering vil vi øke beskyttelsen og fremme den tidlige signeringen av prosjektet, den tidlige landingen og den tidlige produksjonen.Samtidig anbefales det aktivt at kvalifiserte utenlandske prosjekter er inkludert i listen over nasjonale viktige utenlandske prosjekter.For tiden har 84 prosjekter i Jiangsu blitt inkludert i listen over viktige utenlandske finansierte prosjekter fra Handelsdepartementet, og 12 prosjekter er inkludert i de ikoniske utenlandske prosjektene i den nasjonale produksjonsindustrien, rangert først i landet.

Ferske kanaler for myndigheter og foretak for å kommunisere, og svare på bedrifters krav på en riktig måte.Regjeringer på alle nivåer av Jiangsu har etablert en vanlig kommunikasjonsmekanisme med utenlandske finansierte bedrifter.Sun Jin introduserte at i fjor regulerte Jiangsu videre «Round Table Meeting» -systemet for utenlandske finansierte foretak. med utenlandske foretak i samsvar med utenlandske finansierte bedrifter.I fjor ledet handelsdepartementet totalt 4 runder med utenlandske finansierte foretak, og 7 «utenlandske foretak og avdelinger» hadde 7 kamper. .

«Forretningsmiljøet er utmerket.» oppgaver.

Han introduserte at i det neste vil Jiangsu fokusere på forskjellen mellom målestokken, om gjenstand for tjenesteoperasjoner og jobbe hardt for å straffe underordnethet.Først av alt vil det internasjonale målet for førsteklasses nivå bli lært fra Verdensbankens indekssystem for forretningsmiljø Evalueringsindeks, med fokus på de ti kategoriene av indikatorer for å utføre reformen av benchmarking og benchmarking -forskjellen, og styrke ytterligere Undersøkelse og forskning på grunnlag av bruken av aksjepolitikken.For det andre vil det forbedre kommunikasjonsmekanismen til myndigheter og foretak ytterligere, bygge et «runde bordmøte» -system for private foretak, danne en normalisert kommunikasjonsmekanisme med private bedrifter og private bedrifter, og forbedre bedriftens krav stengt -LOOP -styring; Beskyttelsen av bedriftens legitime rettigheter og interesser, og fatte «Jiangsu -provinsen i Jiangsu -provinsen fremme og beskytte implementeringen av utenlandske investeringsforskrifter, fremme lovgivningen i» forskriftene om beskyttelse av rettighetene til private foretak i Jiangsu -provinsen «; utdype reformen av viktige områder i forretningsmiljøet, og utarbeide en liste over årlige reformer av forretningsmiljøer.I tillegg vil den støtte differensierte undersøkelser av lokale forhold, utføre utestående tilfeller av utestående tilfeller av reform av forretningsmiljøer, og danne en gruppe «Jiangsu -erfaring» som kan fremmes og fremmes. Advarsel om en klasse av problemer er oppnådd, og den samlede forbedringen av nivået av forretningsmiljøkonstruksjon i provinsen er oppnådd, og forretningsenhetene kan virkelig se endringer og fordeler.

Konsolidere tjenestegarantier og opprettholde markedsordre

Reformen av godkjenningssystemet for ingeniørbyggingsprosjekter er en viktig del av å optimalisere forretningsmiljøet.

Tang Hongbin, en annen nivåinspektør for provinsiell avdeling for bolig- og urban -landsutvikling, introduserte at for å sikre implementering av store prosjekter, tok provinsen vår ledelsen med å etablere den foreløpige planleggingen og generasjonen av prosjektet og fremme den Implementering av arbeidsmekanismen for «konstruksjon er å starte konstruksjon».Samtidig fremmet provinsen vår effektiv og strømlinjeformet godkjenning av godkjenningen av provinsen, og strømlinjeformede hele prosessen med lav -risikoprosjekter til 11 varer. Lav -risikoprosjekter i hele provinsen brukte en enkel godkjenningsmekanisme.

For tiden har reformen av undersøkelses- og godkjenningssystemet for ingeniørbyggingsprosjektet i provinsen vår gjort positive fremskritt og åpenbare resultater.Godkjenningsartikler og materialer er sterkt strømlinjeformet. Kompresjonshastigheten er mer enn 50%.Per nå er det 142.181 godkjenningsprosjekter på nettet og 56.3274 stykker.

Tang Hongbin sa at provinsen vår vil konsolidere prestasjonene av reform, fokusere på vanskelige punkter og målrette mot kontinuerlig å utdype reform og innovasjon, systematiske integrasjonsreformtiltak, optimalisere og forbedre systemfunksjonene, forbedre den omfattende effekten av reform og fortsette å fremme de omfattende reformene og fortsette å fremme de omfattende reformene og fortsette å fremme de omfattende reformene og fortsette å fremme de fremmede reformene og fortsette å fremme den Reform av prosjektbyggingsprosjektets godkjenningssystem og utdype reformen av reformen av prosjektbyggingsprosjektet.

Fair Competition er de iboende kravene i markedsøkonomien, den vanlige ønsket om forretningsenheten og en viktig indikator på forretningsmiljøet.Mange forretningsenheter mener at de viktigste smertepunktene i dagens operasjoner hovedsakelig er konsentrert i operasjonsprosessen som har noen problemer som hindrer rettferdig konkurranse.

«De siste årene har markedstilsynsavdelinger fokusert på å bygge et forretningsmiljø for første klasser, i -dypte promotering av rettferdig konkurransepolitikk, kontinuerlig styrke konkurransedyktig tilsyn og rettshåndhevelse, og fokusere på å skape et rettferdig konkurrerende markedsmiljø.» Nestleder for det provinsielle markedstilsynskontoret Sensurssystemet er solid renset opp og trinnvis sensur.I fjor organiserte provinsen totalt 154 000 politikkdokumenter som involverer de viktigste økonomiske aktivitetene i virksomheten, og revidert og avskaffet 276 eksemplarer. Provinsen har undersøkt og håndtert monopolavtalen, det er 10 monopol -saker som misbruk av markedets dominans, etterforskning og håndtering av mer enn 4000 tilfeller som falsk propaganda, krenkelse av kommersielle hemmeligheter og kommersiell bestikkelse; Fair Competition, provinsen vår har komprimert hovedansvaret for konkurransedyktig etterlevelse i provinsen og gitt inn introduksjonsvirksomhetsveiledningslisten vil utføre konkurransedyktig overholdelsesrådgivning innen farmasøytiske, offentlige foretak, bransjeforeninger og andre felt, hjelpe bedrifter til å forbedre Compliance Management System, og fremme bygging av rettferdig konkurranse og kultur.