×

Åpent 24. mai!2024 Den 21. Shanghai Education Expo er her

Åpent 24. mai!2024 Den 21. Shanghai Education Expo er her

2024 Den 21. Shanghai Education Expo (heretter referert til som «Education Fair») vil åpne på Shanghai Exhibition Center 24. mai.Årets utdanningsmesse er regissert av Shanghai Education and Health Working Committee of the Communist Party of China og Shanghai Education Commission.Blant dem 24. til 26. mai er en offline utstilling.

Fokuser på å vise resultatene fra vitenskapelig utdanning og vitenskap og teknologitentopplæring

Shanghai Education Expo er en storslått begivenhet for å vise resultatene av reformen og utviklingen av Shanghais utdanning.Denne gangen gjorde arrangøren nøye planlegging, og når det gjelder innhold, form og formidling, streber vi etter å bedre presentere de nye prestasjonene med Shanghai -utdanning i den nye utdanningsreisen i utdanning.

Årets Teaching Fair stenger for å implementere hovedlinjen i den 20. ånden i partiet og bygger en pedagogisk makt. av et sterkt land og fremme moderniseringen av modernisering av kinesisk stil.

Totalt 127 utdanningsenheter deltok i årets offline utstilling. Eccational Education Exhibition Area, og relaterte bedriftsutstillingsområder, etc. Essence

i,Kommunal utstillingsområdeDen samlede skjermen er delt inn i fire hoveddeler:Fokus på temaet «vitenskapelig utdanning og talentopplæring», har resultatene og fremtidig planlegging av Shanghais vitenskapelige utdanning de siste årene blitt vist på kommunalt nivå, spesielt i retning av å utdype den omfattende reformen av Shanghai -utdanning Tilfeller i konstruksjonsprosessen fremhever Shanghais toppnivåutforming og promoteringstrinn i det vitenskapelige utdannings- og talentopplæringssystemet, og viser den viktige rollen som Shanghai Science Education i dyrking av innovative talenter og innovativ økologi.

Naturfagutdanning Karakteristisk temautstillingsområdeFokuser på å vise resultatene fra skolene og utdanne mennesker med vitenskapelige utdanningskarakteristikker, og fortsett å lage en serie «gode skoler foran hus», slik at foreldre og elever vil forstå egenskapene til hver skole, se flere nye tiltak , Nye endringer, nye endringer, nye endringer, nye endringer, nye endringer, nye endringer, nye endringer, nye endringer og flere skoler.

Utstillingsområde for høyere utdanningReform og innovasjon av høyere utdanning i aspektene ved vitenskapelig forskning, å bygge et talentopplæringssystem og utdype dyrking av innovative talenter.

Regional utdanningsutstillingsområdeDet viser den viktige rollen som vitenskapelig utdanning og pluss lov i Shanghai 16 for å gjøre en god jobb med vitenskapelig utdanning i «dobbel reduksjon», og spille en viktig rolle i å fremme den sunne veksten av studenter, omfattende utvikling og fremme byggingen av et sterkt utdanningsland.

Ecconation Education Exhibition AreaFokuser på integrering av vitenskap og utdanning, integrering av produksjon og utdanning, og viser resultatene fra Shanghai yrkesfaglig utdanning når det gjelder talentopplæringsmodell, reform av yrkesutdanning og forbedring av studentfaglig literacy.

BedriftsutstillingsområdeDet viser bruk av sosiale ressurser for å hjelpe utviklingen av vitenskapelig utdanning i skolene;

Den første dagen av utstillingen vil arrangøren holde åpningsseremonien, og vil bli holdt etter hverandre.Årets hovedforum vil fokusere på varme temaer som «vitenskapelig utdanning og verdensutvikling», «vitenskapelig utdanning og innovativ talentdyrking», invitere store kaffe og eksperter i bransjen til å analysere utviklingsmodellen for verdensvitenskapelig utdanning, dele resultatene av Vitenskapelig utdanningsinnovasjon, utforske dyrking av topp -ikke -innovative talenter vurderer veien og metoden for talenttrening basert på bakgrunnen for utvikling av høy kvalitet av utdanning.

Under utstillingen vil en serie temaaktiviteter som en serie utstillinger som vitenskapen om vitenskap om hjernevitenskap, vitenskapelig popularisering campus og den kubiske stjernefunksjonen, også bli holdt på den sentrale scenen. En rekke populærvitenskapelige eksperimenter og kule vitenskapelige og tekniske erfaringsaktiviteter i forelesningshallen.I tillegg var det 51 på scenen og teknologirelatert yrkesopplevelsesdagaktiviteter som ventet på at alle skulle delta.

For å øke den interessante og deltakelsen i utstillingen, er det fire letingsveier på åstedet for denne pedagogiske ekspoen. For de spesielle kulturelle og kreative produktene fra Education Expo.

