×

Jiangxi Jinxi: Å løse irritasjonen til folks utdanning

Jiangxi Jinxi: Å løse irritasjonen til folks utdanning

«Etableringen av» Double School District «er virkelig bra, det er virkelig ett hjerte for folket.» : 25 Nyheten leser 18.000 mennesker, berømmet 62, og seerne forlot meldinger.

Barnets inngangsproblem er topp prioritet til hver familie.De siste årene har utdannings- og sportsbyrået i Jinxi County, Jiangxi -provinsen jobbet hardt for å løse problemet med folks haster i utdanning og ble berømmet av lokalbefolkningen.

«Det er tusenvis av husholdninger i leseforhold, som er folks levebrødplan. Studenter er nesten opptak. Det er førsteprioriteten til min utdanningsdirektør. Wu Guanghui listet opp studentenes nærmeste skole som en viktig sak for arbeidet med fylkesutdanning og sportsbyrå.

For å la elevene virkelig glede seg over rettferdig og rettferdig utdanning og virkelig melde seg på skolen, må vi starte med systemet og formulere en rimelig påmeldingsplan.Påmeldingsplanen må brukes i data.

Så snart Wu Guanghui var gratis, tok han spesielt personell til gatene og lokalsamfunnene for å stille opp antall studenter.I henhold til berøringens situasjon, ble distribusjonskartet over «2024 City Primary School (barnehageklasse) distribuert i 2024 City Primary School (barnehageklasse)», og distribusjonskartet over syvende klasse (sjette klasse nyutdannede) i Byen i 2024 «ble trukket.

Disse to urbane distriktsstudentene distribuerte ikoner indikerer det totale antallet studenter i skoler, lokalsamfunn, gater og antall studenter i hvert samfunn, det totale antallet studenter i urbane områder og byer og byer. hevder at disse to distribuerte kartene er «kampkart».

«Motordiagrammer kan tydelig se antall studenter som lever i alle retninger i det urbane området. Dette kan redusere feil og lette dannelsen av tropper. Det gir et grunnlag for avdelingen av skoledistrikter i nøyaktighet og vitenskap.» Vannet «Wu Wu Sa Guanghui.

Som svar på bekymringene fra massenes innrømmelse, gjennomførte Jinxi County Education and Sports Bureau to reformer i henhold til lokale forhold.

Den første reformen er å legge til et «dobbelt skoledistrikt», det vil si i overgangen og tverrsonen til de nærliggende skoledistriktene, kan området på 2 skoler være lesbare, slik at elevene her velger 1 å gå til Skole fra 2 skoler, og bruker ikke lenger lotternummeret.

Den andre reformen er å innføre fortrinnsretter, det vil si fra å løse skolene og store klasser på Yangshan School og Experimental Middle School, frivillig avledet til elever som studerer i det nye vest for byen. Grunnlag for den balanserte score linjen til elever i urbane skoler);

«Hvis det er to eller flere barn i familien som studerer, er den yngre broren eller søsteren nybegynneren av Yangshan skoledistrikt, kan du gå til skolen der broren eller søsteren hans ligger.»

Innføringen av humanisert og fleksibel politikk har gjort at barna til vanlige folks barn kommer inn på skolen nesten til å bli en realitet.

«Enten barnets psykologi er sunn er bedre enn barnets karakterer, og det er enda mer irritert av foreldrene våre.» Bak barn, psykiske helseproblemer, psykologiske helseproblemer barn, har de ofte spesielle omstendigheter som depresjon, paranoia, svak toleranse og psykiske lidelser.

Wu Guanghui sa at elevene i disse situasjonene må være spesielt omsorg for de «seks kategoriene mennesker» og krever at hver skole skal bygge og sette filer for disse «seks kategoriene» for å etablere og etablere skolens administrative ledere, mellomnivåskadrer, Klasselærere, partimedlemmer, partimedlemmer, partimedlemmer, partimedlemmer, partimedlemmer, partimedlemmer og partimedlemmer Lærere smiler og hilser dem hver dag for å få dem til å føle seg omsorg og varme og bli fysisk og mental helse.

Da reporteren intervjuet Xinhu Elementary School, åpnet han «Jinxi County Xinhu Primary School for å bry seg om studentens etterforskningsbord».»Hver klasse har tre eller fem ‘seks kategorier av mennesker’, og hele skolen har totalt 478″ seks kategorier «, hvorav det er så mange som 381 igjen -bindelige barn. Å gi omsorg og varme vil endre dette ‘Seks typer mennesker’ i livet hans, vil hver student her være sunn.

Før 2024 tok det mer enn en time å sende elever på skolen på skolen fra Fuzhou City til Jinxi.Som et resultat har færre og færre elever som bruker lunsj på skolen også gitt mye ulempe for foreldre og barn.

Hvis måltidene ikke passer til smaken, kan du ikke spise den.Barn er sultne i klassen.

For å få lærere og studenter til å «spise godt», fra begynnelsen av dette vårsemesteret, oppfordrer Education and Sports Bureau of Jinxi County kvalifiserte skoler til å drive sin egen studentkafeteria.