×

Zhejiangs inngangsturné har innledet "Xiaoyangchun", og antall bestillinger om sommeren har økt sterkt

Zhejiangs inngangsturné har innledet "Xiaoyangchun", og antall bestillinger om sommeren har økt sterkt

Tide News Intern Qiu Meng Reporter Zhou Linyi
«Siden begynnelsen av våren blir forretningsreisevirksomheten bedre og bedre, og mer enn 200 grupper har blitt rangert i april.» Byråer i Zhejiang har rapportert at utenlandske turister som mottok utenlandske turister mottok antallet mennesker har fortsatt å stige, og inngangsturismevirksomheten «overgår forventningene.»
Data fra den provinsielle avdelingen for litterært og kulturelt kryssende viser at provinsen fra januar til februar i år mottok 125 000 utlendinger, en økning på 2,7 ganger fra året før, og antallet turister fra alle kontinenter økte.
Hvor varm vil «vårbrisen» på inngangsturen, hvor lenge vil den blåse?
Emily -familien fra Frankrike spiller i West Lake.Foto av Intern Qiu Meng
Sammenlignet med «spesialstyrker», er oppslukende opplevelse mer populær
«Hei kjære turister, billetten til Santan Yinyue blir solgt …» foran West Lake Cruise Ticket Hall, turister er som veving og mange utenlandske turister.
«Jeg kom nettopp til Hangzhou i dag og forberedte meg på å reise til West Lake. For noen dager siden dro jeg til Hengdian, Wenzhou og Taizhou for å klatre opp i fjellene og se på vannet, spesielt behagelig!» til reportere.»Hangzhou er en by med både modernisering og menneskehet. Når jeg krysser veien, vil kjøretøyet aktivt la fotgjengere bli gitt. Selv i nærheten av det naturskjønne området med stor trafikk, er transporten ordnet.»
Inngangsturen har akselerert, og antallet utenlandske turister vokser gradvis.Nylig viste et sett med data fra den offisielle WeChat Public -beretningen om kultur- og turismens departement at antallet turister i Qingming -festivalen i år, antallet turister i landet mitt nådde 1,041 millioner, nær samme periode i 2019 .
Chunjiang vann varm andprofet.Reisebyråer tok ledelsen i å føle varmen fra markedsgjenoppretting.
«Det er mer enn 200 inngående reisegrupper i april, og det er rundt 100 grupper i mai. Veksten av turister er mer enn det dobbelte av samme periode i fjor.» Inngangsturister er stort sett fra Sørøst -Asia.
Takket være det gunstige visumfrie, blir tiltrekningen av transnasjonal turisme som «går bort» mer og mer attraktiv.
Siden begynnelsen av dette året har Kinas visumfrie «Circle of Friends» fortsatt å utvide.Etter den offisielle effekten av Sino -Thai -Mutual Visa -Free Agreement 1. mars, som starter 14. mars, har Kina et prøvestrømfri politikk i Sveits, Irland, Ungarn, Østerrike, Belgia og Luxembourg.Mr. Jia sa: «Det forventes at om sommeren vil inngangsturnégruppen innlede en bølge av vekst. For tiden har vi mottatt mange europeiske turister, inkludert forskjellige former for reise- og forskningsturisme.»
Mange utøvere har observert at en ny trend er at etterspørselen etter inngående reiselivsturisme er mer personlig.Utenlandske turister som kommer til Kina er ikke lenger fornøyd med mosaikkattraksjonene å besøke, men forfølger en dypere og unik opplevelse.Fra standardisert til personalisering har den utvidet et bredere rom for inngangsturmarkedet, men setter også spørsmål om nye test for utøvere.
«I det siste var turveien vår partisk mot det tradisjonelle populære naturskjønne stedet. Det meste av det kom til Hangzhou startet fra West Lake, og passerte gjennom Santan Yinyue, Huargang Guanfu, Lingyin Temple og andre naturskjønne steder, men nå vil de ta hensyn for å bli med på kulturopplevelsen. «Årets nye rute har lagt Meijiawu Tea -spekulasjoner, museumsbesøk osv., Slått turister til å oppleve Zhejiangs kulturarv mellom» Stir -Fry, One Point of View «.»Sammenlignet med de» spesialstyrkene «turisme, foretrekker utenlandske turister oppslukende opplevelser. Vi vil også innovere flere spesielle prosjekter og fortelle historien om Hangzhou.»
Tyske turister opplever teplukking i Meijiawu.Intervjuobjekt tilståelse
Fremme mange fester for å gjøre turister lykkelige
Akkurat nå prøver alle parter å fremme utvinningen av inngangsturnéen.
På politikknivå har det gjentatte ganger utstedt dokumenter over avdelingen for å fremme en serie smertepunkter som mobil betaling og reiselivstjenester.
9. april i år ga de fire avdelingene i People’s Bank of China, kultur og turisme i fellesskap «varsel om ytterligere optimalisering av betalingstjenesten for betaling av viktige kulturelle turismeplasser» for bedre å møte eldre og utenlandske mennesker til Kom til Kina, etc. De diversifiserte betalingstjenestens behov for grupper innen kulturell turisme.
