×

Jurong Baohua Town Langya Community Multi -Mål for å utføre forbedring av menneskelig bosettingsmiljø

Jurong Baohua Town Langya Community Multi -Mål for å utføre forbedring av menneskelig bosettingsmiljø

I løpet av de siste dagene fokuserer Langya -samfunnet i Jongbaohua by på vanskeligheter med styring, og fortsetter å utføre forbedring av menneskelig livsmiljø.
Langya -samfunnet utforsker aktivt den nye modellen for «Party Building+Environmental Governance». miljøet for miljøet, sørg for at ansvaret for retting fortsetter å styrke og resultatene av retting vil fortsette å konsolidere.
Ved hjelp av «Technology+Management» -modellen, anskaffelse av profesjonelt utstyr, fjerner ugress langs Seven Township River og Hongyan Road Drainage River gjennom profesjonelt utstyr som gressmaskiner, og sentraliserte Salvage River -planter og hvite flytende gjenstander , Omfattende inspeksjoner og manøvrerbarhet, eliminerer resolutt den stjålne oppførselen til søppel i jurisdiksjonen, og forbedrer livsmiljøet effektivt i jurisdiksjonen.
Ved å vedta «Civil Air Defense+Technical Defense» -modellen, for brudd på kjøretøyer, legger fellesskapet ut varselskjemaet i tide, og den kommunale avdelingen vil installere en karantene haug ved inngangen til den første Wangcheng -plassen for å regulere parkeringsordren ytterligere Kamera -sonden, patruljerer den regelmessig gjennom rettshåndhevelsesstyrker, og overvåker online i sanntid for å sikre effektiv styring.Til nå er to tilfeller blitt undersøkt og behandlet, og 2,5 tonn stjålet søppel er fjernet.
I fremtiden vil Langya -samfunnet fortsette å overholde kombinasjonen av sentralisert retting og langsiktig styring, finne måter, virkelighet og ta flere standarder, strengere krav og mer praktiske tiltak.(Liu Wenyao Chen Liangyin Shang)
Rapport/tilbakemelding