×

ECDB ga ut topp Shein rangert som tredje på Amazons liste over mote e -handelsrangeringer

ECDB ga ut topp Shein rangert som tredje på Amazons liste over mote e -handelsrangeringer

  Nylig ga tredje -party e -handelsdataplattform ECDB ut den amerikanske mote e -handelsrangering i 2023.Blant dem rangerer Amazon og Wal -Mart blant de to beste, Shein rangert som tredje, rangert foran tradisjonelle detaljhandelsgiganter Messi Department Store og Nike.Shein har også blitt det eneste kinesiske selskapet i de fem beste online moteforhandlerne i USA.

  I følge data fra ECDB -nettstedet, er Amazon og Wal -Mart de to øverste moteforhandlerne i USA. og 8,9 milliarder amerikanske dollar.Etter Shein var salgsinntektene 8,1 milliarder dollar.Med et rikt og kostnadseffektivt moteprodukt og høykvalitet og praktiske tjenester, har Shein overgått den fjerde rangerte amerikanske tradisjonelle forhandleren Macy’s og den femte -rangerte Nike (Nike). Henholdsvis 6,4 og 4,5 milliarder dollar.

  USAs rangering av mote e -handel i USA i 2023 (kilde: ECDB)

  Shein ble grunnlagt i 2012, og solgte hovedsakelig kvinners rask moterelaterte kategorier i utenlandske markeder.I det innenlandske markedet har Shein alltid vært veldig lav.Det var ikke før epidemisk periode, og ofte dukket opp i online forbruket av utenlandske brukere, dukket det ofte opp i listen over utenlandske apper, og verdsettelsen av dets gjentatte gjennombrudd, som forårsaket husholdningsoppmerksomhet.For tiden har Shein utviklet seg til et super enhjørningsselskap med en verdsettelse på mer enn 60 milliarder dollar.

  Yang Renwen, direktør for Guohai Securities Research Institute, mener at Sheins økning i utenlandske markeder ligger i sin «fleksible forsyningskjede+høyfrekvente nytt og kostnadseffektiv+offentlig og privat markedsføring.»Sheins driftsprosess er at det bakre datasenteret raskt er nytt og testet av produktet basert på big data -analyse.I tillegg fremmer selskapets kombinasjon av offentlige og private domener, mens de sikrer anskaffelse av nye kunder, også brukeraktivitet mens de oppnår den langvarige veksten av merkevareverdi.

  Siden 2023 har Shein fortsatt å utdype plattformsstrategien, overfor det globale markedet, invitert flere tredje -partiselgere til å bosette seg i, og gradvis dannet en «selvoperert merkevare+plattform» dobbel motorutviklingsmodell.