×

Innenlandsk reise "Multi -Bloom", "Turisme+" Kontinuerlig innsats for å stimulere nytt forbruk Kinetisk energi

Innenlandsk reise "Multi -Bloom", "Turisme+" Kontinuerlig innsats for å stimulere nytt forbruk Kinetisk energi

CCTV -nyheter:I dag (3. mai) er den tredje dagen av «1. mai» -ferien. Slipp og beriker ferienes opplevelse av turister.

Shanghai Oriental Pearl: 21 000 turister på den første dagen av høytiden

Den første dagen av den «1. mai» -ferien, var den tradisjonelle stans -dots -orientalske perle -turistene vevet og fikk totalt 21 000 mennesker.

Yunnan Mojiang: Tusenvis av tvillinger samlet seg for å oppleve fargerike folkepersoner

2. mai, i Pu’er Mojiang County, Yunnan, samlet mer enn 10 Performance Square -matriser fra Hani, Yi og Dai -folk fra forskjellige byer og tettsteder.Mer enn 1000 par tvillinger, eller til og med flere tvillinger hjemme og i utlandet deltok i forestillingen.De viser talentene sine på bilen med forskjellige former og fargerike flottører.

Guizhou Sandu: Ce Ma Ben Tu Teng «1. mai»

1. mai, Sandu County, holdt Guizhou et nasjonalt folkeløpshestet åpent spill og hestespesialprestasjoner.Mange ryttere i akvarier som kjører hester som raskt flyr på banen, og endrer stadig til vanskelige bevegelser på hestens rygg.

Hanzhong, Shaanxi: Pickings «Happy Garden» opplever seilingshastighet og lidenskap

I Tianhan Wetland Park i Hanzhong, Shaanxi, ble lokale velkjente nasjonale seilingsutstyrsselskaper og seilende entusiaster invitert til å holde en seilkarnevalbegivenhet på Hanjiang -elven.Her kan borgere og turister oppleve hastigheten og lidenskapen til å seile på elven, og kan også gå i innbyggernes «Happy Garden» for å nyte skjønnheten og smakematen.

Chi Shui: «Panda Banquet» for å glede seg over «Taste Bight Tour»

I løpet av den «1. mai» -ferien innledet Chishui Chishui i en liten turisme.Som en populær by «1. mai» og «Taste Bight Tour», lanserte «Zhudu» Chishui en unik «Panda -bankett», og det er en konstant strøm av turister som kommer til å oppleve slag.

Chongqing: «1. mai» Holiday Entry Tourism har økt bedre

I Chongqing, på grunn av gunstige visumfrie retningslinjer og nye tiltak som innreise -turismeforbruk, har inngangsturisme kommet videre.Den første dagen av den «1. mai» lille høytiden, den gamle byen magnetiske ord i Shapingba -distriktet, innledet Chongqing City. På morgenen kom mer enn 10.000 turister til sightseeing og turisme.

(Kilde: CCTV)