Yang Triangle Integration Development Theme Exhibition er unik

Yangtze River Delta Integration Development Theme Exhibition Area har 6 utstillingsenheter, inkludert Jiangsu Agriculture and Forestry Vocational and Technical College i Jiangsu -provinsen, Nanjing 13. Middle School, Zhejiang University of Technology i Zhejiang -provinsen, Hangzhou Foreign Language School, Anhui University og Huangshan City City City, Anhui University og Huangshan City City City, Anhui University og Huangshan City City City, Anhui University og Huangshan City City, Anhui University og Huangshan City og Huangshan City og Huangshan City og Huangshan City, Hangzhou Foreign Language School, Anhui University og Huangshan. Tun i Anhui -provinsen Xi Hyundai eksperimentell skole.Deres deltakelse demonstrerte også levende praksis og erfaring fra Yangtze River Delta -regionen for å fremme vitenskapelig utdanning og talentopplæring.Blant dem vil tre universiteter, Anhui University, Zhejiang University of Technology og Jiangsu Agricultural Forestry Vocational and Technical College, bli invitert på nettet for første gang.

Zhejiang University of Technology viste nye tilfeller av vitenskapelig og teknologisk innovasjon og utdanning.»Fleksibel menneskelig robot» bruker fleksible materialer, programvare -drevet og variabel stivhetskontrollteknologi for å oppnå sikkerhetsoperasjoner og interaksjonsapplikasjoner som gjenstander overføring, menneskelig -machine -samarbeid, håndtrykk og omfavnelse, slik at roboten virkelig blir menneskelige partnere; «Bruker BIM -applikasjoner og VR -teknologi for å presentere hele prosessen med skolens asiatiske spillkricket. Fargeforandringsmønsteret bruker en ny generasjon ultra -lav energiforbruk for å vise teknologi for å hjelpe» energibesparing og utslippsreduksjon «.

Huangshan Tunxi Modern Experimental School ledes av merkevaren «Modern Science and Technology» for å utforske implementeringsveien til vitenskapelig og teknologisk myndighet som «hovedposisjonen til underklassen undervisning», «Ekstrakurricular Practice Extension» og «Research Experience «. Små pionerer som HUI -kultur» «Science+Interdisciplinary», «Science Popularization+Internet», etc., utforske integrasjonen av HUI -kultur og moderne teknologi, og formidle det nye teknologibegrepet for å hjelpe ikke -genetisk arv.

Tretten ungdomsskole Nanjing Middle School implementerte en diversifisert utdanningsmetode og aktiviteter og forsøkte å bygge et stadium for hver elev for å vise talentene sine og realisere personlige drømmer.Skolen og en rekke universiteter samarbeider for å gjennomføre «topp -Notch Innovative Talent Training Project» for å gi utmerkede studenter bredere læringsrom og høyere nivåer av utviklingsmuligheter.Skolen har mer enn 70 studentklubber.

«Shanghai Education Influentical Electronic Map» utvider kapasiteten igjen

Sammenlignet med i fjor, har årets «Shanghai Education Expo» -applet lagt til en vitenskapelig utdanningssektor, inkludert to deler: «Scientific Education Achievement Show» og «Scientific Course and Images».Blant dem, 7 gjenstander inkludert Olympic Olympic, Shanghai Youth Science Research Institute og Yangtze River Delta Youth Artificial Intelligence Olympic Challenge, demonstrerte levende resultatene av Shanghai i vitenskapelig utdanning;

De grunnleggende dataene for årets «Shanghai Education Influence Electronic Map» har utvidet seg igjen: 94 Science and Innovation Education Bases, 33 Science Education Experience Bases, 39 Scientific Education Experimental Schools, 87 Science and Technology Education karakteristiske demonstrasjonsskoler, 6 land i grunnskolen og Secondary Schools Artificial Manual Labour Den intelligente utdanningsbasen har ytterligere beriket temakartet og borgerversjonen av kartinnholdet, og dannet et kartsystem med høy kvalitet støttet av databaser.

På bakgrunn av det originale temakartet, i år, fortsetter det å berike utvidelsen av det nye «Scientific Map» -delen, inkludert «Shanghai Student (Youth) Science and Technology Education Base Map», «Shanghai Science Popular Education Experience Base Map «,» National Primary and Middle School Science Maps of Education Experimental Area, Experimental School (Shanghai Region) «» Kart over Shanghai Science and Technology Education Features School «,» Kart over National Primary and Middle School Artificial Intelligence Education Base (Shanghai Region ) Kart «, for å lette innbyggerne til å se de vitenskapelige utdanningsressursene på byens skole og i utlandet.Under den offline utstillingen satte arrangøren også opp «Shanghai Education Influentical Electronic Map» interaktive opplevelsesområde.

I tillegg vil 10 Shanghai Education Live bli sendt under den elektroniske utstillingen av Education Expo. Jobb med vitenskapelig utdanning og pluss loven, og utforske de beste innovative talentene. Utdanne mennesker med globale innflytelsesrike vitenskaps- og teknologiinnovasjonssentre.Denne store direktesendingen fremhever spesielt elementet i «Dialog»: På den ene siden inviterer hver store direktesending personen som er ansvarlig for utdanningsbyråene i de to distriktene for regional dialog; Secondary School -lærere og elever fra disse to områdene.

Det rapporteres at publikum kan «foreta et avtale» gjennom «Shanghai Education Expo» -appleten.Det er mange spill å velge mellom hver dag, og en person vil avtale en avtale om å reise med flere personer.

Kilde: Shanghai Education

Rediger: Chen Yan