×

Det er relatert til lærerens byrde!Viktig varsel om utdanningsdepartementet!

Det er relatert til lærerens byrde!Viktig varsel om utdanningsdepartementet!

Å komme inn på campus som ikke har noe med utdanning og undervisning å gjøre, vil være konsentrert ved retting

Reporteren lærte fra Kunnskapsdepartementet 24. april at for å redusere belastningen med ikke -utdanningsundervisning effektivt i grunnskolelærere, utstedte sekretærgruppen for den sentrale utdanningsledende gruppen nylig et varsel om å gjøre utplassering det er påkrevd å sentralt utbedre aktivitetene og arbeidet som ikke er relatert til utdanning og undervisning for å komme inn på campus etter ønske, og formalismen ved å forsiktig etterlate merker og lette resultater i prosessen med sosiale saker for å komme inn på campus, og skape et godt miljø for utdanning og undervisning.

Innkallingen foreslår fire hovedoppgaver: For det første arrangerer systematisk sosiale saker å komme inn på campus de siste årene, formulere opptaksstandarder og styrke problemer med å rette opp. Den tredje er å gjennomgå den spesifikke planen for sosiale saker for å komme inn på campus, strengt kontrollere omfanget og varigheten av aktiviteten;

Innkallingen krever at lokaliteter regulerer sosiale saker på campus som en viktig oppgave for utbedring av utdanningssystemet som formalismen i utdanningssystemet, og for å oppnå de spesielle utbedringsresultatene til lærere og studenter.

Kilde/Xinhua nyhetsbyråets nettsted nettsted nettsted nettsted

Original tittel: «Et spørsmål om å redusere byrden for lærere!Viktig varsel om utdanningsdepartementet!»»