×

Nesten 500 000 mennesker!Dette "1. mai", Guichis diversifiserte reiselivsformat tiltrekker besøkende i Bayang

Nesten 500 000 mennesker!Dette "1. mai", Guichis diversifiserte reiselivsformat tiltrekker besøkende i Bayang

  I løpet av «1. mai» -ferien tiltrakk Green Mountains and Water i Guichi åtte -partiturister for å «sjekke inn». Etter toppen av turismen er turister som så på skuldrene uendelige.Data viser at i løpet av 1. mai mottok totalt 498.600 turister turister i regionen, og oppnådde en total reiselivsinntekt på 448.818 millioner yuan, en økning på 15,39%og 11,75%år -år.

  Den første dagen i mai -dagsferien innledet det kulturelle turistområdet i Xinghua -landsbyen i en «publikum» storm.Samme dag er den nasjonale konkurransen- «Kina · Anhui og skjønnhetslandskapet» Dragon Boat Race · Chizhou Xinghua Village Station Competition er her for å åpne padlen, som ikke bare lar lokale borgere føle hastigheten og lidenskapen til Dragon Boat I nær avstand, men tiltrekker seg også mange utenlandske turister til å gå inn i Guizhi og sette pris på den tunge arven fra «Millennium Poetry Village» Xinghua Village, vant den også oppmerksomheten til CCTVs to sett med «Finance of the World» -søylen.»Publikum av folkemengder om morgenen er mer enn klokka 7 om morgenen, og vennens sirkel har også børstet skjermen. Jeg føler at alle kommer.» , ertet.Jeg hørte mange borgere og turister på scenen som forfatteren sa på scenen at dette var første gang jeg har sett en så fantastisk tradisjonell begivenhet i mange år.Det er underforstått at 1. mai mottok 26 000 turister turister i det kulturelle turistområdet i landsbyen Xinghua.

  Med ros av Dongfeng og CCTV i konkurransen, dukket publikum av Wu Yan ikke bare opp i det kulturelle reiselivsområdet i landsbyen Xinghua, men også attraksjonene på andre naturskjønne steder i Guichi var også «fulle».

  Den tradisjonelle 古 -kulturen og eldgamle emblem arkitektoniske stiler av Guichi, og temaet «Xian Xia» åpnes offisielt før dagsferien.»Hver forestilling er spesielt spennende, og det naturskjønne området er veldig spillbart. Jeg tok bare barnet til å ta et bilde med ‘Li Bai’.» Legend of the King.Å komme inn i byen Xianxian, det antikke, særegne landskapet, arkitektur og oppslukende NPC -samhandling, showet til showet, Actor Street -forestillingen og andre aktiviteter kolliderte her.

  Ta en taubane for å se de praktfulle fjellene utenfor King Cave, gå inn i den fantastiske naturen i hulen for å se Monster Lu Li, en reise med «unike huler» lar turister glede seg over tilfredsheten med å «se de små fjellene» i Bildet «Pickings».Lysene på bredden av elven Qingxi er lyse, og Tai Baiji City er livlig «Åpne markedet». Rush «med turister fra alle retninger.

  Det er verdt å nevne at med kontinuerlig oppgradering av turismeforbruket, de siste årene, i tillegg til de «folk» naturskjønne stedene, også landlige turisme og forsteder er varme.I løpet av ferien, Qishan-Pingtian Lake Scenic Area i hovedbyområdet, er Xiangshan Xiaoshan Forest Food Camp, Shimen Gaogu-landsbyen i Tangxi Town, og Xiakeng Canyon, Mei Village Town, favorisert av turister. Teltet er leiren, føler brisen på fjellet, eller middag, grillmat eller plukker, fiske og nyt høytids fritid.

  De siste årene har Guichi beslaglagt «trafikkpassordet» for turisme og utflukter på landsbygda, og har benyttet seg av fordelene med gode fjell og elver for å innovere og utvikle «fritidsturisme+industri+catering+homestay» -økonomi.Forfatteren fikk vite at i løpet av den «1. mai» -ferien er den populære homestay «ett rom vanskelig å finne» i Guichi, og flere og flere utenlandske turister holdt seg i Guichi.

  »Så tidlig som to uker før høytiden var hjemstedet vårt nesten full. Med foreldre -barn, familie og venner var turistene hovedsakelig fra Hefei, Nanjing, Shanghai og andre byer.» Forfatteren introduserer.Denne homestayen er gjemt i de dype fjellene er nesten helt grønn.

  For fru Hu, Nanjing -turister, er denne turen til Guichi «leker, spiser kult», «hver dag, blir de spist med lokale gårdsretter. Grønnsaker er plukket. Hver tallerken ble utbrent av jordovnen, og disse vil Ikke være tilgjengelig i store byer. Følte landskapet på landsbygda på landsbygda på nært hold, og opplevde det landlige livet, noe som gjorde henne emosjonell: «Guichi er virkelig vakker! Luften er frisk, folk er spesielt vennlige, og den historiske og kulturelle arven er ganske tung. Kom igjen, jeg vil ikke dra lenger, jeg vil komme igjen når jeg kommer! «