×

La turister komme inn og oppleve Hao Shanxi for å bygge internasjonalt anerkjente kulturturisme -destinasjoner

La turister komme inn og oppleve Hao Shanxi for å bygge internasjonalt anerkjente kulturturisme -destinasjoner

People’s Daily Online, Taiyuan, 15. mai (reporter Ma Yan) 15. mai, holdt State Council Information Office en serie temapressekonferanser av serien «Promoting High -Quality Development», med fokus på «Overføring av utvikling av høy kvalitet og utvikling og utvikling og utvikling og utvikling og høykvalitet vanskeligheter for å fremme utdyping av all -Round -transformasjonen i Shanxi «. Relevante ansvarlige kamerater i Shanxi -provinsen introduserte den relevante situasjonen.
Det sies at «fem tusen år med sivilisasjon for å se Shanxi» og «kulturelle relikvier på bakken». Kommersiell kapital.Naturen her er vakker.Her er «Hjembyen til kinesisk pasta», «The Kingdom of Small Diverse korn» …
«For tiden bygger vi et kjent internasjonalt kulturelt turistdestinasjon, og fra flere aspekter for å tiltrekke flere turister til å ta hensyn til Shanxi.»
Det er 531 nasjonale nøkkelkulturelle beskyttelsesenheter i Shanxi, rangert først i landet, og gamle trebygninger før Yuan -dynastiet og Yuan -dynastiet utgjorde mer enn 80%av landet.Tang Zhiping introduserte at Shanxi i neste trinn bedre vil bruke publisitetsmetoder som live markedsføring og påtegninger for å styrke beskyttelsen og arven av kulturarven, utnytte verdien av tidene, la kulturelle relikvier leve og fortsette å forbedre den Merkebevissthet om «Huaxia Ancient Civilization Shanxi» -merket.
Innhold av høy kvalitet kombinert med varmhjertet service, slik at turister kan bo, spise, leve, leve og leke, for å gjøre «trafikk» «reserve kvantitet» og «populær» og «lang rød».Shanxi vil iverksette flere tiltak for å optimalisere styringen av naturskjønne steder, forbedre kvalitetsevalueringssystemet for reiselivstjenester, forbedre kvaliteten på catering, overnatting, parkering, shopping osv., Og gjøre alt for å starte «reiselivstilfredshet i Shanxi» merke.
De siste årene har Shanxi gjort mye for å fremme integrering og utvikling av kommersiell og kulturell turisme, landbruks- og kulturturisme, oppleve turisme og trafikkurisme.For eksempel, som svar på de spredte problemene med Shanxi Scenic Spots, den gule elven, den store muren og Taihang «Three One» turistmiljøet med en total kjørelengde på 13 000 kilometer er planlagt og konstruert. Turister «personaliserte» turisme og oppslukende opplevelse.
«Velkommen alle til å komme inn i fjellene og elver,» Jin «for å nyte et bedre liv!» Sa Tang Zhiping.
Rapport/tilbakemelding