«Forrige måned fant en familieturist fra Qatar at mobiltelefonkortet som ble kjøpt bare hadde trafikkfunksjoner etter landing, og vi kunne ikke sende tekstmeldinger og ringe. Våre ansatte hjalp dem med å laste ned Alipay og lære dem hvordan de skulle skanne koden for å betale . «Yan Xiaoyue, en medarbeider i det utenlandske tillatelsestjenestesenteret til Hangzhou Xiaoshan International Airport, sa at det er viktig å gi hjelp i tide i tid etter å ha kommet inn i landet. Ikke bare kan følge -reisen jevnere, men også Første inntrykk av Kina.
Det som får Yan Xiaoyue dypt huske at etter at denne Qatar -turistene fikk hjelp, skrev de ordene «Jeg elsker Kina» på kinesisk på kinesisk.Det rapporteres at siden bruken i mars i år har servicesenteret tjent mer enn 2000 turister.
Hangzhou Xiaoshan International Airport’s Overseas Guest Payment Service Center tilbyr en konsultasjon av betalingstjenester og hjelper veiledning for utenlandske passasjerer.Intervjuobjekt tilståelse
Som forsyningssiden søker utøvere aktivt nye gjennombrudd.
Flere reisebyråer avslørte at profesjonelle talenter av profesjonell og høy kvalitet rekrutteres i full gang, og friskt blod blir injisert i inngangsturmarkedet.
Yu, personalet ved Zhejiang Youth Hostel Comprehensive Management Department, sa at de rekrutterer småspråklige turledere for å styrke deres evne til å motta turister fra forskjellige land.
For å forbedre inngangsstrukturen og tiltrekke flere unge mennesker, optimaliserer mange reisebyråer kontinuerlig ruten for å skape flere innkommende reiseprodukter.
«Mange av våre nåværende turledere er unge mennesker. De går i fronten av trenden og kan finne nye slagpunkter og online rød mat. Å innlemme disse nye landemerkene i turistveien vil bringe opplevelsen av å oppdatere utenlandske turister.» Sa Zhang Kezhen.
Fremveksten av «Xiao Yangchun» ga utvilsomt utøvere en «harmepille».I oppturer og nedturer av oppturer og nedturer promoterer de et lite skritt fremover og driver jevnlig for å fremme klatring av inngangs -turmarkedet.
Akselerere passasjen og gjøre vårbrisen mer varm
Mange utenlandske turister som kommer til Kina for første gang, vil bruke begrepet «høy -tech» når de beskriver reiseopplevelsen.
«Så snart som kom inn på hotellet, ble barna tiltrukket av roboten i lobbyen. De har aldri sett dem i Frankrike.» , overalt er de alle smarte.
Hotellrobot.Tuyuan Vision Kina
men,Informatiseringen av det kinesiske samfunnet har blitt forbedret omfattende, og den har ingen intensjoner om å bli et «dobbeltkantet sverd» -mobil betaling, klær, mat, bolig og transportbestilling, etc., til en viss grad, terskelen for innvandring Turisme er oppdratt.
«Forrige uke tok jeg med en inngangsgruppe til Lingyin -tempelet for å besøke. Da turister dro til restauranten på egen regning, møtte en gammel amerikansk mann og kone dilemmaet med» vanskeligheter.Med popularisering av mobilbetalinger har hyppigheten av bruk av sedler sunket, og mange leverandører har ofte ikke nok kontanter til å finne null.Noen utenlandske turister er imidlertid vant til å bruke kontanter, og de er utsatt for pinlige situasjoner med «penger som er vanskelige å bruke, null vanskelig å finne».
I tillegg til betaling over landsborger, er det «misnøye vann og vann», og utenlandske turister har ofte «blokkerer tigre.»På grunn av de få engelske tegnene på noen offentlige steder, har utlendinger utfordret utlendinger i planleggingsveiene og trafikkovergangene i intercity.»Før møtte jeg turister som ikke kunne forstå skiltet da de gikk ut av jernbanestasjonen med høy hastighet, og ikke kunne finne turguiden.» slik som offentlige steder som presserende må forbedres ytterligere.
For å forbedre Kinas attraktivitet som et internasjonalt reisemål, for å åpne for reiseblokker og optimalisere servicesystemet, har det blitt nøkkelen.
For ikke lenge siden opprettet Hangzhou Xiaoshan International Airport et utenlandsk gjestesenter for gjest betalingstjeneste på T4 International, Hong Kong, Macao og Taiwan for å tilby en konsultasjon av betalingstjenester og hjelpe veiledning for utenlandsk personell for å komme til Kina så snart som mulig.I tillegg fremmer Hangzhou også opprettelsen av en «en -stop utenlandsk -relatert serviceplattform», som vil integrere forskjellige tjenestesaker spredt i forskjellige bruksscenarier i byen og tilby en -stop urbane tjenester.
«Kom til Kina igjen om fire år, og utvikle deg så raskt!» En utenlandsk turist sukket at så snart han landet på flyplassen, brukte han en valutautvekslingsmaskin uten å ta noen få skritt, og byttet ut i mindre enn 3 minutter .
Vårbrisen som ser frem til å komme inn i landet, kan bli mer og mer skånsom.
«Vennligst angi kilden»
Rapport/tilbakemelding