×

Taipingbird -merket VI renoverer og oppgraderer, og beveger seg mot den nye reisen til "World -Class Fashion Brand"

Taipingbird -merket VI renoverer og oppgraderer, og beveger seg mot den nye reisen til "World -Class Fashion Brand"

Den nye visjonen om Taiping -fuglen er sjokkerende, avduking av det nye kapittelet i merkevarebildet

2024 er året da tradisjonell kinesisk kultur brøt ut i klesindustrien.Med forbedring av forbrukernes selvtillit og fremveksten av den yngre generasjonen av forbrukergrupper, har kinesiske elementer fått mer og mer oppmerksomhet og kjærlighet. -kultur -kulturresonans.I klesindustrien har kjente lokale elementer ofte sterk emosjonell resonans.Siden etableringen har Taiping Bird alltid tatt konseptet med å lede trenden til kinesisk ungdom, og har tatt ledelsen i en ivrig innsikt i markedets smertepunkter. Den tredje omfattende oppgraderingen av merkets visuelle identifikasjon.

Med kinesisk som den visuelle kjernen er det også sikker

I en tid med «input» og «anti -input» i kultur har kollisjonen av østlige og vestlige kulturer vist forbrukernes enestående ønske om merkevarefornyelse.Taiping Birds fysiske styrke er basert på en sterk og unik visuell hammer -kinesisk som hovedvisjonen for å fange forbrukernes sinn først.Den kinesiske kulturen som det lette folket er tørste i dag, er på ingen måte en eneste haug med kinesiske tradisjonelle elementer, men den samme frekvensen som den utmerkede kulturen i fremmede land, noe som gjenspeiler verdien av tradisjonell kultur til trenden med mote, og en ny trend i symbiose.I samsvar med forbrukernes trend, ved den smarte integrasjonen av kinesisk kultur og merkevarekultur, forbedrer pionerånden til Taiping Bird «med kinesisk kultur som bein og diversifisert integrasjon», naturlig nok forbrukernes identitetsfølelse og volum av merkevare Styrke til å trenge gjennom det kinesiske folket, og gjennom det kinesiske følelsesmessige ønsket, «med kinesisk som det første, som viser nasjonal tillit» er bestemmelsen av Taipingbird -foretaket og selvtilliten.

Under internasjonaliseringens perspektiv kan du utforske utforskningsveien

Med fremveksten av kinesisk kultur, i prosessen med å utforske klesmerker for å bygge en kinesisk diskurs rett til verdens motekultur, har markedets internasjonalisering av merkevaren høyere krav -internasjonaliseringen av merkevaren forfølger ikke bevisst mote og popularitet, Men i samtidens samtid basert på den dyptgripende innsikten fra det internasjonale samfunnet, gir det mer lokalisert og konnotativt innholdsuttrykk.I denne psykologiske konteksten, som ledende innen bransjen, var merkevarelogoen etter den oppdaterte fredsfuglen, kreativ utvinning og moderniseringstolkning av kinesiske og engelske symboler, som fullt ut forklarte det «internasjonale» mønsteret i lokal kultur og internasjonalt perspektiv.Både kinesere og engelsk bruker skarpe fonter.Den kinesiske logoen er inspirert av kjernegenet til kinesisk karakterestetikk -balansert, og de overordnede linjene er enkle og tøffe, harmoniske og ryddige, og formidler effektivt merkevaren til den unge og friheten til Taipingbird. Det moderne er enkelt og unikt, og det er unikt i moderne tid.I tillegg til skriften, er sammensetningen av skriften også et høydepunkt.Den nye kombinasjonen av den nye merkevarelogoen til Taiping Bird, og formidler det nasjonale bedriftsbildet som merkevaren fokuserer på kvalitet.Den smarte fusjonen av Taiping -fuglen gjennom den ikke -ssteriliserte kinesiske og engelske logoen er ikke bare den effektive resonansen til de kinesiske vestlige kulturelle elementene, men lar også forbrukerne føle merkevarebildet av merkets ro og fasthet og vitalitet.

Ledende kulturelle selvtillit, og beveger seg fast mot den nye reisen til «verdensklasse -motemerket»

Bak den visuelle oppgraderingen, ved nøkkelnodene for endringene i forbrukernes etterspørsel, endret Taiping Bird trenden igjen for å utføre den fulle -dimensjonale strategien for «merkevaregjenkjenning, produktoppsett og brukeropplevelse».Den viktigste merkevaren Strategic Officer of the Taiping Bird -merket sa at den nylig oppgraderte oppgraderingen av VI er et trinn på en vei for Taiping Bird’s «One Brand» -strategi. «,» Integrering «,» integrasjon «,» integrasjon «De tre kjernestrategiene for markedsføring av detonasjon er utgangspunktet, og den nye generasjonen av flaggskipbutikker er benchmarks, som omdefinerer det nye bildet av» kvalitet «-kjernen og» One Brand » av Taipingbird -merket.

Fra et mer makroperspektiv er enhver fornyelse og oppgradering av merkevaren en tid for å vise merkevarestrategien og bryte gjennom seg selv, noe som betyr at brukernes omfattende anmeldelser av selskapets produktvisning, bilde, holdning og mote smakgjenkjenning, omgitt av Anerkjennelsen av smaken og smaken av mote, og omgitt av anerkjennelse av smaken av smaken av selskapet. at forbrukerne vil oppfatte merkevarenrenoveringen dypere.Produktet er det mest direkte poenget med merkevarekonseptet. Og toleranse for kjærlighet, trend og toleranse den åndelige kjernen i produktet kan bygge en sterk merkevareoppfatning for forbrukere. , trenddiversifisering «, og styrke forbrukerrettighetene rett. Den emosjonelle forbindelsen til Taipingbird -merket.

Samtidig lanserer en omfattende oppgradert Airxpeace -serie, som en refleksjon av merkevarenfornyelse, undergraver definisjonen av tradisjonell sportsdressing, med frimodig utforsking av balansen mellom sportstrender og urban stil, som viser merkevarens internasjonale visjon og mangfoldig moteproduktkraft, Og den første til fra forbrukere som starter fra den praktiske erfaringen, kan forbrukerne føle en selvsikker og avslappet kjoleopplevelse. styrket merkevaren for Taiping Birds overholdelse av kvalitet og kontinuerlig forfølgelse av dyktighet.

Samtidig, i tillegg til produkter, vil verdens første flaggskipbutikk av Taipingbird -merke også være fullført i Ningbo Tianyi Plaza for å bygge et nytt detaljhandelsbilde med både vitalitet og tekstur. og trendy oppslukende opplevelse, og når den samme frekvensresonansen som unge menneskers ånd.Forbrukere kan naturlig oppleve oppriktigheten av denne tiden i flerkanal. Merkelinjen til merkevarelinjen, promotering av offentlige forretningssektorer og produktene fra Taipingbird -merket. Selvtillit til kinesisk kultur.

Under globaliseringsbølgen, med en ny strategi, når det Internasjonale merker med samme frekvens av resonansBasert på lokal kultur, er mangfoldig toleransekultur som pusher, produkter bærere, og stillehavsfugler vil være mer selvsikre og faste inn i globaliseringsreisen, slik at verden kan se ære av orientalsk estetikk.

På reisen til å «skape motemerker i verdensklasse» vil Taiping -fuglen bringe sine første hjerter og oppdrag til å dyrke dypt i bransjen, og bruke moteklær av høy kvalitet for å etablere referansebildet til «kinesisk merke» i det nye ERA.