×

Xia Yun Zhengzhou 行 Øv på ny mote og klassifiser "økonomisk utvikling"

Xia Yun Zhengzhou 行 Øv på ny mote og klassifiser "økonomisk utvikling"

Elephant News Reporter Xia Ping

For å kunne spre bevissthets- og sivilisasjonens konsept om innenlandsk avfallsklassifisering ytterligere, og tar til orde for innbyggere for å praktisere miljøvern og lite -karbon -livskonsepter i dagliglivet, og generell forbedring av bevissthetsfrekvensen og deltakelsesgraden for innbyggernes søppelklassifisering Veiledning av District Urban Authority, Minghu -kontorets Fita Community United Light and Environment, organiserte partimedlemmer, kadrer, entusiastiske innbyggere og frivillige til å bruke May Day Holiday Tourism -sesongen for å organisere «Xia · Yun Zhengzhou -praksis New New Practice in the Central Plains.

På arrangementsstedet forklarte personalet relevant kunnskap om søppelklassifisering til turister, og gjennom simulerte interaktive spill, slik at turister kan forstå kunnskapen om søppelklassifisering, og korrekt klassifisere og lansere husholdnings søppel.Samtidig har det også forberedt en liten gave for å legge moro til arrangementet, slik at turister aktivt kan delta i arrangementet. av ansvar.

I tilfelle sa sekretær Wu fra Minghu -kontoret til Minghu -kontoret at gjennom slike aktiviteter kan flere turister og innbyggere forstå klassifiseringen av søppel, øve søppelklassifisering og være en pioner og propaganda i søppelklassifisering. Utvikle en god vane med å utvikle søppelklassifisering, fremme jevnlig utført i klassifiseringen av innenlandsk søppel i den økonomiske utviklingssonen og bidra til bygging av et vakkert og levelig bomiljø.