×

Guo Jingming’s sminkebutikk er varm, og den kommersielle visdommen og estetiske sjarmen under høy -end -posisjonering

Guo Jingming’s sminkebutikk er varm, og den kommersielle visdommen og estetiske sjarmen under høy -end -posisjonering

13. april ble Guo Jingming nok en gang i fokus for offentlig oppmerksomhet. .På bare tre måneder har denne butikken tjent 700 000 overskudd.

Netizens har uttrykt sine synspunkter på den høye prisen på denne sminkebutikken.Noen mennesker tror at Guo Jingming, som en vellykket forretningsmann, viser et utmerket forretningssinn.Hans estetikk har alltid blitt berømmet.Derfor er det rimelig at sminkebutikken hans kan tiltrekke mange forbrukere som forfølger høy kvalitet.

Samtidig sa noen netizens at selv om prisen på denne sminkebutikken er dyr, med tanke på at den ligger i det travle området i Shanghai, og den høye enden av dekorasjonen og en -stopp -tjenesten, er den ikke overdreven for rike folk.Tross alt, for de som forfølger liv med høy kvalitet, kan et slikt forbruksnivå bare være en liten del av dagliglivet.

Noen netizens har imidlertid stilt spørsmål ved dette.De mener at slike priser faktisk er for dyre for vanlige mennesker, og en sminke kan koste en uke eller til og med en halv måned.Derfor har en slik forbruksterskel gjort at mange mennesker fraråder.

Etter min mening viser Guo Jingmings åpning av denne sminkebutikken ikke bare sin forretningsvisdom, men gjenspeiler også hans forfølgelse og utholdenhet av skjønnhet.Hans estetiske visjon og unike kreativitet gjør verkene hans, og bildet av en kunstner tiltrekker seg alltid bred oppmerksomhet og diskusjon.Åpningen av Makeup -lagringene denne gangen utvidet sitt estetiske konsept til det virkelige liv, og ga en plattform for mennesker som forfølger liv med høy kvalitet for å vise sin skjønnhet.

Samtidig forstår jeg også ideene til de netizens som tenker for mye pris.Tross alt er alles levestandard og forbrukskonsepter forskjellige.Imidlertid er dette også plasseringen av Guo Jingmings sminkebutikk -det serverer ikke vanlige mennesker, men levert av de som forfølger høy kvalitet og forbrukerkraft.

Jeg lærte mye av denne hendelsen.For det første avhenger ikke bare virksomhetssuksess av kvaliteten og prisen på produktet, men også den nøyaktige grep og plassering av etterspørsel etter markedet.Guo Jingming har vellykket laget denne populære sminkebutikken gjennom behovene og preferansene til målforbrukergruppen.