×

Toget har blitt et "mobilt hotell"!Turistlinjer er ettertraktet

Toget har blitt et "mobilt hotell"!Turistlinjer er ettertraktet

Tur mer på frontlinjen, reise til dagtid, endre scenen …
Iron Brigade fusjonerer dypt «Poems and Far» -tentakler
I løpet av «May Day» -ferien ble turistlinjen etterspurt av turister.Etter åpningen av en rekke reiselivssøyler som blomstervise og forskningslinjer, gir den naturlige skjønnheten, humanistisk stil og intim service underveis en unik opplevelse.Flere og flere turister velger å ta turistlinjen for å «sjekke inn».
I løpet av mai -høytiden fortsatte turistenes etterspørsel etter reise å stige.Turistreisende med kjennetegnene på «one -line reiser, nattreiser og skiftende scener» er etterspurt mot turister.
Det er ikke bare «May Day».Samtidig som destinasjonen er full, føler turister den naturlige skjønnheten og humanistiske stilen underveis, og nyter den intime tjenesten, noe som gjør selve reisen til en unik opplevelse.Flere og flere turister velger å ta turistlinjen for å «sjekke inn», og den dyptgående integrasjonen av «Railway+Tourism» tillater «poesi og fjerne» tentakler.
Toget er som et «mobilt hotell»
På tampen av «1. mai», antente det praktfulle øyeblikket av Shenzhou Feitian mange menneskers flygende drømmer igjen, som gjorde togbillettene i Dongfeng Aerospace City, Alashan League of Inner Mongolia Autonomous Region, i «May Day» -perioden , tok toget til Dongfeng Space City for å oppleve luftfartskultur.
«Ta barnet til Dongfeng Aerospace City i løpet av ferien, satte av gårde fra Hoh City med tog og gå til dvale.» 30. april sa Duan Yuxuan, en turist fra Beijing, i Hohhots K7911 -tog på Ejina
Siden begynnelsen av dette året har det innenlandske reiselivsmarkedet fortsatt å varme opp.
Klokka 22:47 den 13. april, Y497 «Star of the Grassland» turist rangert full av mer enn 700 turister fra Hohhot East Station, og begynte en tur sør for moderlandet.Det er underforstått at turistplanen «Stjernen» varte i 14 dager.
Toget flyr sørover, ler og ler i vognen, turister smaker på mat, nyt skjønnheten, puss dramaet for å se på videoer og nyte den unike opplevelsen brakt av turistlisten.»Turistlinjen er som et» mobilt hotell «. De pakket alle togene, og de tar alle feil for resten.» Sa Shi og fru Wen fra Baotou.
«Hver stasjon der du stopper har naturskjønne flekker»
Klokka 9 30. april var K8272/3 -togene utstyrt med passasjerer fra Qingdao North Station til Dongying Station.I løpet av «1. mai» -ferien tok Qingdao til Dongying første gang å betjene persontog.
«Dette toget kobler turistruter med høy kvalitet som den økologiske turismen, Weifang Kite Capital, Qingdao Seaside Vacation, etc. I toget. Nyt den vakre reisen fra ‘Qingqing Island’ til ‘Yellow River Water City’, og start en vakker Ferielivet i «langsom reiser» av Puchai -toget.
Klokka 14 samme dag, den spesielle linjen til «One Mountain, One Water, One Saint» spesiallinjen i K8281 i K8281 i Zaozhuang West.I vognen, Li Qingzhaos poesi -slagord, Qufus åpningsseremoniytelse, var Tai’an Tea Art og andre kulturelle egenskaper blendende;
Xu Mei, visesekretær for partiets komité i Shandong China Railway Cultural Tourism Development Group, introduserte at det spesielle linjetoget til «One Mountain, One Water, One Saint» Special Line of This Time starter verdens nr. 1 vårens naturskjønne område , Taishan Scenic Area, Qufu «Three Kong», Taierzhuang Ancient City, etc. Fra billettsalgsinformasjonen i løpet av «1. mai» -perioden er denne linjen elsket av unge mennesker fra «1. mai» -perioden.
«Ta et spesielt spesielt linjetog, og hvert stopp som stopper har naturskjønne steder. Sammenlignet med fortiden, elimineres transittet og forkortet reisetiden. Turisten Mr. Zhang sa lykkelig.
Personlige tjenester gjør reisen mer rolig og rik
Samtidig som den vakre naturen er koblet sammen, forankrer turistlinjen også de diversifiserte behovene til forskjellige grupper, og skreddersyr en personlig serviceopplevelse for å gjøre reisen mer rolig og rik.
I år har China Railway Travel Agency Group Co., Ltd., som er tilknyttet National Railway Beijing Bureau, utøvd fordelene med veinettet, kombinert med egenskapene til lokal reiselivsutvikling, omfattende undersøkt, segmentert markedet, TAP, TAP Produktegenskaper, styrket produktforskning og utvikling, forstørret, sterkere og utmerkede reiselivstog, og skaper det «fantastisk turisme».Samtidig har den kontinuerlig optimalisert og oppgradert reiselivsprodukter. og innenlandske spesielle linjer.
National Railway Hohhot, med sikte på den faktiske virkeligheten til eldre passasjerer, åpnet spesielle grønne kanaler på stasjonen, satte opp spesielle ventearealer, arrangerer spesielt personell for å veilede kjøretøyet for å forbedre kvaliteten på tjenesten, og også utstyrt med erfarne togtokker,, Utmerkede turguider og tog.
Med den fortsatte populariteten til studieturen har forskningsrekkene som integreres på stedet undervisning og praktisk erfaring utvidet moroa og bekvemmeligheten av forskning, og blir ønsket velkommen av flertallet av studenter og foreldre.På «My Shaoshan Bank» opplevde røde turistliste over «My Shaoshan Bank», grunnskoleelever og ungdomsskoleelever en «mobil ideologisk og politisk leksjon».Togene har nøye ordnet propagandogoene til rød turismeforskning i bilvinduer, brettvegger, publisitetsbokser, stasjonære maskiner og andre steder.Hver bil er utstyrt med en profesjonell forskningsinstruktør for å lede elevene til å lære å dele røde historier, røde dikt og røde sanger, slik at studentene kan lære rød kunnskap på vei å ri på.
Rapport/tilbakemelding